icon

Riziká tehotenstva hneď po potrate

dudu1506
27. mar 2012

caute kocky...podarilo sa niektorej otehotniet hned po potrate a ako to prebiehalo? 😒

kukadielko
6. júl 2013

Caute kocky! Dnes mam 37 DC a moja druha mrsina nikde! 😨 Rano ma napinalo na zvracanie 😕 Podbrusko mam ako balon a uz niekolko dni ma boli intenzivne ako pri MS. Normalne zacinam rozmyslat nad tehotenstvom, ale neviem si predstavit, ako by som mohla otehotniet, ked sme neisli naplno.... 😅

mia005
7. júl 2013

@kukadielko co ty vies,zazraky sa deju 🙂 jooj,no kazdopadne som zvedava ako dopadnes 🙂 ja mam uz pozitivne ovu testy,tak sa poctivo snazilkujeme 😀

kukadielko
7. júl 2013

@mia005 ahoj, tak aj merias ovu testami? Pre istotu? Ja stale nic, zajtra idem volat lekarovi, nech mi zisti, co sa deje. Dnes je 38 den cyklu, ms nikde. Ale poviem pravdu, test som si nerobila. Drz palce, aby to nebolo nic zle a ja drzim tebe pri snazeni... 😀

mia005
7. júl 2013

@kukadielko Veeeeeľmi držím päste, neboj nič zlé to nebude!!! Neskúsiš test? Ja sa testujem ovu testami, nech viem na čom som 😀 Daj potom vedieť ako si dopadla 🙂

veronika1224
7. júl 2013

@zuzu1104 nooo nechcem strašiť ale ja som po kirete už 10 dní a žiadne krvácanie som nemala .. len občasné výtoky... zavolaj svojmú ženskému

kukadielko
7. júl 2013

@veronika1224 ja som spinila tri tyzdne 🙄 A bola som v pohode. Kazda zena je individualna a neexistuje vzorec na to, kolko by si mala krvacat. Iba kolko by si nemala 😀
@mia005 dam vediet, urcite! Drzim palce aj tebe! Ved sme si tu vsetky slubili, ze o chvilu zriadujeme veselsiu temu, no nie? 😎

mia005
7. júl 2013

@kukadielko no jasne a som veeelmi zvedava,ktora z nas tu novu temu zalozi ako prva 🙂 podla mojich zaznamov sme dieta pocali 8dni po skonceni mrchy,tak to skusime aj teraz zrealizovat.uvidime ci sa to tento mesiac podari..

zuzu1104
8. júl 2013

@veronika1224 už teraz štvrtý deň nekrvácam. Krvácala som 8 dní a teraz 4 dni len také mierne výtoky, dnes dokonca už nie sú ani hnedé. A čo je na tom všetkom najlepšie, tak včera pravdepodobne prebehla ovulka, súdiac podľa ťahavého hustého výtoku, čo je naozaj super. Takže hádam tak o týždeň alebo dva príde prvá menštruácia.

zuzu1104
8. júl 2013

@kukadielko @mia005 Ahojte ženičky, pozerám, že poctivo snažilkujete, teda kukadielko môže byť možno aj tehotná, tak budem silno držať palčeky, aby všetko dobre dopadlo.
Ja som v piatok konečne prestala krvácať a od vtedy už len tak mierne špiním a dnes už to ani nie je hnedé. A včera tuším prebehla aj ovulka, lebo som mala taký hustý ťahavý hlien. Takže môžem tak o týždeň alebo dva očakávať mršku. Dúfam, že príde a po nej ešte jedna a pôjdeme na snažilkovanie aj my. V pirtok idem na kontrolu k môjmu gyndíkovi, tak dúfam, že mi povie, že sa po zákroku pekne zotavujem.
Inak žienky dúfam, že máte pravdu, že o chvíľu budeme zakladať novú tému s oooveľa pozitívnejšími príspevkami. 🙂 Držme si palce, aby to tak bolo. 🙂

veronika1224
8. júl 2013

@zuzu1104 joooj tak to je super. ... za chvíľku môžeš snazilkovat. Už aby som aj ja msla 1. mrchu za sebou a viac čakať nebudem. nooo čo sa týka ovulky ... vôbec som sa nou nikdy nezaoberala... a ani som nevedela ako sa prejavuje. ale ak by sa ti chcelo mi to tak klasicky vysvetliť bola by som moc vďačná. ... papiik

zuzu1104
8. júl 2013

@veronika1224 🙂 no ja by som chcela snažilkovať až po druhej mrške, lebo mám trošku strach ísť do toho hneď po prvej.
Nemám problém s tým Ti to vysvetliť. Takže u mňa sa to prejavuje tak, že cítím vtedy jeden z vaječníkov asi jeden alebo dva dni pred ovuláciou, je to podobné ako pri menzese, taká bolesť, no a keď mám ovuláciu, tak asi 24 hodín mám taký ťahavý biely alebo priehľadný výtok, teraz bol sfarbený trošku ešte do hneda, lebo som ešte trošku špinila. Ten výtok môže pripomínať vaječný bielok, myslím konzistenciou. Niektoré ženičky si merajú vtedy aj bazálnu teplotu v pošve a že vraj počas ovulácie by mala byť o čosi vyššia ako počas normálnych dní. Ale na to ja nie som odborníčka, pretože som si BT nikdy nemerala. Dúfam, že som Ti trošku pomohla.

veronika1224
8. júl 2013

@zuzu1104 nooo aj ja budem možno čakať až do druhej mrsky. .. nemôžem ani vedieť bo priateľ chodí na 6 týždňov do Rakudka s týždeň je doma, takže mne sa ani neoplatí nič merať ani vyckavat a tak jednoducho buď otehotnuem alebo nir... takže len kopec šťastia a ďakujem za info - taký hlien mavam sj ja tak už aspoň viem prečo je 🙂) a inak ti prajrm hodne šťastia dufam že nám to vyjde

zuzu1104
8. júl 2013

@veronika1224 ďakujem, napodobne 🙂 Nech si už čoskoro hladkáme guľaté brušká s kopajucimi bábätkami. 🙂
No a nech teda priateľ vystihne tú pravú chvíľu. 🙂
Môj manžel tiež veľa cestuje, chodí aj na týždňovky, takže tiež to máme také všelijaké, čo sa týka snaženia. No uvidíme či sa podarí. Teraz sa nám to podarilo na prvý šup, dúfam, že sa aj teraz čím skôr podarí.

mia005
8. júl 2013

@zuzu1104 áno, my sa už poctivo snažilkujeme po prvej mrche. Cítila som sa dobre, dlho som nekrvácala ani nešpinila po kyrete. Ovulka prišla načas dva týždne po kyrete, prvá mrcha prišla do mesiaca na deň presne po kyrete a prebehla normálne. Preto som usúdila, že je všetko ok a nabiehame na to 😀 Keby sa môjmu telu niečo nepáčilo, určite by mi to dalo vedieť 🙄

zuzu1104
8. júl 2013

@mia005 asi máš pravdu 🙂 tak pekne do toho🙂

carmen23
8. júl 2013

@zuzu1104 Ahoj, nemáš za čo. Nemôžem povedať, že by som krvácala 10dní, 1.dni som nemala tiež silné, 1-2vložky. a potom to bolo stále menej a menej a posledné dni už iba špinenie. Vo štvrtok budú 3.týždne po kyrete. Nemám ani šajnu kedy by som mala dostať ms, ale dúfam že tak o 1-2 týždne. Včera som aj ja mala ako keby ovu hlien, ale nie som si istá. Ja neplánujem čakať, čakali sme na to fakt dlho. Tak ideme do toho, a keď sa to podarí budeme radi keď nie, ideme ďalej. Držím ti palce aby si bola aj ty čoskoro tehu a teraz už so šťastným koncom. Papa

veronika1224
8. júl 2013

@mia005 ahojkaj som sa chcela spýtať či si užíval femibion alebo niečo podobné ? ... bo dnes som bola v lekárni a som 10 dni po kirete a chcela som si kúpiť femibion nakoľko sa užíva 3 mesiace a povedali že ho ešte nemôžem jesť ...

zuzu1104
8. júl 2013

@carmen23 Ahoj, ja som tiež už v poho, 8 dní som krvácala a 3 špinila a dnes už len taký jemný výtok. Ja mám tiež takú túžbu začať už po prvej mrche, ale bojím sa, tak asi počkám aspoň na druhú a potom pôjdem do toho. Tak nech Ti skoro príde mrška, aby ste sa mohli snažiť a tiež Ti prajem, aby ďalšie tehuľkovanie malo šťastný koniec 🙂

veronika1224
8. júl 2013

@zuzu1104 ahoj zuzi a ty si už koľko dní po kiretáži ?

zuzu1108
8. júl 2013

Ahojte babule 🙂 . Prajem vam vsetkym po takom sklamani aby ste sa cim skor dockali krasnych // a uz bezproblemovehoheho tehotenstva 🙂 . Chcela by som sa vas opytat za ako dlho po kyrete moze byt sex? Ja som mala minulu stredu po missed abort a chceli by sme ist este buduci tyzden na par dni do Talianska. Myslite ze by som sa mohla aj kupat v mori? Ci to este je skoro?

zuzu1104
8. júl 2013

@veronika1224 Ahoj Veronika som dnes 12-ty deň po čistení

zuzu1104
8. júl 2013

@zuzu1108 ahoj Zuzka, mne povedali, že sex až po prvej menštruácii a kúpanie tak isto. Sestrička ma upozornila, že by som sa skôr nemala kúpať, aby som nedostala infekciu.

veronika1224
8. júl 2013

@zuzu1104 noo tak to sme na tom rovnako ... ja 10. deň a tiež piješ alchemilku ? a užívaš niečo ? a kedy sa ty chystáš na ďalšie snažilkovanie ? a ako .. už si sa s tým vyrovnala ? myslím so stratou ? mňa to akosi stále prenasleduje .... hlavne keď vidím tehotné a mamičky s kočikmi ... ☹(

zuzu1108
8. júl 2013

@zuzu1104 Dakujem Zuzi za odpoved 🙂 . Tak sa kupat nebudem budem len tak.

zuzu1104
8. júl 2013

@veronika1224 áno pijem alchemilku 2x denne a 1x rebríček(má protizápalové účinky), my sa chystáme snažiť po dvoch cykloch. Mám už objednaný z internetovej lekárne Infolic (skvalitňuje vajíčka, upravuje menštruačný cyklus a tak isto aj v prípade, že má žena anovulačné cykly, tak už bude aj ovulácia). Veľa žien si tento prípravok chváli, že im pomohol k otehotneniu, tak ho chcem vyskúšať. No a mám doma aj vitamíny od Jamesion-Prenatal a tie beriem. Manželovi som kúpila selén, zinok a vítamín C na skvalitnenie žubrienok. Tak hádam to všetko pomôže.
No a čo sa týka vyrovnania, tak stále na to myslím, ale už je to oooveľa lepšie. Som si povedala, že sa nesmiem utápať v žiali, pretože mám doma jedno dieťa, ktoré nesmiem zanedbávať a hlavne to, že keď budem pesimistická a uplakaná, tak ďalšie bábätko k nám asi nepríde.

zuzu1104
8. júl 2013

@zuzu1108 za máličko, prajem peknú dovolenku 🙂

veronika1224
8. júl 2013

@zuzu1104 nooo ten infolic mi tiež odporučali ... len neviem kedy je najvhodnejšie ho začať užívať .... a ja som na tom lepšie .... len tým že som bola prvýkrát v živote tehotná a tak som sa tešila tak je to tažké ... joooj super že ty máš aspoň to jedno dieťatko ale treba súrodenca ... a je to tak ... keď budeme myslieť pozitívne všetko bude super a určite nám to víde a budeme šťastné maminy ... ja sa len neviem dočkať prvej mrchy už aby bola a hneď sa budem cítiť istejšie

zuzu1104
8. júl 2013

@veronika1224 no tak ja som počula, že keď žena prestane špiniť, tak ho môže začať užívať. Tak ja začnem a keďže nemám žiadne problémy s vaječníkmi, tak budem piť len jeden sáčok denne.
No áno, k prvému dieťatku som prišla ako slepé kura k zrnu, ale som šťastná, že ho mám. Ale naozaj by to už chcelo súrodenca. 🙂
Žienky, ktoré potratia prvé bábätko to určite majú ťažšie. Ale s tým sa bohužiaľ nedá nič robiť, len sa s tým zmieriť a zabudnúť na túto smutnú udalosť a hlavne veriť v nový začiatok. 🙂

veronika1224
8. júl 2013

@zuzu1104 hmm som rada že som objavila toto fórum... veľmi mi pomohlo ... vidím že nie som jediná ... a ano len sa zmieriť .... ešte som zvedavá na výsledky z nemocnice.... dúfam že nebudú nejaké zlé .... a idem si teda aj ja kúpiť ten infolic a tiež ho začnem užívať ... verím že to pomôže ...... a na kontrolu kedy ideš k ženskému ?

zuzu1104
8. júl 2013

@veronika1224 myslíš z histológie? Čo som si čítala na nete, tak sa tým nikdy v podstate nič nezistí, iba sa potvrdí tehotenstvo. K ženskému idem v piatok, som sa objednala na presnú hodinu, aby som nemusela dlho čakať, lebo on má vždy toľko ľudí v ordinácii. Ale už sa teším, lebo chcem vedieť ako to so mnou je. Mám pre neho toľko otázok, že zo mňa asi odpadne. 🙂
Aj ja som veľmi vďačná za toto fórum, všetky žienky ste tu veľmi milé. A hlavné je to, že sa chápeme, lebo sme všetky prežili to isté a môžeme sa podporovať. 🙂