icon

Resetujeme snažilkovanie a začíname rátať odznova

tomiholjubavi
9. apr 2014

Zdravim dievčata, (už čoskoro uspešne) snažilky 🙂

My s mužikom sa snažime už dlho o potomka, začali sme už pred svadbou + cele manželstvo. Dlho sa nam nedari a prešla som si všetkymi fazami od nadšenia, cez znechutenie, smutenie, zurivost, zavist, rezignaciu a tak dalej. Čim dlhšie nam snaženie trva, tym viac ma to demotivuje. Ked vidim tehotnu kamaratku, neviem či sa mam silit do afektovaneho usmevu, alebo rovno sa rozplakat...Som alergicka na reči - pride to, ked vam bude sudene, alebo asi ešte nie ste pripraveni, uživaj si kym nemaš deti, alebo top zo všetkeho - Pride to, ked to budete najmenej čakat... 😠 Ako si to do paroma niekto predstavuje, po tolkom snazeni a koncentracii ma prist niečo nečakane :D To ako keby človek ratal každu kaloriu, aby nepribral a potom by ho prekvapilo, že schudol... 😀

Každopadne, dnes som sa rozhodla, že začnem odznova. Nebudem ratat neuspešne mesiace. Uplne zabudam na to, čo bolo. Resetla som všetky pokusy, nezdary a emocie...Začinam sa snažit od dnes - 9.4. 14...Ak v maji uvidim negativny test - nevadiiii, šak komu to vyjde na prvy pokus? 😉

Pozyvam Vas damy, pridajte sa ku mne a začnime snažilkovat odznova. Nech je naša cesta k potomstvu je tabula rasa, nezatazena minulostou...Verim, že toto naše rozhodnutie zotavi naše psychiky a prinesie nam vytužene, vymodlene detičky 🙂

Takže, čo sa tyka mna, ja a mužiček začiname so snaženim ododnes 🙂 Prida sa niekto? 🙂

tomiholjubavi
autor
29. apr 2014

@ria88 ja mam ako salat filety z inčuna marinovane a na cesnačku ...mnaaam.. dnes som mala zahradnicke prace, tak som sa narobila ako hovado 😀

lyzzy
29. apr 2014

@tomiholjubavi ....aaaale.....vsak si sprav este....a uvidis

tomiholjubavi
autor
29. apr 2014

@lyzzy mozno si spravim...🙂 zajtra idem kupit farby na lakovanie stola, rovno prikupim aj test...ale uz sa mi aj odnechcelo testovat...su nabrusene proti mne :D

lyzzy
29. apr 2014

@tomiholjubavi .....chapem ta....ani mna by to nebavilo....drzim palce

siska765
29. apr 2014

no baby ja som dnes 9DC ,piatok ma caka folikulometria tak snad to uz tento mesiac nejako dame 🙂

tomiholjubavi
autor
29. apr 2014

@siska765 jasne siska, ze to dame 😉 folikulu ti uz ani nebude trebat 🙂

siska765
29. apr 2014

@tomiholjubavi hehe ,kiez by ,skusame kazdy druhy den od skoncenia mrchy ,som zvedava co v piatok na tom merani uvidi, ci tam nejake vajka budu 🙂 lebo ja ze absolutne netusim kedy mam ovulaciu kedze mam mrchu poriadne nepravidelnu

tomiholjubavi
autor
29. apr 2014

@siska765 ja som mala 9teho...akurat dnes je to 20 dni... 🙂 vysiel mi pozit. ovulacny test...hned sme sa snazili a pre istotu aj druhy a treti den velice aktivne 😀 a malokedy mi meska tak dlho...myslim (dufam, verim), ze uz by to mohlo vyjst teraz konecne...

siska765
29. apr 2014

@tomiholjubavi mooooooc drzim palce ,tfuj,tfuj,nech to vide 😉

siska765
29. apr 2014

@tomiholjubavi teda si uz 20DPO tak to uz by si mala mat aj tehu test pozitivny tak ze by nam vsetkym malo az oci vypalit z toho 🙂 urob a pridaj nech mozme gratulovat 🙂

ria88
29. apr 2014

@tomiholjubavi ajaaaj, aktivna si dneska 🙂

tomiholjubavi
autor
29. apr 2014

@ria88 som...prveho maja nam pridu prvy hostia 😀 tak mam upratovania po .... 😀

cammeronka
29. apr 2014

@tomiholjubavi no citam ze ty netestujes ale trpezlivo cakas 🙂 ja uz len na mrchu, hrozne ma uz boli brucho, test negat, tak hlavne nech uz skoro dojde..a teba ani brucho neboli? ani vytok ziadny? 🙂

lal
29. apr 2014

No baby, dajte update 🙂

tomiholjubavi
autor
29. apr 2014

@cammeronka uz ma neboli, len sem tam mam taku etapu...ale zato vytok mam brutalny... 😕 taky ciry ako voda...nema ziadny zapach...uplne jak voda... 😕 pred par dnami som mala aj par ruzovych kvapiek, ale potom zase nic..a dnes tiez rano dve tri kvapky a potom zase len vytok...som z toho zmatena...inak pytala som sa mamy 😀 ze kedy zistila, ze je tehu, vraj to moze byt dedicne (myslim postup tehotenstva) a povedala, ze po viac ako tyzdni ked jej meskala mrcha..ze dovtedy ziadne priznaky ani pozit. test...

tomiholjubavi
autor
29. apr 2014

ale zas to bolo leta paně 86 ked ona bola tehotna... 😀

cammeronka
29. apr 2014

@tomiholjubavi no mojej mamine prestala chutit kava a ja si zatial na nej pochutnavam v pohode 🙂 takze zase jedno minus v moj neprospech 🙂 ten tvoj vytok vyzera nadejne, vela bab tu pisalo, ze mali taky v tehu..

tomiholjubavi
autor
30. apr 2014

@cammeronka kiez by ...ale obidve musime dufat 🙂 ...hlavne, ze mrcha este neprisla...snad ani tebe 😉 mne uz meska 6ty den...inak som citala, ze niekedy je priznak tehotenstva aj bolesti ako pred ms...tak to moze byt aj tvoj pripad

cammeronka
30. apr 2014

@tomiholjubavi ale ja testujem o sto tristo 🙂 a test negat. aj dnes a ovulacny nesilnie ...takze ja uz chcem co najskor mrchu, lebo tie PMS nalady asi spôsobia, ze sa mangel so mnou rozvedie 🙂))

tomiholjubavi
autor
30. apr 2014

@cammeronka moj by si tiez zasluzil nobelovu cenu za mier, ked trpi moje vystresovane vylevy 😀 to cakanie je strasne..

tomiholjubavi
autor
30. apr 2014

@cammeronka @lal @lyzzy

ovu testy...horny je predvcerajsi z ranneho mocu a dolny je vcerajsi z večerneho mocu ... som blazon ak sa mi zda, ze silnie? 😕

lyzzy
30. apr 2014

@tomiholjubavi ....aj mne sa zda ze silnie.....a to teraz znamena ze si tehu?.....ja sa v tom nevyznam 😔

tomiholjubavi
autor
30. apr 2014

@lyzzy ja neviem :D vraj ma silniet....ale ked ja uz tomu vobec nerozumiem...ja som si furt myslela, ze to je len tak ze hop chlap na dievca a je babo...ale vidim, ze je to hotova veda 😒

lyzzy
30. apr 2014

@tomiholjubavi .....ta si sprav tehotensky test.

tomiholjubavi
autor
30. apr 2014

@lyzzy no musim, akurat som poslala muzika do novalje nech dotrepe aspon dva desiatkove...dufam, ze to zvladne 🙂 ...inak sme volali gynekologovi a celkom nechutne ma odkuril, ze co by som od neho este nechcela, ze si mam kupit test...ze to je este skoro a mam prist za 6 tyzdnov 😠 😠 😠 tak to mi uz bude meskat druhy mesiac, to by mi uz aj dedinska babica povedala vysledok 😠 😠

cammeronka
30. apr 2014

@tomiholjubavi no podla mna silnie pekne..uvidis co ukaze tehu, uz by tam mohla byt aj nejaka ta druha ciarocka 🙂

lyzzy
30. apr 2014

@tomiholjubavi ....no som zvedavaaaa.....daj hned vediet

lyzzy
30. apr 2014

@tomiholjubavi ....no coooo???? 🙂

lenz
30. apr 2014

@tomiholjubavi ahoj a neskusali ste Helios v martine tiez je to take centrum na reprodukciu

lal
30. apr 2014

@tomiholjubavi tak ako to dopadlo?