Riziká tehotenstva hneď po potrate
caute kocky...podarilo sa niektorej otehotniet hned po potrate a ako to prebiehalo? 😒
@emma93 Emmaaaaa, ja som vedela ze sa ti to podari... Tfuj tfuj tfuj, nech je vsetko v poriadku! Verim, ze bude a ze o 9 resp 8 mesiacov sa budes tesit zo zdraveho babatka! Hlavne mysli pozitivne a setri sa, ved nic nie je prednejsie ako tvoje tehotenstvo! Ja asi za tyzden dostanem ms, teda dufam a snad na dalsi cyklus sa zadari aj nam.
Ďakujem dievčatá, teším sa veľmi ale len tak potichúčku....veľmi si prajem, aby to už bolo v takom štádiu kde budem môcť prejaviť svoji radosť naplno!!! Prajem to aj všetkým vám!!!Držte sa !
ahojte dievčence, mám otázočku aj vy ste mali pár týždňov po kyrete taký žltý ťahavejší výtok? Som z toho trošku nervózna a neviem, čo si mám o tom myslieť. Dnes som volala gynekológovi a on mi povedal, že je to po kyretáži bežné, ale ja si nie som istá. Povedal mi, že keď bude problém, tak mám prísť a urobíme kultivačné vyšetrenie. Keď som si teraz začala spomínať, tak som ho mala aj pred tehu a trošku mám strach, aby to nebol nejaký bacil, ktorý mi zabil bábätko :( Myslíte, že by zápalové vyšetrenie, ktoré mi robili z krvi(CRP) ukázalo, že je tam nejaký zápal?
@zuzu1104 ahoj, ked ti robil crp a zapal sa nezistil, tak ho nemas. Ja si nepamatam, ci som mala taky vytok, ale pokial to nie je vo velkom mnozstve, asi to nic zle nie je. Moze byt, ze sa maternica este cisti, robi sa nova vystelka a nieco z toho moze ist von. Ale pre klud duse by ti to mohol doktor vysetrit... Ked by ti to trvalo viac dni, pre istotu k nemu zajdi. 😉
@kukadielko trvá mi to už vyše týždňa, nie je toho veľa, ale vyzerá to doslova ako soplík a som z toho trošku v strese aj keď to nezapácha. Môže ma doktor vyšetriť, keď ešte som len 3 týždne po kyrete?
Dnes som mu volala, tak povedal, že to je normálne, ale ja som proste na pochybách. Som si myslela, že je to ovulačný výtok, ale to predsa nemôže trvať dlhšie ako 2-3 dni
@zuzu1104 ja som po kyrete ziadny vytok nemala..teda len taky ten "bezny".baby,poradte..mrcha mi skoncila 2.7.som 19Dc a uz asi viac ako tyzden mi vychadzaju denne pozitivne ovu testy.mam take divne bolesti v podbrusku ako ked som bola tehu.uz som z toho na nervy,nechapem co sa to so mnou deje.velmi sa bojim ci to neni nieco zlee ☹ mate niektora s tym skusenosti?
@mia005 ale to si nemyslím, ja som toho názoru, že to bude tehotenstvo 🙂 Zápal by ti ovu testy neukázali, teda aspoň podľa mňa. Ja idem zajtra k lekárovi, lebo už mám aj mierne svrbenie tam dole a tak isto chodím aj často cikať. Tak si chcem dať urobiť celkovú kultiváciu, aby sa zistilo či je naozaj všetko v poriadku, ale vôbec nie som presvedčená o tom, že je to všetko len fyziologické, ale že je to nejakého patologického pôvodu.
ahojte žienky, tak dnes som bola na vyšetrení a mám bakteriálny zápal a aj mykózu, fakt fasa. Ale doktor mi dal lokálne antibiotikum, ktoré by to malo preliečiť. A keďže ja mám v prsníkom ešte mlieko aj keď už dva roky nekojím, tak mi dal aj tabletky na zastavenie laktácie. Takže som to dobre odhadla, že so mnou nie je niečo v poriadku.
@zuzu1104 jaaaaj, chudiatko! Ja som mala po prvom porode lieky na zastavenie laktacie. Neboj, za chvilu sa to prelieci a vsetko bude ok. Drzim palce! Aspon ta to mozno prinuti aspon mesiac pockat so snazenim a potom mozes ist bez obav na to!
@kukadielko ďakujem moja, že sa staráš 🙂 ja som ani neplánovala ísť po prvej mrške na to a vyzerá to tak, že možno o týždeň už mrška dorazí, lebo ma hrozne bolia prsníky, tak ako pred menštruáciou. 🙂 Poriadne sa preliečim a dostanem sa z toho zápalu, po liečbe si chcem kúpiť aj nejaké čipky na úpravu flóry v pošve a ešte aj tie lieky na zastavenie mlieka doberiem a to už budem mať hádam aj pred druhou mrchou 🙂 A potom sup do snažilkovania. Dúfam, že sa to hneď podarí.
Nebolo ti zle z tých tabletiek na zastavenie laktácie? Lebo mňa doktor na to upozornil, že by mi mohlo byť nevoľno.
@zuzu1104 ja som bola vtedy v strasnom ziali a neviem, ci mi bolo zle od zaludka. Mala som celkovo stres. Ale myslim, ze mi na zaludok neskodili. Ja som teraz pupakova ako na vrchole puberty 😀 nedostala som menzes a beriem lieky na upravu cyklu, tak snad buduci tyzden dojde druha mrcha a ideme do toho!
@kukadielko musela si prežívať hrozné obdobie, chúďatko :(, ale už je to za tebou a teraz bude všetko určite úplne iné. Všetko bude v poriadku. No prajem ti, aby už tá mrcha mrchavá došla čím skôr, aby ste sa mohli čoskoro snažiť. 🙂 Verím, že sa to podarí hneď na prvý raz.
@zuzu1104 Dakujem, bolo to fakt hrozne, to najhorsie, co som v zivote prezila. Dufam, ze sa
Nam to vsetkym podari hned na prvy krat a vsetkym uspesne! Ja ani neviem, ci mi teraz moze prebehnut dodatocne ovulka, dnes sme to nejak nechali s drahym pri mojkani na prirodu 😎
Koncim s ovladanim a odkladanim! Uz to nechvam iba na pani prirodu! 😉
@kukadielko
@zuzu1104
@emma93 Ahojte baby, ako sa máte? Čo máte nové? Ja stále čakám kedy príde druhá mrcha. Príznaky tehu nemám žiadne, takže ju "veselo" očakávam 😀
ahojte, ja som po potrate (april 2013) a po 2.cykle sme sa zacali snazit a hned sa nam zadarilo, teraz som 4t+5 tak dufam ze to dotiahneme do uspesneho konca 😎
@mia005 ahooooj, ja tiez cakam na druhu mrchu. Vcera som dobrala tabletky, co mi doktorka dala, aby ms prisla, tak uz som nedockava. Predpokladam, ze tento tyzden dorazi a potom hor sa do snazenia. 😀 Len dufam, ze ovulka nabehne, ako ma! 😠
@adush123 gratulujem a drzim palce! Nech babatko pekne rastie az do 40 tt! Dufam, ze aj u nas to tak rychlo pojde...
@kukadielko neboj, pojde to i vam,,,drzim palce, hlavne pohoda,,, 😀 a ked sa na to citis fyzicky aj psychicky treba skusit,,,lekar ostal prekvapeny ze tak skoro som otehotnela, no este nic nie je vyhrate!
@adush123 nikdy nie je nic vyhrate, no mysli pozitivne. To je zaklad. Ziadne stresy, sustred sa na babatko a na teba! Drzim palce! 😉
@adush123 ahoj tak ja som na to podobne ako ty...my sme tiež prišli o bábätko v apríli a teraz čakáme..mala by som byť v 6 týždni, ale zatial som ešte nebola u lekára, tento týžden idem, tak sa radujem len tak potichu...snažím sa to veľmi neprežívať, aj keby som sa chcela samozrejme veľmi tešiť, ale radšej sa držím nohami pri zemi...Dúfam, že mi lekár povie samé pozitívne správy a budem sa môcť tešiť naplno!
@mia005 ahoj...tak dúfam teda že ti M nedorazí!🙂....príznaky nemusíš mať žiadne...niekto nepociťuje nič nezvyčajné okrem toho, že mu samozrejme mešká M🙂
Ja sa mám tak v pohode, tento týždeň sa chystám k lekárovi, tak už mám z toho trošku obavy čo a ako...
Držím palčeky aby M nedorazila, a keby aj áno, tak aby bola posledná🙂 😉
@mia005 Ahojky, tak ja som dnes na nervy, lebo už pár dní sa mi zdalo, že mi tie antibiotiká zabrali a dnes som ten výtok zase mala a dnes si mám dať poslednú čipku, takže som neskutočne šťastná :(
Neviem či mám ísť zase ku gynekológovi alebo čo ďalej robiť. Asi počkám do menzesu, ktorý by mal prísť v stredu, tak keď dojde, tak pôjdem až po nej.
No tak nech ti tá mrcha mrchavá dojde čo najskôr, že môžte snažilkovať ostošesť 🙂
@emma93 Ďakujem a držím päste nech všetko dobre dopadne 😉 Ja ani neviem kedy mám mrchu očakávať. Takže asi tak som na tom 🙄
@zuzu1104 Jooj, máme to my ženy ťažké 😖
@kukadielko Hor sa do snaženia 😀 😀 Mne je pár dní tak všelijak, včera som už o siedmej zaspávala po sediačky a čo sa mi už pekne dlhooo nestalo, o štvrť na osem som už bola tuhá ako poleno 😀 😀 Ale to všetko pripisujem tým teplám. Tehu nedávam žiadnu šancu, neviem prečo. Mám taký pocit 🙄

@veronika1224 jej sa tiež zdalo 6 mesiacov veľa.vravela,že tak dva cykly mám čakať. Ale ja som počkala len jeden 😀 Stále si vravím,že príroda si to aj tak urobí po svojom.Ak to má byť už teraz,tak bude a ak to má byť zas s nejakými problémami,tak je jedno či budem čakať pol roka,rok alebo mesiac.. 🙂