icon

Riešenie cysty a snaha otehotnieť

viky982
21. mar 2025

Ahojte , chcela by som sa s vami podeliť a poradiť o moj problém . Bola som u svojho dr s tým že mi meškala ms 2 mesiace ..pozrel sa nato bum cysta ( podotýkam že som bola minulý rok operovana na cystu na ľavom vaječníku mala som ju 8cm ). Pozrel sa nato mala cez 4cm čo povedal že už by to malo byt na zákrok keďže je celkom dosť veľká . Poslal ma do nemocnici na kontrolné sono tam mi bolo povedané že otehotnieť nieje šanca a že sa dá ta cysta zničiť ešte hormonalnou antikou ale keďže ja plánujem otehotnieť a dosť dlho sa snažíme tak som rozmýšľala . Povedali mi v nemocnici že ak budem mať bolesti mám hneď prísť a urobí sa zákrok . Teraz mám cystu na pravom vajecniku . Išla som znova k svojmu dr podebatili sme o tom a tak som schválila antikoncepciu predpísal mi hm antikoncepciu značky VREYA . Pichol mi aj injekciu na spustenie ms . Lenže som ju ešte vtedy nezobrala keďže mi ju predpísal o mesiac dopredu . ( rozmýšľala som či by to bolo fakt dobre to brat ) . Teraz mi ms znova mesiac mešká a ja tu antiku brat neviem . Mala s tým niektorá problém ? A ako ste vyriešili cystu ? Aby sa aspoň zmenšila o kus ? Videla som všelijaké bylinkové čaje s názvom CYSTY či kvapky . Bohužiaľ počúvam slova “ dlho sa moja nacakas kým bude babo “ alebo “ počkaj si do 30tky a podobne už som s toho unavená a hlavne vyčerpaná na nulu . Ak by bola nejaká baba s ktorou si viem pokecať v súkromnej správe bola by som strašne rada :( .

kiki68
22. mar 2025

@viky982 Chod na ustav sv alzbety, daju to von a mozes hned skusat otehotniet, oni nie su velmi za tu antiku z principu, hlavne ked chces dieta. Mne tiez povedali co najskor po vybrati cysty otehotniet

ria999
25. mar 2025

Ahoj, ja a cysty bol nekonečný príbeh každy mesiac , operovana urgentne som bola neraz.. žiadna ms , žiadna ovulácia.. snažíme sa už 7rokov.. vyskúšala som vážne všetko na tie cysty ale jedine čo mi najviac pomohlo tak to bol INDONAL .. bežne som mala cysty 5cm,7cm,8cm .. keď mi našli nejaké cysty hneď som začala brať indonal a do ďalšej ms zmizli keď bola z tých väčších tak sa hneď zmenšila a zmizla až na 2 ms... Od vtedy som neskončila na operacke 🙏🏼

viky982
autor
25. mar 2025

@ria999 no ja mám presne to že snažiť sa môžem ako chcem a proste nič .. stále sa mi robia cysty .. teraz mi ms znova mešká a skúšam všetko možné aby sa spustila ale nič takže znova musím zájsť k dr aby mi pichol vyvolávačku a znova dookola to iste .. je to voľno predajne ? A ako si to brala ? Ak sa smiem opýtať