icon

Rezignujem

klara855
1. feb 2014

Rezignujem...kaslem na to, ci a kedy budem tehotna...mam toho plne zuby...clovek chce byt, snazi sa, no mesiac co mesiac sklamanie...a vzdy "potesi", ked v okoli sú vsetky planovane/neplanovane tehotné....uz dost!!! stacilo smutku a otazok typu preco ja nie....ako ma byt tak bude...je nas tu viac?!?

Strana
z4
soniatko
18. mar 2014

@klara855 presne tak, rezignuj, vypni...ja viem, aj mne to islo neuveritelne na nervy, ked mi vsetci vraveli, aby som na to nemyslela. ale ako,ked deticky su vsade okolo?az nakoniec som predsalen rezignovala, lebo ja som sa snazila a muz odmietal ist na opakovane vysetrenia, mal pomale spermie a zdeformovane....tak ma to nastvalo, ze to nechce riesit. zmierovala som sa pomaly s tym, ze dieta mat nebudeme, ved aj lekari nam davali 5percentnu sancu na prirodzene pocatie...tak som zacala tyzden po novom roku s dietou a po 4 dnoch som s nou aj skoncila, lebo som zistila, ze som tehu. byvalo mi tazko, ked som nieco zjedla a este sa ma kolegyna pytala, ci nie som tehotna a ja nieeeee, to je nemozne...nemohla som tomu uverit. teraz mame doma uz 1,5 rocny maly-velky zazrak...
drzim paste... 😉

klara855
autor
18. mar 2014

@soniatko vdaka krasne za podporu🙂 neviem ci som rezignovala psychicky alebo co...ale nemam ten pocit🙂...no zacala som brat infolic, tomu to nejako prikladam.....sa stal zazrak🙂 no minuly mesiac ako som to pisala som potom zistila,ze som tehotna🙂🙂🙂 takze zatial sme iba v 2. mesiaci🙂 ale i tak nemozem tomu uverit🙂 ...ked to ma prist, tak to pride, neviem si to vysvetlit🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂

soniatko
18. mar 2014

@klara855 juuuuj, tak to sa tesim s tebou a prajem prijemne tehulkovanie a nech na konci drzis v rukach ten vytuzeny uzlicek stastia... 🙂 🙂 🙂 zazraky sa deju 😉

dorotka2013
19. mar 2014

Zial nie :(, tento mesiac znova skusame; clostil,pregnyl,duphaston k tomu inofolic... Som 18DC ovulka bola 12-13 den, tak uvidime... DUFAM!!!
@katka351

diskutujuci
19. mar 2014

@klara855 nie nie,,,,, ako dlho skusas? to nemozes mysliet vazne? rezignacia nepomoze, mozno mala prestavka a odreagovanie sa niekde sama s kamaratkou na dovolenke, nabudena sa vratis a ... najdes svoju radost

klara855
autor
19. mar 2014

@soniatko dakujem krasne, veru zazraky sa deju🙂🙂🙂

klara855
autor
19. mar 2014

@diskutujuci uz som nasla🙂 sme v 2 mesiaci🙂🙂🙂 akurat ten mesiac,co som tu pisala, tak na konci sme zistili,ze uz cakame babatko🙂🙂🙂 zazrak🙂🙂🙂

enyocka
19. mar 2014

klara855 gratulujem... takze teraz si sa dostala presne do opacnej pozicie, vidis... nechavas nas tu... nas, co mame napr. uz po 35 a snazime sa napr. uz viac ako tri roky...

Je to ako nejake cudne väzenie. Ako byt v klastore. Alebo ako v tom filme Ostrov, videli ste to? Jo, zit sa da aj bez detureniec, co by nie, ale predsa len plan na zivot s detmi a bez nich je podstatne odlisny. Clovek vlastne nevie, co ma robit, ci cakat a pripravovat sa (to je pozitivne myslenie, nie? ze sa spravam, ako by tu uz to bejby bolo...) alebo si robit svoje, co niekedy nemusi byt vhodne vo vztahu k planovaniu tehotenstva - diety, ocistne kury, sport, cestovanie...

Jaj a este jedna vec. Vela vas tu mudruje, ze treba preto nieco urobit. Nenapadlo vas, ze nespravodlivost je prave v tom, ze niekto si vrzne a ma, ani nechce? Ze niekto nechce dieta "zo skumavky" a nemusi mat na to ani nabozenske dovody, proste sa mu ta predstava prieci? Ze nie je prijemne tieto intimne veci riesit s lekarmi? O tom to je, nie o vyplakavani a nicnerobeni...

klara855 Klarka, ako zakladatelke vlakna Ti este raz gratulujem a vrucne prajem, aby ste si zili stastne so zdravym, veselym dietatkom <3

diskutujuci
19. mar 2014

@klara855 vidis, zelal som ti to, tak sa to splnilo 🙂))))))

zibi
19. mar 2014

@klara855 a na kolkych ivf si uz bola? kde mate problem vlastne?
nieje predcasne hadzat flintu do zita?
je tolko moznosti.. ako to vyriesit
uricte ano niekedy treba oddychnut ale nerezignovat...nadej zomiera posledna..netreba to vzdavat...na cas vypustit mozno ale rezignovat?
tolko z nas sa snazi tak dlho a nic... aj kopec ivf aj kopec vysetreni..trapenia...vsetko dookola tehotne aj kamosky aj baby z kona..ale nemozeme sa vzdavat...nie je nas cas....a ten este pride ..hlavu hore 😉
ked tak napis aj IP

lina129
19. mar 2014

@enyocka suhlasim s tebou... je na tom kus pravdy co si napisala... ja poznam pary, co su obaja zdravi a predsa sa im nedari... ☹ a aj my sa snazime uz dlhsie a uz mam nervy... 😢 a vek tomu len pridava... 😠 viem ta pochopit... drzim palce!

katka351
20. mar 2014

@dorotka2013 dokážem ti pomocť ako už sa to pomocou výživových doplnkov podarilo všetkím

leanax
20. mar 2014

@klara855 Ja to poznám, tiež som bola sklamaná a zúfalá... Raz som si povedala, že nato kašlem a čo má byť bude. A naozaj som sa tehotenstvom už viac nezaoberala a pozor sme nedávali. A keď som nedostala mrchu načas, neutekala som kupovať test. A šup ono sa to podarilo. Už ak dlho meškala tak som test kúpila s presvedčením, že aj tak ho kupujem zbytočne a ráno o pol piatej som si robila test a neverila som vlastným očiam... Psychika dokáže veľa ovplyvniť... 🙂

dorotka2013
20. mar 2014

@katka351 dakujem.... Mam to v rezerve, momentalne ma vela stoja vsetky tie lieky, vitaminy a injekcie a nemyslim si ze by bolo dobre brat vsetko naraz... Sama dr mi povedala ze to u nej skusat mozem take 3-4 mesiace a ked sa nepodari tak CAR, takze zatial verim liekom a potom sa pripadne ozvem. Ale ozaj dakujem za ponukanu pomoc...

humancare
24. apr 2014

Nedari sa Vam otehotniet? Mate cysty, alebo myomy, ktore sa Vam nedaju vyliecit? Prave pre Vas je tu cvicenie AVIVA, ktore je jedine na Slovensku. Uz sme pomohli viacerym zenam, ktorym sa nedarilo pocat babatko a nepomahali im ani umele oplodnenia. V maji robime prve 4hodinove cvicenie. Tento krat v Samorine. Nevahajte a prihlaste sa. Skuste pomocou špeciálnych cvikov aktivovať prirodzenú funkčnosť vašich ženských orgánov. V akych pripadoch vam mozme pomoct - nepravidelny menstruacny cyklus - mnestruacne bolesti -nadvaha - neplodnost/ ovulacne problemy -menopauza - myomy, cysty -inkontinencia -muzske zdravotne problemy -prostata, poruchy potencie

erjona
8. máj 2014

@klara855 Rezignovala si,,, viem to podla seba, bolo ti jedno, ci otehoties, alebo nie,,, ja som mala tento isty problem a u mna to trvalo 3 roky,,, teraz mam 2 drobcov doma,,, ja som mala jeden hormon zvyseny, ktory zapricinil pocas ovulacii, ze som mala neplodne dni, pretoze v prstnikoch prodkuje vraj materske mlieko - tento hormon sa zvysuje, ked zena na nic ine nemysli, len na to, ze chce babo,,, a pri jednodnovom meskani menstruacie uteka do lekarni kupit test, ked je negativny, tak dalsi,,,, no a samozrejme, ze na druhy den, je tu uz nevytana navsteva,,,, U mna bolo stastim, to, ze som zmenila lekara, lebo 2 predtym nic nerobili a poslal ma na odobratie krvy, aby mi zistil hormonalny obraz,,,,Moja psychika sa tak ukludnila, ze som si pri odbere krvy povedala, co uvidi, aky hormon nemam v poriadku a da mi lieky a budem tehotna,,, Este som nemala vysledky v laboratoriu hotove a veru som ostala v tomto kratkom case tehotna,,,, sla som k lekarovi na kontrolu, a ten sa smial, ze zeny, ktore prejdu tymito dverami, zostanu tehotne a spytal sa ci mam vysledky krvi nahodou pri sebe, ja ze ano,,, a tam sa ukazalo, ze prave tento hormon to zapricinil,,, vraj som mala stastie, lebo u niektorych zien to trva aj 20 rokov, kym klesne, proste nedokazu si ukludnit psychiku,,,,preto sa aj odporuca zenam ist k moru,,,aby zabudli na to, ze chcu deti a jednoducho si uzivali zivot a prave tam sa najcastejsie stane, ze zena zostane v druhom stave,,,, dcera sa podarila uz na prvy sup, hned v prvy mesiac, ked sme nedavali pozor - ja, ze sak vies, ze ja tak skoro neotehotniem - vid maleho a bum - na prvy krat 🙂 Prajem vsetkym snazilkam, nech sa im sen splni a co najskor drzia svoje babo v naruci 😀 😀 😀 😀

Strana
z4