Riziká tehotenstva hneď po potrate
caute kocky...podarilo sa niektorej otehotniet hned po potrate a ako to prebiehalo? 😒
@emma93 Ahoj Emma, ďakujem aj ja sa teším, dúfam, že bude všetko ok
kukadielko zatiaľ nič, práve teraz tuším opäť pracujú na výrobe bábätka, tak snáď to tento mesiac už vyjde. 🙂
Teším sa , že si šťastná a že bábätko sa už pekne hýbe, o chvíľu budeš už cítiť aj kopančeky🙂. Veľmi držím palce, aby to čím skôr prešlo-tie týždne do pôrodu, aby si už mohla držať dieťatko v náručí. 🙂 A keď sa dozvieš pohlavie, tak určite daj vedieť a aj mená, aké ste vybrali. Držte sa, myslím na Vás 🙂
@zuzu1104 no vyzera to nadejne! Super! Tesim sa s tebou! Dufam, ze ta zeleznica bude pokracovat aj k nam, prave dnes mam pozitivny ovu test, tak ideme znovu na to! Daj nam zajtra vediet, ako si dopadla...
@emma93 ahoj moja! Vsetky sa tu tesime z teba a tvojho babatka! Si pre nas velka motivacia a tvoj pribeh nas tu vsetky zenie vpred! Tuk tuk, nech ste zdravi a nech to uz mate za par...
@kukadielko Ahoj kukadielko🙂))..ďakujem a naozaj tebe a aj ostatným dievčatám bojovníčkam zo srdca prajem aby ste prišli k vytúženému cieľu!!!Viem ako sa cítite, čo prežívate a o to viac vám držím palce!!!! Verím, že každá čo tu je, čo to prežila, sa skôr či neskôr bude tešiť z krásneho bábätka!!! Myslím stále na vás a babulky, držte sa, nevzdávajte sa, ste už veľmi blízko!!!!!🙂))
@kukadielko moja, tak drzim palce, aby ste to tento mesiac krasne trafili a aby si sa pridala ku mne. Ja som bola vcera na vysetreni, nakoniec mi robil aj sono. Vacok je v maternici. Velkost vacku zodpoveda na 5tt, co aj som od poslednej ms, zobral mi krv a zajtra budu vysledky. Strasne sa bojim, ale stale myslim na to, ako o dva tyzdne uz babatko v tom vacku uvidim, lebo o dva tyzdne mam ist na kontrolu. Mysli prosim na mna, aby to bolo v poriadku.
A daj urcite vediet, ako to tento raz dopadlo, pevne verim, ze mrcha uz nedorazi. Drz sa!
@zuzu1104 veľmi silno držím päste, aby tam už o dva týždne bábätko bolo. Viem čo je to za čakanie 😒 Ja čakám tiež ale na svoju druhú mrchu. Dnes som už 30DC a jej nikde, ale prvú mrchu som po druhom kyrete dostala až na 34, takže nepanikárim. Navyše ma pobolieva v podbrušku a aj kríže, tak snáď už čoskoro dorazí 🙂
@zuzu1104 ahoj moja, no tesim sa s tebou! Je to dobre znamenie, ze velkost plodu zodpoveda tyzdnu po ms. Tak sa pekne opatruj, setri pre babatko a ja budem na vas silno mysliet. 😉
Urcite sa ozvem, ked budem vediet, ci sa nieco tento mesiac zadarilo. Mysli aj ty na mna...
@kukadielko jasné, že na teba myslíma veľmi držím palce🙂
ďakujem za povzbudenie 🙂, trošku mám obavy z toho, že mi z kultivácie vyšiel stafylokok, ale čo som čítala na nete, tak to nie je zlé a nemalo by t bábätku ublížiť, ale strach mám stále, tie baktérie sú svinstvo
Ahojte žienky, tak včera som začala špiniť, hneď som utekala k lekárovi. Pozrel ma sonom a povedal, že bábätko je vo vačku a že veľkosťou presne sedí na tt, v ktorom som. O dva týždne ideme potvrdiť srdiečko. Beriem lieky na udržanie tehotenstva a mám nakazaný kľudový režim. Dnes už vďaka Bohu nešpiním, ale aj napriek tomu celý deň oddychujem.
Veľmi sa bojím, ale lekár ma ubezpečil, že dieťatko je v poriadku. 🙂
@kukadielko Mooja a ty ako?Ktorý deň po si?
@zuzu1104 ahoj moja, neboj sa, vela zien ma na zaciatku tehu spinenie. Ale je super, ze si hned isla k lekarovi. Tu plati, ze radsej sto krat zbytocne. Zostan pekne v klude, doma, v posteli... 😎
Ja som dnes 6 DPO. Takze cakaaaam. 😉
@kukadielko Ja viem, že veľa žien špiní, ale ja sa tak o toho môjho prcka bojím, ale beriem pozitívne to, že sme bábätko vo vačku videli, lebo pred tým, v tom nepodarenom tehotenstve bol len prázdny vak. A hlavne, že jeho veľkosť je dobrá. To ma fakt teší, ale ten strach tu už bude stále, ale to asi u každej z nás, čo prežila potrat. :(
Moja, zo srdiečka ti prajem, aby si už bábätko mala v brušku a pridala sa ku mne🙂, bola by si so mnou v júlovkách nie?
@zuzu1104 ahoj, neboj sa, ked je plod v maternici a vo vacku a ked zodpoveda tyzdnu vyvoja, je to to najlepsie znamenie. Drzim ti palce.
Dakujem velmi pekne, snad je to tak, ako pises. Potom by sme asi boli v julovkach 😉
@kukadielko Mojaaaaaaaa, to je náááádhera 😉 Veeeľmi silno držím päste, palce a všetko čo mám, nech máš krásne tehotenstvo a držíš svoje zdravé bábätko v náručí 😉
@mia005 dakujeeeeem 😀, to je to jedine, co si zelam. Po tych ranach osudu mam aj strach, ale zaroven verim, ze do tretice to uz musi vyjst. A verim, ze to vyjde aj tebe. 😉 Mas nieco nove? Ak nechces tu, napis IP...
@kukadielko Jeeeeej moja, tak to sú tie najkrajšie správy🙂 , takže nakoniec budeme spolu tehuľkovať, no krása 🙂, fakt sa úprimne teším a prajem silné bábätko 🙂 a posielam mu pusinku do bruška a mamine objatie 🙂
My sme boli včera na kontrole a doktorovi a aj mne sa zdalo,že už vidíme srdiečko, ale nejako zle bolo na tom UTZ vidno a lekár povedal, že bábätko je ešte maličké a že mu nebudeme robiť nazlosť ultrazvukom, že mám prísť o 10 dní na kontrolu a to už akcia musí byť. Tak veeeeľmi verím, že to srdiečko, tam blikať bude, ale ja som presvedčená, že to blikanie som videla aj teraz 🙂
@zuzu1104 dakujem, aj ja verim, ze to spolu dotiahneme v teme julovky do uplneho a uspesneho konca! 😀
Neboj, nabuduce budes uz urcite vidiet srdiecko, niektore ultrazvuky mozu mat horsie rozlisenie. No urcite ta tvoj materinsky instinkt neklamal a ty si ho videla...
Ja mam obavy pred prvou kontrolou, pravdepodobne idem az 18- teho...
V julovkach si v tej sukromnej diskusii?
@kukadielko presne tak, v júlovkách sa vidíme. Áno som v súkromke už. Dlho som váhala či tam napísať, ale potom som si povedala, že toto bábätko musí prežiť všetko a tak tam jednoducho napíšem, na nič negatívne nebudem myslieť.
Neboj sa, všetko bude v najlepšom poriadku a bábätko bude zdravé a silné, aj ty mysli pozitívne, dobre?
Inak ja vôbec netuším ako sa voláš a rada by som ťa občas oslovila aj menom 🙂
@kukadielko zuzu1104 ..... .... jeeeeeeeeej tak sa tešííím veeeľmi!!!!!! blahoželám!!!! 😀 viem si predstaviť aká si šťastná a ako sa tešíš!!!!!! tfuj, tfuj, tfuj prajem veľa štatia aby bolo všetko ok!!!! ale ono určite bude 😉 ...jeeeej taký krásny obrázok🙂)))..veľmi veľmi sa teším s vami dievčatá moje!!! vedela som že to dokážete!!!! strašne som vám to priala! 🙂
mia005 ...a ty ako??? ako sa darí??
Dievčatá pekne sa mi o seba starajte aby sa bábätká v brušku mali krásne🙂...Ja som bola včera na morfologickom ultrazvuku a zatial vdaka bohu všetko ok🙂..všetko sme prezreli, popremeriavali🙂..A ako čerešnička na torte bolo, že čakáme dievčatko🙂..teda aspon to tak vyzerá🙂,,nič čoby sa hompálalo medzi nôžkami sme nenašli 🙂....majte sa babulky a teším sa svami 🙂..
@emma93 dakujem! Verim, ze vsetky do jednej z tejto temy postupne prejdeme do tych krajsich. A priala by som si, aby sem uz nikdy niktora nemusela zavitat...
Urcite sa budeme o seba a hlavne o babatka starat. Nic nechcem uz podcenit a nic nenecham na nahodu...
Gratulujem k dievcatku! Budete mat malu princeznicku. 😉
Ahojte, som 4 mes.po potrate a dnes su 3 dni co mi meska ms...vo stvrtok som si robila test (25kovy) po 10 min. Sa zjavila druha ciarka ktora casom silnela, neviem ci to bol teda pozitivny test, ci falosne pozitivny ☹ somztoho zmatena, zajtra testnem znova...no a vlastne dnes som bola na wc, mali sme styk rano a trocha som zacala spinit, ale len tu chvilu a zase nic, myslela som, ze dorazila ms...bojim sa, ze ak som nahodou tehu, tak by som mohla prist o babo zase ☹
Mala ste niektora spinenie pocas tehu ktore bolo v poriadku?

@zuzu1104 Ahoj, jeej tak veeeľmi sa z toho tešíííííííííím!!!!! konečne sa zadarilo!!!!! bol to dlhý boj ale verím, že všetko bude dobré!! Strašne moc držím palčeky!!!! V stredu budem na teba silno myslieť!!! 🙂A kukadielko naše ako??????
Veľmi rýchlo to všetko uteká, cítim, už aj jemnučké pohyby dieťatka z čoho sa strašne teším, lebo je to neopísateľný pocit!!!🙂..Aspoň viem, že je bábätko v poriadku keď sa mi takto raz za čas ozve🙂..Vďaka Bohu je zatiaľ všetko v poriadku a dúfam, že to bude aj pokračovať! Pohlavie zatiaľ ešte nevieme, ale keď pôjdem na budúce k dokimu tak sa snáď dozviem. lebo som už veľmi zvedavá🙂..Tak sa mi držte babulky moje a veľmi sa teším Zuzička z tejto správy!!🙂) 😀