Rok 2009 nová nádej pre snažilky a pre ich // so šťastným koncom
Otváram túto téme pre všetky snažilky či už začiatočničky alebo aj dlhodobky 😀 Babenky očakávam vás aby sa tu nazbieralo čo najviac // v rolku 2009 😀 😀
caftee som doma 😉
peknaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😉 🙂
kuchynaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 🙂 😉 😵
no vitaj janik, ako zaaaapaaas
super , neeeeeeeeee 😀 😀
a ty akoooo
cakam na manzelika,,, snad uz za nejake 2-3 hodinky pride. sa na neho tesim...chybaju mi nas espolocne rozhovory ked pride z prace a my lahneme do postielky a rozpravame si zazitky z dna
a nezabudnite este aj ine urobit, dnes je dobry den 😉
ahoj janka, co mas vecer plny pismeniek, ked ich tam tolko davas????? 😕 😀
katka, to je mala kuchyna...trosku zvacsena povodna (z byvaleho jadra 😝 )
davam ananas 😝
vo vedlajsej miestnosti je spolubyvajuce...a my nemame klasicke dvere, ale zhrnovacky... ved uvidime ci vobec bude po 16 hod ceste v buse mat chut, vladat a ci uz bude osadenstvo na bytiku spat
katka navar spolubyvajucim makovy odvar a manzelika prekvap nejakou romantikou 😀 😉
ja som sa holke snazila i naznacit, ze ci nema nejake kamaratky v ba s ktorymi by vybehla von 😀 , ale chuda je tu len 4 mesiace a vraj nie ☹
Ale ved uvidime ja som za kazdu srandu 😎
ja by som spolubyvajucej povedala narovinu nech sa vytrati z bytu do polnoci , zhe chceme mat skuromie 😉
budem tu tak striedavo-oblasno, chystam sa pozriet si filmik (podivuhodny pribeh Benjamina Buttona), su na to celkom dobre referencie
inak dakujem vam za pochvalenie 😉 ja viem ze kazdy ma iny vkus, a paci sa mu nieco ine 😉
odkial je ta linka?
fyalik pekne ste si vybrali, na to aky malinky priestor to vyzera byt, je to vyriesene suprovo, neposobi to prehnane, ale ani prilis moderne s minimom odkladacieho priestoru.
😉 je moderna akoze nie 😨 aj by ma zaujimala cena 😉
janik ja som nepovedala, ze nie je...ale v sucasnosti je trend uplnych horizontalnych skriniek, do ktorych vela veci nenapraces,,,a na tejto sa mi paci , e to ma pekne prepojene i s vrchynimi skrinkami vacsej vysky , ako je ta jedna horizontalna. ved prave ze je to super riesenie. a na cenu som zvedava i ja, aby som si uz vedela odkladat na tu svoju
🙂
zienky, tie policky su fakt velke a hlboke...uz tam mam vsetko a staaaale je tam vela miesta prazdneho 😀
cenu poslem do IP 😉
ok ved ja viem, ze su velke tento program mam rada a tiez by som do novej kuchyne velke sufliky 😉
kočky, ja som dnes sem ani nestihla prísť ☹ . Prala som, potom som žehlila prádlo ešte od minulého prania, teraz idem dať sprchu a zaľahnúť, lebo aj do práce treba vstávať 😀 . Ale zajtra prídem 😉 .
fyal, krásna kuchynka, tam sa ale musí super variť 😵
katka, no tak to máš dosť ťažké s tou spolubývajúcou, že nemáte súkromie 😒
prajem všetky dobrú nôcku a príjemné snažilkovanie 😵
Ahojte damy, pozeram, ze dnes pridavam prvy prispevok za tento den ☹
A coze sa to deje, asi mate vela robotky malo casu...uz aby bol vikendik.
Ja len info manzelik mi dorazil v poriadku, chuda moje, ale prisiel az nadranom o 2 a o 7 uz tahal do robotky.
ahojte zienky 😉
ja som toho mala dnes v praci vela 😝 Idem nieco upratat a potom sem mrknem 😉
katka, tak ste si asi vela neuzili s manzelikom 😒 ☹ Treba vynahradit 😉
ahojte kočky.
Tu sa normálne ochladilo a aj snežilo 😠 . Ja už chcem slničko a aspoň 20°C 😀 .
Ale inak prajem krásny večer 😉
cafte
veru Gov, daco nenormalne s tou zimou!
Dnes cakam na mangela ja! pride vraj okolo 10, cestuje autom z Blavy. ☹
ja mam vzdy taky strach o neho, budm tu v krcoch sediet kym neodomkne dvere
čauko kočky, aj u nás snežilo cca 5 minút
govi ako s veckom - vybrali ste?
cafte zienky uz som doma a v posteli 🙂 dnes som nejaka unavena 😒

Ahojky fyalik
No kuchynka pekna, na mna je mooc vyrazna ta cevena, ale inak pekne riesene. Ak sa smiem opytat to je aky rozmer kuchyne??