Rok 2009 nová nádej pre snažilky a pre ich // so šťastným koncom
Otváram túto téme pre všetky snažilky či už začiatočničky alebo aj dlhodobky 😀 Babenky očakávam vás aby sa tu nazbieralo čo najviac // v rolku 2009 😀 😀
goldica--tak treba dobiehat ked je doma 😀 😀
govi--ja budem este do rana rozmyslat ci testnem...ale dakujem ze na mna myslis 😉
ja tu v piatok nebudem poobede ani vecer, lebo mame rodinnu oslavu 🙂
taketo stavy mam aj ja pred mrchou
nedotknut sa prs brrr a vobec ziadnapoloha na spanie 😒
no a to chceš v piatok testovať a potom nám ani nedať vedieť 😲 . Hrozné 😀 😀 😀 . Testuj, keď budeš chcieť, ale hneď nám o tom napíš 😉
janka, no veď to ... ale dnes to nejako vydržím, zajtra je tu mrcha a potom sladký spánok 😀
govi---neboj, ja sa ozvem z prace, takze budete informovane 😉 (ked bude o com... 😒 )
goldica--ja som pozerala kriminalky 😀
no, ale uz idem spinkat, pekny vecer prajem 😉
a ja som s manželíkom pozerala priateľov ... 😀
fayl, daj potom vedieť, budem netrpezlivá 😉
govi-doma byva len piatkovy a sobotňajší večer, takže žiadna sláva. ale to sa zase snažíme využiť ako sa len dá 🙂
a to chodieva vždy na týždeň, teda pracovný a chodí domov na kratučký víkend? No tak to je ťažko, a nielen kvôli snaženiu. Ale samozrejme to treba využiť aj na tulkanie ... 😉
dobrú nôcku všetkým, už aj ja sa pomaly poberiem( do prázdnej nevyhriatej postele...)
govi-už len do konca marca, dá sa to vydržať. potom na to ideme 😉 plnou silou vpred!
goldica, janka, dobrú nôcku. Aj ja idem zaľahnúť. Zajtra dlhý a náročný deň ... dobrú nôcku 🙂
dobre ranko vsetkym 🙂 (aspon vam, lebo ja ho nemam...)
Tak som skusila test a uz asi tusite, bola tam hnusna jedna / ☹ 😢
som veeeelmi smutna, citim mrchu, aj teplota to uz napoveda 😝 😝
ale co narobim, musime ist dalej a snazit, snazit, snazit... 🙂
govi--mozno zacneme v rovnakom case obe... 😅 😀
fyalynka....to mi je ľúto...ale aho si písala..ide sa ďalej...v ktorý deň cyklu si testovala?
ddrobec--dakujem 😉
dnes je 30DC, skoro...ale to je jedno, citim mrchu...tak je to iste 😝 ☹
dobre ranko 😉
fyalynka nevzdavat to a hlavne mysliet optimisticky, psychika robi velmi vela ...skus aspon nacas myslieky sustredit na nieco ine... 😒 viem, ze je to tazke,ale ako pisem psychika robi velmi vela 😉 drzim palceky
🙂
janinka--dakujem, praveze si to ja uvedomujem, ze na to myslim strasne vela,
asi az prilis 😒 je to tazko, ked clovek tak moc tuzi...no co uz narobim... 😖
pekny dnik, musim ist pracovat 😉
fyaly-hlavu hore, dnes to prebolí, zajtra bude lepšie. hádam sa len tak ľahko nedáme!tá mrcha to raz musí vzdať!
ahojte babenky ako sa mate ja som uz polovicke nakupila vitaminky tak ich poslusne papa 😀
ahoj emily,
aj moj dnes ide na postu pre vitaminiky, ktore dosli postou a zacne papat 😀
inak aj dnes a zajtra som este na skoleni 😖 uz chcem ist het 😀 ....... co ma vsak celkom tesi, dnes vecer mame vecierok z prace 😅 😉
lopezka--este si tu? uz asi makas... 😒
Mne sa taaak nechce robit, chcem ist domko 🙄
janka1--co zubok? 😕
ake vitaminky to vsetky idete papkat? ci to len chlapi? 😕 😀

fyal, no na angličtinu chodím len tak na kurz, z práce 🙂
goldica, tak to je fakt ťažšie, keď chodí na týždňovky 😒 . A teraz je domka ale preč?