Rok 2009 nová nádej pre snažilky a pre ich // so šťastným koncom
Otváram túto téme pre všetky snažilky či už začiatočničky alebo aj dlhodobky 😀 Babenky očakávam vás aby sa tu nazbieralo čo najviac // v rolku 2009 😀 😀
inac, chudak on, ked ochadzal z blavy, mal este cas a nechcel ostat na sanici, predsalen, nic moc, tak siel pri stanici do nejakej restiky. a prebral sa rano, ked mu vytahovali jazyk a bol dobity. este dnes mal monokel! a dal si jedno pivo. jeho posledna spomienka je ze si objednal pivo. tot vsjo. a mal v krvi omamne latky!!!!! chapete o sa deje v dnesnom svete? clovek aby sa bal ist do podniku? normalne mu daco dali do piva. prisiel o tasku so znackovym oblecenim, co si tam kupil, zlatu retiazku, mobily, no vsetko
malo tam byt ze na stanici
je tu zatiahnute jane , ale neverim, ze bude prsat
u nas už 😀
Babulky lucim sa s vami...prave som dostala pohar skveleho vinka. So spolubyvajucimi ideme popijat. Majte sa krasne zajtra sa vidime.
Janka a myslim na teba s tweetem, zajtra ti dam vediet.
pa pa
no burka nakoniec
katka, ahojky a prijemny vecer
u nas uz prsiiiiii a aj burka bude strasne hrmiiiiii
katka romatikus????
katka, paradne tricko 🙂
prajem ti pekny vecer 🙂
u nas sa len silno mraci 😝
fyaly, zacalo to v KE , uz je to v cani ... sak sa dockate mozno 😀 fuj ale dobre, lebo strasne dusno bolo
ja som v Geci 😉
ale mne pisala kamoska vies? teda aspon dufam ze je doma, bo to nepisala. a uz je to aj v geci 😅 geca je za canou ci?
pisem jak tatar. len pisala: tu prsi, tak som dedukovala ze je doma. 😀
no podla toho z ktorej strany sa nato pozries 😀 😀 😀 😀
z kosic je skor geca a do kosic je skor cana 😀 😀 😀 😀
no tak to je gulas. zemepis 😀
u nas uz je asi aj po burke 😀
janeee 😀
tak ti to vysvetlim 😀
kosice, barca, vqalaliky, geca, cana /z nej sa da ist / zdana , skaros , alebo zdana, trstene , alebo gynov
preboha 🙄 uz vim preco ma to moc netrapilo, co je kde 😀 je toho privela 😅
😀 😀 😀 😀 😀
ale nie je to zlozite , len tu nebyvas, nepouzivas to , tak ta to neinteresuje 🙂 normalka
o com???? 😕 😀 😀 😀 😀
asi tak 😀
fyal nazdar v kocurkove 😀
no lucim sa ja, posielam pusinku babatku, nech sa dobre vyspinka. aj maminka samozrejme. idem kukat s mm film nejaky. tak zajtra. 😵
fyal ta atmoska pri grilovacke ma navnadilaaaaaa , nasledujuci vikend robim rodinnu gril party
fyalik aj tebe. pa
aj to patri do toho vasho zoznamu??? 😀 😀 😀
jane aj tebeeeee dobruuuuuuu a otvor si okni bude sa ti lepsie spinkat 😉
fyal do akeho zoznamu???
papa jane 🙂
pekny vecer aj tebe 🙂
myslela som to kocurkovo ci patri do toho dlheho zoznamu miest co si napisala??? 😀
uz su aj u nas blesky 😒
fyal aha no vies asi vedenie 😀 patri to do toho zoznamu tych dedin 😀

Janulka kvoli takej sume sa ani neoplati posielat to uctom...takze tam zajtra zabehnem (dufam, ze ich ste budu mat...kupim... poslem postou) a niekedy ked sa meetneme tak ma vezmes na mojito 😉