icon

Rok 2009 nová nádej pre snažilky a pre ich // so šťastným koncom

mishelines
1. jan 2009

Otváram túto téme pre všetky snažilky či už začiatočničky alebo aj dlhodobky 😀 Babenky očakávam vás aby sa tu nazbieralo čo najviac // v rolku 2009 😀 😀

fyalynka
7. mar 2009

no uz sme domka v teplucku, uz som rozmrzla 😀

janka1
7. mar 2009

ahojte
fyal tak to ma mrzi tak na dalsi mesiac ideme do toho spolu ok 😉
ty dnes kramujes ja ovuluje m🙂

katka vitaj menej h sa nedalo 😀 a kde si bola doteraz , ze az teraz ides?medzi nas?

kpn
7. mar 2009

Fyalik pozeram, ze sme sa vrhli na nocu clenku tejto temy, ako pred nedavnom na mna. Uz viem, co vam vtedy asi behalo v hlavke 😉

fyalynka
7. mar 2009

ahoj jani, no este su neni kramy, zatial len spinenie...no pocitam ze zajtra sa to spusti ☹ 😝

ako sa citis?

kpn
7. mar 2009

Fyalik a citis, ze by ta bolelo brusko, alebo nejake ine priznaky???

Janik si predstav tu srandu, keby sa nam podari v rovnakom mesiaci vsetkym otehotniet? To by bol aky baby boom.

katkahhhhh
7. mar 2009

Doktorka mi povedala, že mám pravdepodobne nejakú chorobu, niečo s vaječníkmi. Ale teraz musím počkať na mrchu a ísť k nej, kde mi zoberú hormonálny profil alebo niečo také. A podla toho uvidíme čo dalej. Ale asi ma budu zasa tlačiť liekmi. Vlastne od potratu beriem duphaston a teraz zasa niečo. Hrozné. Nikdy som nebola zviknutá brať lieky.
U liečitela som bola na doporučenie mojej kamarátky, ktorá rok čakala a dočkala sa. Bol to veľmi príjemný pán. Povedal mi, že už má veľa mamičiek. Vlastne ma upozornil, že mám vo veľmi zlom stave močový mechúr - čo by ma ani nenapadlo. A že hodne záleží aj na tom v akom stave sú obličky. Tak mi prikladal ruky na tie miesta a v tej chvíli som myslela, že mi vybuchnú vaječníky a spáli mi kožu. bol to taký divný pocit. A ešte mi povedal, že zázraky sa dejú aj do mesiaca. Neviem čo to má hlavu a patu, ale ked tak ešte porozmíšlam, čo mi povedal a napíšem

janka1
7. mar 2009

fyal je to trochu lepsie ale kaslem ako tuberak 😒
katka no ste by sme si mohli vybavit rodenie v jeden den a v nednej nemocke , len neviem ktora by kde narychlo utekala rodit 😀 😀 😀

idem pozerat basket, ale budem tu

kpn
7. mar 2009

To co robil Katkahhhh s rukami , teda vlastne s energiou sa vola Reiki. Je to jedna z alternativnych metod nie len liecenia, ale aj urcovania kde je problem na zaklade vyzarovania. Mozno ti tymi slovami chcel nieco naznacit...ved uvidis

katkahhhhh
7. mar 2009

Dnes bola u mna sestrenica a vlastne mi to všetko poukazovala ako to tu funguje atd. A dakujem jej za to.

kpn
7. mar 2009

Janik nakolko ak by sa postastilo a u mna by to bolo prve, tak vraj prvy porod trva dlhy...ja si zabehnem aj do KE, len vybav spolocnu izbu a nech je dostatocne velka, aby sa pridala i katkah a fyal, govi a jane...no proste vsetky 😀

fyalynka
7. mar 2009

katka, nemam ziadne ine pruznaky, vooobec ma nebolia prsia ako vzdy pred a pri MS, neboli ma podbrusko
ani vajecniky...vooobec nic 😒 keby som nesla na wc a nevsimla si rano na pipieri hlienik, tak ani netusim 😖
pretoze teplota je stale na 37, som zostala prekvapena a strasne sklamana ☹ 😔

kpn
7. mar 2009

Katkah a sesternica ma aj kurz reiki??? Bo ak ano, mohla by ti aj ona dodavat energiu.

fyalynka
7. mar 2009

katka, dobry napad s tym spolocnym rodenim 😀 len to by sme museli asi posledny mesiac sa nastahovat
do KE, lebo niekdy nevies kedy to pride...aby sme nerodili na pol ceste 😀

katkahhhhh
7. mar 2009

Nie nemá. Ale moc som tomu všetkému neverila všelijakým metodam liečiteľským. Ale ked som išla odtial bola som veľmi milo prekvapená a mala som super pocit. V stredu idem znovu.

fyalynka
7. mar 2009

katkah, ked clovek niecomu veri a vlozi do toho posledne nadeje, tak to mozno aj fungovat bude 😉
drzim palce 😵 🙂

katkahhhhh
7. mar 2009

Fyalynka, treba veriť. A nemyslieť na to čo bolo aj ked to je veľmi tažké. V tomto týždni by som už možno bola z porodnice doma a to je proste pre mna teraz ťažké. Ale to je všetko keby.......

kpn
7. mar 2009

Fyalik a nebola by to romantika 😀 , ja viem asi nie a manzel by mi mozno potom dal to auto i vycistit 😒

Katkah, co sa tyka tychto alternativnych metod (samozrejme, ze len niektorych), vzdy som k nim mala blizko, a vlastne vdaka tebe som si teraz spomenula, ze kedysi to bolo mojou sucastou, ktoru som neviem kvoli akym okolnostiam v sebe potlacila. Ja mam reiki 1 - a asi je najvyssi cas zacat sa opat venovat tomuto umeniu.

katkahhhhh
7. mar 2009

Dnes som si na internete čítala o týchto metodách. Je to veľmi zaujímavé a nikdy by som neverila, že tak dokážu pomocť. Ja som po včerajšku /ako som bola u toho liečitela/ zasa začala veriť.

fyalynka
7. mar 2009

o co tam vlastne ide v reiki??? co to je za metoda??? 😕 😨

janka1
7. mar 2009

katka s vela h 😀 kde si bola u toho liecitela?

fyal tak to este nemusi byt mrcha to moze byt kludne tehu 😉

v KE nie je problem s nemocnocou o to sa ja viem postarat , ale vy sa o ostatne musite 😀

fyalynka
7. mar 2009

jani, znie to pekne, len ja uz neveriiiim ☹ a skoncovala som aj s meranim BT 😝 necham to tak... 😒

janka1
7. mar 2009

je to ezoterika 😉
fyal nadej umiera poslednaaaaaaaaa

fyalynka
7. mar 2009

mne uz umrela 😝 ☹

kpn
7. mar 2009

Katkah... samozrejme treba verit veciam (kazda z nas niecomu veri), len tak sa posuvame dalej a snivame. Len nezabudaj , ze nic nie je 100%, aby si potom nebola este viac sklamana.

Janik posnazime...poctivo budeme snazilkovat

katkahhhhh
7. mar 2009

Fyalynka, ja moc o tom neviem, tak neviem či to bude sorávne ale tak laicky povedané, prikladá ti ruky na telo a vlastne on ťa nejako lieči alebo skorej armonizuje, aby ti všetko pracovalo ako má. On mi hovoril, že hrozne záleží na tom aby vlastne všetko bolo v takej harmonii.

Janka bola som u neho v Senici

janka1
7. mar 2009

katkah daj si do profilu fotku 😉

fyal nedepkuj urob si kakao 😉

katkahhhhh
7. mar 2009

fyal to nehovor.

janka1
7. mar 2009

halo kde steeee 😨 co to jeee

fyalynka
7. mar 2009

janka, ja mam depku...mozno zajtra mi bude lepsie 😒

katkah, to je tou depkou... 😝

janka1
7. mar 2009

fyal co si pipi prestaaaaaan tädepkou nic nevyriesis prave naopak este nemas ani mrchu co depkujees
🙄