Robili ste si ovulačné testy?
Peknú nedeľu, zaujímalo by ma, či ste si pred otehotnením robievali ovulačné testy, alebo inak zisťovali či máte ovuláciu?
Ja som si to robila a len ma to domotalo... chceli sme zvysit sance na chlapca a vraj treba ist na to presne v den ovulacie... mala som 28 dnovy cyklus ako hodinky a 12-14. den plodny hlien a test mi ukazal, ze mame ist na to az 16.-17. den. Keby nie tie testy, teraz by som uz mozno rodila... ked som sa po 6 mes. ovulacneho testovania prestala testovat a spolahla som sa na hlien, tak som okamzite otehotnela. Mozno to bola aj psychika. Nemam rada take vymeriavanie
Robila, nikdy mi nevyšiel pozitívny, bola som z toho len v strese. Vyzerá ze zbytočne lebo ovulaciu mam
5mesiacov som to nechávala na náhodu. Takze teraz som si ho spravila, vyšiel pozitívny a už aj viem že sa nám zadarilo …
Nerobila, tiež som to nechala na náhodu. Prvý krát to vyšlo po 3 mesiacoch a druhý krát sa podarilo asi po 3-4 mesiacoch.

Ani raz, nechali sme to na nahodu. Prve trvalo asi polroka odkedy sme si povedali, ze ok a dve dalsie sme neriesili, podarili sa a tesili sme sa.