icon

Resetujeme snažilkovanie a začíname rátať odznova

tomiholjubavi
9. apr 2014

Zdravim dievčata, (už čoskoro uspešne) snažilky 🙂

My s mužikom sa snažime už dlho o potomka, začali sme už pred svadbou + cele manželstvo. Dlho sa nam nedari a prešla som si všetkymi fazami od nadšenia, cez znechutenie, smutenie, zurivost, zavist, rezignaciu a tak dalej. Čim dlhšie nam snaženie trva, tym viac ma to demotivuje. Ked vidim tehotnu kamaratku, neviem či sa mam silit do afektovaneho usmevu, alebo rovno sa rozplakat...Som alergicka na reči - pride to, ked vam bude sudene, alebo asi ešte nie ste pripraveni, uživaj si kym nemaš deti, alebo top zo všetkeho - Pride to, ked to budete najmenej čakat... 😠 Ako si to do paroma niekto predstavuje, po tolkom snazeni a koncentracii ma prist niečo nečakane :D To ako keby človek ratal každu kaloriu, aby nepribral a potom by ho prekvapilo, že schudol... 😀

Každopadne, dnes som sa rozhodla, že začnem odznova. Nebudem ratat neuspešne mesiace. Uplne zabudam na to, čo bolo. Resetla som všetky pokusy, nezdary a emocie...Začinam sa snažit od dnes - 9.4. 14...Ak v maji uvidim negativny test - nevadiiii, šak komu to vyjde na prvy pokus? 😉

Pozyvam Vas damy, pridajte sa ku mne a začnime snažilkovat odznova. Nech je naša cesta k potomstvu je tabula rasa, nezatazena minulostou...Verim, že toto naše rozhodnutie zotavi naše psychiky a prinesie nam vytužene, vymodlene detičky 🙂

Takže, čo sa tyka mna, ja a mužiček začiname so snaženim ododnes 🙂 Prida sa niekto? 🙂

Strana
z24
spisanka
10. mar 2016

@ria88 je to take na figu,ale stale musime veit.Ja som mala problemy s travenim a zaludkom tak som prestala jest lepok a cuduj sa svete aj minuly aj tento cyklus som mala konecne plodny hlien.Ci to ma s tym suvis to neviem,ale vylucit sa to neda.A minuly cyklus som mala slabu ciarocku na teste/meskali mi kramy par dni/ale na druhy den ked som testovala tak tam nebolo nic.Tak ja neviem,bud blby test,alebo sa tam nieco zacalo diat a nevyslo to,fakt neviem.

ria88
10. mar 2016

@spisanka divnô 😒

marusia2
4. máj 2016

všetkým vám držím palce dievčatá

katalanka
27. aug 2016

@gretchen111 ahoj, citam tvoj príspevok z roka 2014 a dnes čakáš babo..ako ste sa nakoniec dopracovali k šťastnému koncu?

dziacka
Odpoveď bola odstránená
gretchen111
17. okt 2016

@katalanka ahoj 🙂 Uz dlhsie som sa odhodlavala, ze vam sem napisem a podporim vas v usili... Tak pekne poporiadku... Od 2013 presli si tohot s mojim mm presli celkom dost - vysetrenia (zistili mi nizku hladinu AMH, manzelovi pomale spermie - mal len Bckove a z toho 90% patologickych + znizenu hladinu testosteronu), laparoskopia, otehotnenie a nasledny missed, potom v roku 2014 neuspesne IVF... doktori sa vyjadrili, ze sancu na prirodzene otehotnenie nemame... na konci roku 2014 sme sa na to vykaslali, povedali sme si, ze si od doktorov dame pauzu... a tu zrazu... na zaciatku 2015 sme si nasli pozitivny test 🙂 neviem, ci tomu tie hormony po ivf nejak dopomohli alebo nie, kazdopadne zadarilo sa prirodzene 🙂 zaciatky tehotenstva boli trosku problematicke, mala som hematom, krvacala som, potom spinila, cize do 4.mesiaca som mala prisny kludovy rezim, potom od 7. mesiacami tvrdlo brusko, takze zas viac-menej klud... dotiahli sme to ale do uspesneho konca a nas maly ma uz vyse 13 mesiacov a je to velky sinter 🙂 aaaaa... ak vsetko pojde tak ako ma (tfu tfuj tfuj) vo februari pribudne aj sestricka 🙂 Takze dievcata nevzdavajte to, aj zazraky sa deju 🙂

rsenta
19. okt 2016

@gretchen111 wwaaaau 🙂 neviem ako som natrafila na túto tému... no my sa snažíme (teda teraz sme začali a mám endometriózu), momentálne mám stav pred menzesom a som rozcitlivená, ale po prečítaní tvojho príspevku som sa rozplakala.... prajem ti len a len šťastie a lásku a užívaj si deti 🙂 🙂 🙂 a buď šťastná, určite aj si 😵

Strana
z24