icon

Rezignujem

klara855
1. feb 2014

Rezignujem...kaslem na to, ci a kedy budem tehotna...mam toho plne zuby...clovek chce byt, snazi sa, no mesiac co mesiac sklamanie...a vzdy "potesi", ked v okoli sú vsetky planovane/neplanovane tehotné....uz dost!!! stacilo smutku a otazok typu preco ja nie....ako ma byt tak bude...je nas tu viac?!?

Strana
z4
j_ank_a
1. feb 2014

a ako dlho sa snazite, ked uz si na tom takto??

andreapata
1. feb 2014

pridavam sa...je to ubijajuce, na nervy a potom pride niekto a povie ti, ved nestresuj urcite to raz pride. hej raz...ale kedyyyyyyyyy? ako dlho trva raz, alebo tento rok urcite otehotnies, to ti povie niekto v januari. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

klara855
autor
1. feb 2014

@j_ank_a ...asi budem vysmiata....coskoro "iba" rok....viem, v porovnaní s inými je to málo...no uz i tak mam toho plné zuby a hlavu...chce to ocistu a zmenu myslienok....

andrejka2424
Autor odpoveď zmazal
klara855
autor
1. feb 2014

@andreapata veru...a reci typu, ked to budes najmenej cakat....no urcite! uz boli i take mesiace co som na to nemyslela, necakala,nechala to tak a iba tak bez umyslu snazenia sa sme si pekne nazivali...a co? nic...tak isto ako ked sa snazime alebo nesnazime....je to jedno....a mesiac za mesiacom uteká....bzzz....pri takom tempe mam coskoro 30...potom to bude jednoduchsie,ked to nejde ani teraz?!?! neostava mi neic ine len si uzivat zivot ako príde a nemysliet na to kedy a ci vobec bude bábo....bohuzial...predsa mi z toho neprepne!.

sunshineka
1. feb 2014

vies,co?mne sa hlavne nepacia tieto sebecke uvahy,ze "potesi" ked v okoli niekto otehotnie.ako mozes ocakavat babo,ked tolko zloby a sebeckosti je v tebe?

klara855
autor
1. feb 2014

@andrejka2424 viem,ze neprivola, ale aspon sa tym prestanem zaobarat...ja som inak optimisticky clovek...ale ani z toho optimizmu nejako nic nie je....vitaminy beriem-teda iba infolic, alchemilku, brala som femibion...u lekara je to ok....no chystam sa na komplexnejsie a specifickejsie vysetrenia...uvidime...keby mi tak neblbla MS uz by som to aj mala za sebou, ale len co sa objednam, pride v najnevhodnejsiu chvilu a musim sa preobjednat....teda myslela som si,ze to bude lahsie....

awalancha3
1. feb 2014

@klara855 ...no, nechat to tak mozes za okolnosti, ze si si ista zdravim svojim a manzelovym... ak nahodou ma manzel problemy, tak to mozes nechavat tak donekonecna......Ak, ste boli na vysetreni a nic sa nezistila, tak sa fakt na to vyflakni... daj si oddych od snazenia (asi to pojde tazko)..........v kazdom pripade meraj BT...... aby si s prekvapenim nezistila, ze sa snazis v nespravnom case..... 😉......a prave citam, ze mas nepravidelnu MS? ....skus duphaston, aby si mala cyklus ako svajciarske hodinky a potom sa mozes snazit presnejsie....

klara855
autor
1. feb 2014

@sunshineka a odkial vies o mojej zlobe, aby si ma sudila? :D ja im to z celeho srdca prajem a tesim sa s nimi🙂🙂🙂 ved dieta je dar, milujem pocit privinut si k sebe kamoskine babatka🙂 no pridu chvile, ked mam v srdci smutok, ze preco babatko necakam i ja....no nikdy by mi nenapadlo priat niekomu nieco zle, zavidiet, ale nemat radost s nimi....no viem,ze tu radost by som chcela zazit i ja.....a nedari sa....

klara855
autor
1. feb 2014

@awalancha3 myslim,ze mas pravdu🙂🙂🙂 este som neskusila vsetky moznosti, ani ta doba snazenia sa nieje az tak dlha....no momentalne mam take rezignujuce obdobie....BT som si merala, no velakrát som na to ráno zabudla, potom som to nechala tak...nebolo to dosledne...musim na tom este popracovat🙂 veru, ten duphaston by som skusila...vdaka za povzbudenie🙂 snad coskoro vyjde slnko aj nad mojim aktualnym postojom k snazeniu sa....opat...🙂

keziah
1. feb 2014

@klara855 rozumiem ti, ja som takto rezignovala po cca 1,5 roku. dovtedy som nebola schopna naplanovat si ani len dovolenku mimo mesta, ved co ak sa to akurat podari a bude to rizikove, sedela som v zamestnani, kde ma to uz nenaplnalo, ved nebudem menit pracu, ked mozno pojdem kazdu chvilku na matersku a pod... jednoducho som tiez rezignovala na organizovanie zivota tymto sposobom, isli sme sa s manzelom zrekreovat, nastupila som do noveho zamestnania a ejha... okamzite po skonceni skusobnej som otehu. netusim, co si v novej praci o tom mysleli 😀 😀 na prve tehu sme cakali 2 roky, druhe sa podarilo za 3/4 roka "skusania". To sme vsak uz boli ovela viac v pohode, kedze sme uz vedeli, ze to ide 😉
Manzel je zdravotne v poriadku?

dorotka2013
1. feb 2014

@klara855 presne viem co citis, aj mna vzdy prepadne taky smutok ked dojde mrcha ale zatial ma vzdy v casr ovu dobije nova nadej ze mozno teraz... Zatial marne, tiez uz skoro rok :(. Aj teraz cakam, este par dni a uvidime ci znova pride depka alebo...? Drzim aj tebe palceky a nech rezignacia rychlo ustupi 🙂

klara855
autor
1. feb 2014

@keziah super,ze sa podarilo🙂 pevne verim,ze i u nas je to iba taka etapa a nakoniec to pride🙂 manzela sme este neriesli...zatial sme to nechavali na vitaminy a prirodu 🙂 ale uz sa chystam na lekarov, konkretne vysetrenia....skoda...myslela som,ze to pojde OK , co uz......

klara855
autor
1. feb 2014

@dorotka2013 mna uz ta nadej prestava dobijat...jasne,ze neprajem nikomu nic zle a tesim sa, ze okolo mna su v tom, no uz by som sa rada potesila i nad sebou🙂 a vzdy nic....v okoli nemam uz ani s kym o tom pokecat, vsetky zname uz riesia veci okolo babatiek, tehotenstva a ja stale cakam v stadiu pred....verim,ze dojde i na mna/ na nas.....nno obcas na to riesenie co kedy a ako uz nemam nervy a nebavi ma to....joooj.... drzim ti palce🙂🙂🙂 a nech si coskoro napiseme,ze sme nasli dve ciarky!!!!!🙂

klara855
autor
1. feb 2014

aaaaale babyyy...nechapem ako z jednych uvodzoviek mozete usudit o cloveku,ze je v no tolko zloby a sebeckosti.....ked to vobec nebolo v zlom myslele....

kako23
2. feb 2014

Dievčatá, ak sa Vám nedarí rok, radšej si choďte absolvovať aspoň základné vyšetrenia - hormonálny profil, skontrolovanie ovulácie a spermiogram. Fakt to nestojí za to sa trápiť každý mesiac a pritom môže byť problém len veľmi malý a hlavne rýchlo odstrániteľný.
Držím Vám palce 🙂

dorotka2013
2. feb 2014

@klara855 no dnes uz taky optimista nie som, ked citim tie krce v podbrusku a coskoro sa mi asi spusti mrcha 🙂, a tak som dufala... Citim sa presne ako ty,ako keby som to ja pisala, tesim sa z kazdeho noveho oznamu o tehotenstve ale tak rada by som sa uz tesila aj z toho svojho!!!! Drzim aj tebe palceky, so mnou sa urcite mozes rozpravat 🙂

kinna
Odpoveď bola odstránená
ivka3901
2. feb 2014

@kinna ahoj možem sa spýtať,že ako sa vám to podarilo prirodzene ostala tehotná?no my máme za sebou dlhú cestu je to na dlho 5 krát IVF 1 krát som ostala tehotná,ale missed abourt ☹ my sme manželia už 9 rokov a detičky zaťiaľ nemáme a je mi veľmi smutno ked mi náhodou niekto oznámy,že čakajú mám z toho riadnu depku ☹ peniaze na IVF už nemáme a tak sme sa dali na samoliečbu drahý berie už 3 mesiac vitamíny a já tiež akurát sa mi do rúk dostal teda kamoška v robote ma zastavila a podala mi ten leták,že INOFOLIC sa volá ten liek a ten pomáha k ovulácií 🙂 ale teraz beriem GYNEX kvapky tak uvidíme

klara855
autor
2. feb 2014

@ivka3901 drzim palce,velmi, velmi...nech to uz vyjde!!! ja tiez beriem infolic...jeden mesiac za mnou a zatial nic...vobec ziadne zmeny... uvidime ako sa to vyvinie na ten druhy...niekde som citala,ze je potrebne brat i pol roka, aby sa ukazali vysledky...niekto uz ostal po mesiaci v tom...uvidime...nech sa dari

klara855
autor
2. feb 2014

@kinna úžasné 🙂🙂 vdaka za priklad a motiváciu🙂

klara855
autor
2. feb 2014

@dorotka2013 si zlata, vdaka🙂 drzim palce🙂🙂🙂

marcelakarol
2. feb 2014

@klara855. Ahoj tiez zazivam nieco podobne, len s rozdielom, ze uz mam cez tridsat a prve tehotentvo sa skoncilo spontannym potratom v 8tt. Odvtedy uz ubehlo 9 mesiacov a stale nic, momentalne som si povedala, ze uz partnera nebudem dotoho nutit, lebo som uz skusala vsetkoozne, meranie bt, ovulacne testy, ale ja som bola z toho taka na nervy, ze teraz hor sa nato, ze to malo presne opacny efekt. Od noveho roku som si povedala a dost, nebudem predsa nutit partnera do takeho niecoho, co by malo byt vyslefkom lasky. Tak uvidime ako to dopadne....drzim palce

dorotka2013
3. feb 2014

@marcelakarol držím palce, aj my sa snažíme uz skoro rok, a aj ja uz mam cez 30 (a nie malo 🙂) takze sme na tom veľmi podobne, každý radi nemyslieť na to, ale nie je to take ľahké (aspoň u mna), takze ak to dokážete tak klobúk dolu a veľa štastia, nech sa skoro zadari 🙂

marcelakarol
3. feb 2014

@dorotka2013 tiez drzim palce, ono je to tak, ze ja sa to pred partnerom uz nesnazim riesit ako doteraz, a kedze sa to vyhrotilo az tak, ze sa stratila taka radost z milovania a komu sa do takej "povinnosti" ide s radostou? no takze neratam, neinicuuem milovanie, lebo ma to uz ako zenu uraza a cakam, no uvidim dokedy, presne mesiac to nechavam na nom a vysledok? vobec sme sa nemilovali......takze neviem dokedy vydrzim tymto stylom cakat..........

simca06022011
3. feb 2014

@klara855 a najlepsie urobis...

pslahorova
3. feb 2014

@klara855 treba sa jednoducho prestat snazit, nemysliet na to. A potom to pojde.

jerryjanka
3. feb 2014

po roku by malo nasledovať hormonalny profil, spermiogram, pct test, ak sa nič nezistí tak skusiť clostil pregnyl duphaston, planovany styk s kontrolovaním ovulacie , ak nepomôže uvažovať o skontrolovaní vajičkovovdov, pripadne skusiť iui, ale to ma vyznam len ak maš priechodne vajičkovody a to sa zisťuje bud laparoskopicky alebo hysteroskopiou. držim palce - my sme sa snažili o prve 3 roky , prišla až po diagnostickej laparke, a druhej iui po megastimulacii clostilom

pslahorova
3. feb 2014

mimochodom damy, cudovali by ste sa ako dokaze opycajna studena sprcha po kazdodenjom sprchovani na semeniky zvysit pohyblivost spermii az o 30% pomdobu 2-3m, odporucenie od lekara. Vysledky boli riadne viditelne pomodberoch.

jerryjanka
3. feb 2014

@pslahorova prepač ale toto je fakt hrozna kravina a tato veta ma tak rozčulovala že by som fackala ked to niekto vyslovil 🙄

Strana
z4