Riziká tehotenstva hneď po potrate
caute kocky...podarilo sa niektorej otehotniet hned po potrate a ako to prebiehalo? 😒
@mia005 nikdy nehovor nikdy! My sme uz teraz aj pocas tabletiek isli naostro 😎 a tym padom si tiez myslim, ze minimalna sanca tam je. Ale uz to beriem inak. Hovorim si, ked to bude tak to bude a nebudem nic silit a testovat a stresovat sa. Uvidim, kedy pride mrcha, na 29.7. mam uz rezervovany termin u lekara, tak uvidime. Nechame sa prekvapit! Verim, ze vsetky iba prijemne!
@zuzu1104 poznam... 😀
@zuzu1104 Ani mi nehovor, to bol u nás tiež súboj než som ho naučila jesť zinok 😀 Teraz už vidím, že sám od seba ho ráno zje bez slova. Takže sa mi nakoniec podarilo ho to naučiť aj samého. Síce to trvalo, ale predsa 😀
@kukadielko Heeej, takže už sa snažíte tak akože nenápadne 🙂 Supeeer. Ako vravím, myslím si, že to tehu nebude. Nechcem si to ani pripustiť ani na to myslieť. Aj keď mi ide dnes hlavu rozdrapiť, je mi všelijak...
@kukadielko @mia005 no kočky vidím, že v tom nie som sama a že na svete existuje nervóznych manželiek a priateliek :D
Bože ženy, mňa už tak bolí brucho a aj prsia, držte palce, aby zajtra pekne mrška nacupkala tak ako má, aby som už bola aj ja bližšie k cieľu. 🙂
@zuzu1104 Viem, že nemusím mať príznaky, ale som v tomto radšej pesimista už.... Práveže ani neviem kedy ju mám dostať. Dnes som 28DC. Kedy by som po starom už mala dostať mrchu. Pred kyretom som mávala cykly 27-29dňové. Prvú mrchu po kyrete som dostala po 30dňoch. Takže predpokladám, že teraz niekedy by mala mrcha prísť.
Kocky, prisla druha mrsina! Po skoro dvoch mesiacoch a uzivani tabletiek! Konecneeeee! Strasne by som chcela, aby to uz teraz vyslo, len dufam, ze ovulka dorazi. V pondelok sa este spytam lekara, ci to budeme nejako sledovat a riesit. Ale chcela som sa spytat, ake mate skusenosti s ovulacnymi testami? Kedy ich zacat robit, ci su spolahlive a ako funguju? 😉
@kukadielko suuuper, tak nech už rýchlo skončí a po nej poriadne keksíkujte 🙂
@zuzu1104 to si pis... 😀
Inak kupila som si uz aj ovu testy 😎
@kukadielko heeeej takže až takto vážne to beriete, že aj ovu testy?? Ja to idem s manželom dnes skúsiť prvý raz po kyrete, tak dúfam, že to bude v poho, veď už je to mesiac. 🙂
@zuzu1104 my sme mali prvy sex po prvej ms, ktora prisla na 35 DC, takze myslim, ze to bude v poho. Ten ovu test som si okrem ineho 😀 kupila aj preto, lebo tento mesiac ovu sama neprisla, tak aby som si to aj vedela nejako odkontrolovat. Myslim, ze Emma tusim pouzila ovu test a hned mala //. Tak snad to funguje! Vyskusame! 😉
@kukadielko no tak my sme to včera úspešne zvládli, KONEČNE!!! 😀 Nič ma nebolelo, takže je asi všetko v poriadku. 🙂
No tak teda držím palce, aby boli testíky pre Vás prospešné. Emma naozaj pekne rýchlo otehotnela, teším sa z toho a dúfam, že ju budeme onedlho všetky nasledovať. .)
@kukadielko Blahoželám k mrche 😉 Ja som sa riadila podľa ovu testov a otehotnela som.. Teraz som sa tiež riadila ovu testom a mrchy nikde, ale tehu testy negatívne. Takže vyčkávam mrchu, lebo tehu príznak ani jeden 😒
ahojte babenky ja som už po kyrete 28 dní ... a stále mám výtoky .... a začali mi akési bolesti v podbrušku a tlaky zo spodu ... neviem či mám navštíviť lekára, alebo čakať na prvú mršku ... najradšej by som bola aby už konečne dorazila .... je to stále ako večnosť .... zo všetkého som už aj nervózna .. stále pijem alechemilkový čaj ale nič iné ...
@zuzu1104 Geatulujem k uspesnemu s..u! 😀 urcite je vsetko v poriadku, pokial nemas ziadne tazkosti.
@mia005 inak tehu testy mozu byt aj neskor pozitivne! 😉 vyckaj este chvilu a testni znovu. Drzim palceeee!
@veronika1224 ak si nie si ista svojim stavom chod hned k lekarovi, aby sa ti stav neskomplikoval a cela rekonvalescencia sa zbytocne nepredlzila.
@kukadielko vďaka 😀, dnes je to už 33 DC a ja stále menzes nikde, ale dnes ma už riadne bolí brucho a mám aj výtok ako pár hodín pred menzesom, tak hádam to dnes už príde. Od soboty sme na dovolenke, tak mi hádam zmena prostredia prospela a dnes dostanem. Kúpať sa vo vode aj tak nemôžem, takže menzes bude stále vykúpením. 🙂
Ti závidím, že ty si už menzes dostala a môžte ísť na snažilkovanie. Som zvedavá ako to bude s tým ovu testami. Potom určite informuj.
@veronika1224 Ahoj Veronika aj ja som mala výtoky, také žlté ako soplíky, síce ma brucho nebolelo, ale aj napriek tomu som šla k lekárovi, lebo sa mi to vôbec nezdalo. A nakoniec som mala bakteriálny zápal a aj mykózu. Dostala som antibiotické tobolky na 6 dní a aj mastičku Clotrimazolum a už je to dobré. Výtoky sú v pohode, už žiaden zápach. Ja som si kúpila aj tabletky obsahujúce laktobacila a brusnice a to beriem na úpravu mikroflóry v pošve. Ja by som ti fakt radila ísť k lekárovi, keď máš nejaké podozrenie, že niečo nie je ok. Za to nič nedáš a aspoň budeš mať dušičku na pokoji.
Caute babenky ja som mala 18.4 porod mrtveho plodu v 24 tyzdni myslite zeby bolo nezodpovedne sa snazit o babo po 4 pravidelnych mrchach ,jeden doky povie ze pockat 6 mrch iny zasa ze netreba cakat
@samajama To mi je strasne luto moja. Ja by som urcite necakala, ano kazdy dr. povie nieco ine, ale podla mna ked mas riadnu ms, tak nie je na co cakat, ved tvoje telo vie kedy je pripravene na dalsie tehu, ja by som necakala ani sekundu. Ja som mala teraz 1. ms po kyrete po 5tyzdnoch a skusali sme uz aj 3tyzdne po kyrete, nic zatial, ale ani som ziadny zazrak necakala, ze by som mohla zostat hned tehu. Ale teraz po 1.ms by som chcela ist do toho naplno. Na 1.tehu sme cakali 2,5 roka, takze ja uz cakat dalej urcite nebudem,
Podla mna kludne sa do toho pustite a moc moc ti drzim palce, aby si bola coskoro tehu a hlavne so stastnym koncom
@carmen23 dakujem za info ,ja ani neviem ci sa pustat do toho ale roky utekaju a mne nic ine nezostava lebo moja tuzba po babu je silnejsia ako strach s noveho tehu,lebo to bola strasna strata a aj ked bola nasa princezna s nami len tych 24 tyzdnou strasne chyba ☹ moji chlapci sa strasne tesili na sestricku a taketo nestastie a trapenie neprajem nikomu ani najhorsiemu nepriatelovy aj ked ziadneho nemam🙂 aj tebe prajem rychle uspesne tehu bez komplikacii🙂
tak babenky aspoň jedna dobrá správa. .. môj lekár už prišiel z dovolenky a urobil mi všetky výsledky. .. a dopadli výborne... som uplne v poriadku... takže teraz už len čakať na tu 1. mrsku.... Už mám od potratu 36 dní takže dúfam že príde co najskôr. .. za ňou 2. a môžem ísť už aj ja na to 🙂))
@zuzu1104 ak čakáš na prvú mršku tak je normálne že ešte nemáš menzes ... môžeš ho kľudne dostať aj o dva mesiace
@veronika1224 To snáď nemyslíš vážne, že až o dva mesiace, veď to by ma asi kleplo. Hádam ju už čoskoro dostanem. Už dobrý týždeň ma bolí brucho a aj prsia, tak hádam sa to už čoskoro rozbehne. Ty si dostala až tak neskoro?
@zuzu1104 nooo ja som len 4 týždne po kyrete a mne to tak povedali že medzi 4 - 8 týždňami sa dostáva 1. menzes .... ja tiež čakám a najradšej by som ju už msls tiež hneď. .. to čakanie ma zabíja

@mia005 No to ti poviem,fakt si toho veľa vytrpíme a hlavne podstúpime čokoľvek, len aby sme dosiahli to, po čom túžime. Napchávame sa vitamínmi, podstúpime rôzne vyšetrenia, sme zodpovedné. A čo ma najviac na tom všetkom štve, že môj manžel si nedokáže každý deň aspoň ten pokakaný zinok so selénom zobrať, lebo vraj zabudne. Joj tí chlapi!