icon

Zistenie tehotenstva na konci 1. trimestra: Skúsenosti

4. mar 2026

Ahojte žienky

Ste tu niektoré čo ste zistili že ste tehotné až keď ste už boli skoro na konci 1 trimestra?

Ja dnes u lekárky

Ani má nenapadlo že by som bola tehotná. Vždy som mala veľmi nepravidelný cyklus. Brala som to tak že mi len zase meškajú tak ako vždy takže bola som v šoku aj ja ale aj doktorka. Snažili sme sa, nie je to neplánované ale nepovedala by som že to výjde tak skoro. Inak je všetko v poriadku a to je hlavné 🙏

mamulienka0
4. mar 2026

@anonym_autor tak to už si nejak 12tt ? Doležité je , že je všetko v poriadku 🥰

esther100
4. mar 2026

Ja som zistila tuším v 11tt

sara07
4. mar 2026

ano v 12 tt na konci ,

autor
4. mar 2026
@mamulienka0

@anonym_autor tak to už si nejak 12tt ? Doležité je , že je všetko v poriadku 🥰

@mamulienka0 v karte mi napísala 13+6 :D to už je asi viac nie? Ešte to predychavam

ariannazara
4. mar 2026

Moja kamoska zistila ze je tehotna v 7 mesiaci! Aj to nahodne pri preventivnej prehliadke.

autor
4. mar 2026
@ariannazara

Moja kamoska zistila ze je tehotna v 7 mesiaci! Aj to nahodne pri preventivnej prehliadke.

@ariannazara 😲 a celé mesiace nemala cyklus? Že ju nenapadlo že by mohla byť v tom

kacena4
4. mar 2026

ja v 12tt a to som mala doma 4 mes dieta... takze som to tiez vobec necakala 😉

ariannazara
4. mar 2026
@anonym_autor

@ariannazara 😲 a celé mesiace nemala cyklus? Že ju nenapadlo že by mohla byť v tom

@anonym_autor mala male dieta a kojila tak nemala menstruaciu.

zuzi0911
6. mar 2026
@ariannazara

@ariannazara v 7 mesiaci som mala brucho ako obelix ...kopance také,že to aj susedia "videli cez steny ".
Toto ma extrémne fascinuje,ako je to možné....

michaela329
6. mar 2026

@anonym_autor moja kolegyňa dokonca do nejakého 14tt aj krvacala v čase menzes, takže pre ňu to bolo úplne prekvapenie. Matka dvoch detí a predsa nevedela

dia99
7. mar 2026
@michaela329

@anonym_autor moja kolegyňa dokonca do nejakého 14tt aj krvacala v čase menzes, takže pre ňu to bolo úplne prekvapenie. Matka dvoch detí a predsa nevedela

@michaela329 tiež som matka 2 detí a teraz čakám tretie. Zistila som to v 19tt. Krvacala som približne v čase ako som mala mať menštruáciu síce slabšie ale predsa a pripisovala som to sťahovaniu a rodinným "problémom" (nič vážne). Prišla som na to až keď krvácanie neprišlo vôbec a urobila som si test a uz začínala niečo cítiť 🫣

betulinka1
7. mar 2026

@anonym_autor ja som mala normalne menzes a ked dalsi neprisiel isla som na gyndu, ze injekciu lebo som mala obrovské krce, v noci som sa na to budila a brala som na to ibalgin. A gyndos, ze 12 tyzden 🤣🤣🤣. No koho by to napadlo, ked som mala menzes. To nehovorim, ze som aktivne sportovala a chodila 4x do tyzdna na trampolinky. Tak ale maly bol bojovník, nedal sa 🤣🤣

anonym_7de2e3
7. mar 2026
@kacena4

ja v 12tt a to som mala doma 4 mes dieta... takze som to tiez vobec necakala 😉

@kacena4 to si nepockala ani do skončenia šestonedelia??

anonym_d5171d
8. mar 2026
@anonym_7de2e3

@kacena4 to si nepockala ani do skončenia šestonedelia??

@anonym_7de2e3 600nrdelie je orientacny udaj. mne skoncilo krvacanie po 3-4 tyzdnoch 😘

anonym_7de2e3
8. mar 2026
@anonym_d5171d

@anonym_7de2e3 600nrdelie je orientacny udaj. mne skoncilo krvacanie po 3-4 tyzdnoch 😘

@anonym_d5171d veď ale tam nejde len o skončenie krvácania