Riziká tehotenstva pri užívaní antidepresív
Dobrý deň prosím vás sú tu nejaké mamičky čo brali ad ? Chcela by som mať bábätko a snažím sa prestať už skoro dva roky ale vždy sa musím vrátiť 😔 da sa to aj na liekoch ?doktory vravia že nie ale musí byť nejaká šanca .Ďakujem
@mattina8991 to má teší lebo už nevládzem skúšať stále dookola vysádzať lieky a nemám vo svojom okolí nikoho kto by zažíval to čo ja neviem ako ďalej
Neboj, napríklad escitalopram, taktiež sertralin a dokonca aj seroxat sa môžu užívať počas tehotenstva 😊 treba to prekonzultovať so psychiatrom a gynekológom.
@mattina8991 ďakujem za váš komentár hneď som pokojnejšia...trápim sa viac ako rok bez liekov a som na tom veľmi zle dokonca som začala byť aj depresívna okrem úzkosti a paniky ..chceli sme mať s manželom miminko bez liekov ale asi to nejde no 😔
Radšej byt spokojná maminka s liekmi ako v psychickej nepohode bez liekov. Sama mám babatko a uzivam AD.
Radšej byt spokojná maminka s liekmi ako v psychickej nepohode bez liekov. Sama mám babatko a uzivam AD.
@mattina8991 mozem vediet ake uzivas ad

@petrakarafova ahoj, je veľa žien ktoré boli aj v tehotenstve na liekoch 🙂 sú druhý AD, ktorěé sú bezpečne aj v tehotenstve a aj pri kojení ☺️