Riziká tehotenstva hneď po potrate
caute kocky...podarilo sa niektorej otehotniet hned po potrate a ako to prebiehalo? 😒
@kukadielko @mia005 @emma93 Ženičky, tak dnes nám bolo potvrdené srdiečko, som od šťastia až plakala🙂 Prcek má 1 centimeter, je to už teda riadny valibuk 🙂. Dúfam, že všetko už teraz pôjde krásne.
@mia005 moja, kedy budeš mať výsledky z tej genetiky? A z hematológie už máš?
@zuzu1104 jeeeej moja, gratulujem! To mas teda fakt dovod na radost! Ja idem prvy krat k dr v pondelok, tak na nas mysli! Dam vediet...
@zuzu1104 Gratulujem!!! Ak sa nám podarí, tak tiež určite budem revať na celú ordináciu 😀 Výsledky z genetiky pevne verím, že budú do vianoc.. Výsledky z hematológie mám všetky dobré. Zrejme to boli u mňa "len" náhody.. Neviem čo si už iné o tom myslieť, keď mám všetko ok. Dokonca sa lekárka na hematológii tešila z mojich výsledkov, že môžem ísť kľudne darovať krv.. Na jednu stranu super, že je všetko ok a na druhú stranu milión otázok prečo teda...
@kukadielko ďakujem moja 🙂, určite budem na teba silno myslieť, všetko super dopadne, neboj 🙂 už sa neviem dočkať, čo napíšeš. 🙂
@zuzu1104 ..jeeej Zuzulienočka 😀 😀 😀 😀 😀 ....tešííííííím sa s tebou veľmi!!!!!!!!! viem si predstaviť aká si šťastná, prežívala som to isté, keď som prvý krát čo mi vyšiel pozitívny tehu test išla k lekárovi s taaakou malou dušičkou...ale keď mi ukázal na monitore, že srdiečko bije ako zvon radosti nebolo konca kraja 🙂))))))))))) 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ...super, super moja, drž sa a opatruj sa!!!!! vitaj medzi maminkami čakateľkami!! 😉
ahojte žienky od potratu zbehol 1/2 rok a dnes sa mi objavili na tehotenskom 2 čiaročky ... joooj som šťastná ale aj v obavach .. asi mám ísť čím skôr k ženskému však ?
@veronika1224 Skvelá správa, zo srdiečka blahoželám, držte sa a určite zájdi čím skôr k lekárovi. 🙂
@zuzu1104 už som bola dnes... som len v zaciatocnom stadiu... takze este nieje vidno plod tak 2.1 znova... dufam ze tento krát to už bude v poriadku 🙂
ak vas mozem podrzat tak ja som tiez v 7 tyzdni a hned na po dalsom cykle som otehotnela.. a teraz ma mala 2.5 roka a je ako sinter... takze asi nic nehrozi.....
@veronika1224 budem silno držať palce, ale určite bude všetko v najlepšom poriadku 🙂
@zuzu1104 🙂) Ďakujem
Ahojte dievčatá 🙂 ja som v okt.mala MA v 13tt a radím to k mojím najhorším zážitkom. Doktori mi odporučili čakať 6 mesiacov, ale to je strašná doba čakania, naviac neexistujú seriózne štúdie ktoré by to potvrdili. Pár dní som bojovala s depresiou , potom s nespavosťou a neskôr so strachom či to nie je priskoro skúšať znova ale teraz po druhom cykle sme sa s plným nasadením do toho pustili. Strach vystriedala nádej 🙂 a po prečítaní Vašich príbehov verím, že by to mohlo výjsť. Teraz čakám na MS, ale dúfam že sa jej nedočkám 😀
@bibinkaleo ahoj, vidim, ze si znova tehotna, gratiulujem, takze si otehotnela hned 3 tyzdne po kyrete, alebo neskor? 🙂
Ahojte já som potratila v 8 tyzdni nastastie bez kyretu(proti odporucaniu lekarov),žijeme v Čechách a tu kyret robia preventivne každému.Som asi 2 tyzdne po potrate a cítím sa dobre,rozmyslam či začať hned,alebo až po prvej MS?
@yvetta moja doktorka mala dovolenku ked sa mi to stalo, tak som bola v nemocnici, tam mi povedali ze mam chodit kazdy druhy den na sono, a na inekciu do zadku... a potom ked som volala s mojou dr., ze chcem teda prist na kontrolu, tak ma odbila, ze staci prist po prvej MS 😒 no, divne, nie?
@zipsy - já chcem menit moju gyndu,lebo ta má odmietla aj kontrolovat a nutila má do kyretu.Mne sa potrat rozbehol v sobotu a nechcela som ist na pohotovost,ale nakoniec v nedelu večer som došla a dieta som už malá v dolnych cestach a lékařka má nutila na kyret,podpisovala som reverz a dala mi len injekciu MEM.V pondelok som poobede potratila a v utorok som šla ku svojej gynde,ta sa zachovala ako kráva a nutila má na kyret,že tam ešte su rezidua.Sestricka mi poradila červené víno a teplu sprchu a pomohlo viac ako ta injekcia.Sliznicu som mala 24mm.V stredu som si našla známého primara na gynde a ten mi sukromne povedal,že v čechách s metodou bez kyretu lekari nemaju moc skusenosti preto volia kyret a potvrdil mi že bez kyretu je to pre telo lepsie.V středu som už malá sliznicu 17mm a dál mi pre istotu antibiotika a znova MEM.Vo stvrtok má ešte bolelo brucho vysiel mi asi zbytok plodoveho obalu a potom akoby seklo ziadna bolest a tak v nedelu pred Vianocami sme sa rozhodli ist na Slovensko,aby som sa z toho dostala aj psychicky.Od utorka-Vianoc už vobec nekrvacam.Na kontrolu musím prist naspat do CR.Akú si malá sliznicu po vycisteni?Já sa nalievam alchemylkou a cistiacim cajom.Neviem či už mám ist na kontrolu rovno k novemu lekarovi alebo k starej.Ak teba odsledovali v nemocnici a si bola čistá tak asi už nemusíš ist ku svojej gynde.
@yvetta mne dal doktor v nemocnici na vyber, a suhlasil, ze mozeme zvolit konzervativny postup (ako to sam nazval) bol velmi mily 🙂 stalo sa to vo stvrtok, v piatok som mala ist k svojej Dr. mala dovolenku, tak som sla k zastupujucemu Dr., ktory mi urobil sono cez brucho, skonstatoval, ze je to v pohode, a ze uz v pondelok nemusim ist zas na kontrolu, ako mi hovoril ten Dr. v nemonici ze mam chodit kazdy den. Dalej mi nehovoril nic konkretne (sliznicu a pod.), len ze mam cystu mi este spomenul a ze netreba uz chodit znova na kontrolu, ani injekciu mi nedal, ze je to OK. a moja DR. mi po telefone to iste povedala. Takze tak. Krvacala som slabucko 10 dni, bolesti boli len prvy den, aj to take vydrzatelne. jaj, no a ta cysta mi podla mna vyliezla tiez, ale to sa dozviem az na sone 😉 u tejto doktroky som bola prvy krat, a potom hned ako som ju potrebovala mala dovolenku, takze neviem ci je vlastne dobra, alebo co si o tom mysliet...
@zipsy - já som malá bolesti tak4 dní,ale len pár hodin poobede a potom v noci a malá som ich vacsie ako u menzesu.Brala som aj tabletky na bolest,takže to u mňa nebolo také easy,ale asi závisí na organizme ako sa s tým vysporiada.No ak si nemalá u toho doktora rezidua- zbytky v delohe a malá si nízku sliznicu tak si bola v pohode,v takom pripade už asi nemusíš ist na kontrolu.Verim,že dostanem v pohode prvu MS🙂
@zuzu1104 ahoj .... tak už som bola u ženského ... som v 10 týždni ... srdiečko kráásne bije ... tak sa tak tešíme .... dúfam že už bude všetko stále v poriadku ... a ty ako i teraz na tom ?
@veronika1224 No tak to je úžasná správa, zo srdiečka blahoželám a prajem už len radosti a žiadne sklamania a hlavne nech je bábätko zdravé a aj ty.
My sme na tom hádam dobre, pomaly končím 16tt, v pondelok idem do poradne, tak uvidíme, ako bábätko podrástlo, už začali aj pohyby a jemné kopančeky, je to veľmi krásny pocit.
@zuzu1104 ... je to super že sa môžeme takto tešiť .... 16 t. to už je omnoho viac ako ja .... Už je aj bruško vidieť? ja idem najbližšie 21. na odber krvi ... tak dom ešte trošku nervózna ale sj šťastná že sa nam podarilo otehotnieť. ... až na to že mi býva príšerne zle ale dufam že to prejde 🙂
Ano je to skvele🙂, po tom co sme si prezili. Ano uz nezapriem, ze som tehotna, uz pekne vykukuje aj tebe o chvilu zacne.🙂
Neboj testy dopadnu skvele, uvidis.
A mne byvalo zle skoro doteraz, cele dni tazky zaludok, ale nevracala som, len mi bolo velmi zle. Asi medzi 14 a 15tt to preslo. Aj vracias?

@lussy461 Ahoj, ja špiním, prvý raz som špinila po sexe, takže ho lekár zakázal a už dva krát som špinila po sone. Vždy to do 24 hodín ustalo, ale beriem aj tabletky na udržanie dieťatka a na zastavenie špinenia