icon

Rok 2009 nová nádej pre snažilky a pre ich // so šťastným koncom

mishelines
1. jan 2009

Otváram túto téme pre všetky snažilky či už začiatočničky alebo aj dlhodobky 😀 Babenky očakávam vás aby sa tu nazbieralo čo najviac // v rolku 2009 😀 😀

bettynka222
19. aug 2009

ahojte drahe snazilky 🙂

fyaluska aj ty by si mi chybala ☹ som si dnes povedala, ze kaslem na vsetko. budem ako ti ludia, co hodia hned vsetko za halvu a nic ich netrapi. len som zvedava dokedy mi to vydrzi 😀 fyal a ty si uz merala BT? a ako sa to vlastne robi? kedy, kde atd??? 😕

lubi ahoooooooooooj 😎 dakujem za link, idem to kuknut 😉

kpn drzime palce 😵

lubkabb
19. aug 2009

ja nič nové ...nič, čo by stálo za slovo - len práca, práca, práca. Už ani neviem, že som bola na dovolenke.

bettynka - kde si sa túlala?

fyalynka
19. aug 2009

betty ahojcek 🙂
ano merala som, robila som si grafiky, su na to dve stranky, kde si vkladas hodnoty a tam ti to automaticky
vyhodnocuje a vyznaci ovu 😉
merat sa musi kazdy den, v rovnaku hodinu rano po zobudeni, este pred tym ako vstanes z postele!!!
A tym istym teplomerom! A najlepsie je merat v posve, moze sa aj v ustach vraj, ale nemusi to byt take
presne... Teplotu ale ovplyvnuje dost veci, napr. choroba, alkohol... 😒 Tu su stranky, urcite sa tam
vela dozviete, tak sa daju aj hodnoty vkladat 😉

http://www.fertilityfriend.com/
alebo
http://www.wunschkinder.net/

lubkabb
19. aug 2009

tu druhú stránku mi nejako nechce načítať

bettynka222
19. aug 2009

fyaly dik za stranky. ozaj prave ma napadlo, ze dindulka nam v starej teme davala link na stranku, kde vlozis svoju a mm foto a vyjde ti fotka babatiek. asi to pojdem pohladat a ak nahodou zabudnem, zajtra mi to pripomente prosim 😀

lubi no flakala osm sa. strazim nasim psa, tak aj dva-trikrat za den idem cez cele mesto a hodku ho vencim, polievam im, chodime na treningy..ale moje zlate vysokoskolske casy sa za dva tyzdne uz koncia 😝 a potom to uz bude aj u mna praca praca praca 😀

jane1
19. aug 2009

ahojte babulky, ako sa mi mate? ja uz koncim červenu pomstu hnusnu, takze ani na dovo sa nepodarilo. co uz.

lubkabb
19. aug 2009

bettynka a kedy ideš do práce? už máš miesto?

fyalynka
19. aug 2009

ahoj jane, skoda ze ty prichadzas a ja odchadam... 😖 idem hajat...
to nemyslis vazne, ze mrcha bola!!!! 😲 A tak slubne to vyzeralo ☹ ...je mi to luto... ☹
ale tento mesiac ideme spolocne do boka!!! 😀

betty, ides na doktorantske studium alebo nastupujes do prace??? 🙂

lubka, ta druha stranka je v nemcine, mne sa ale najviac paci ta anglicka 😅

zienky, idem do hajan...zajtra narocny den, nakuknem sem asi az poobede, majte sa krasne 😉
dobru noc 😔

lubkabb
19. aug 2009

dobrú noc...aj ja idem už spinkať.

Tak zas zajtra snáď. Majte sa.

bettynka222
19. aug 2009

ahoj jane 😎 cervena pomsta....no mne prisla uz po troch tyzdnoch naposledy a teraz to vyzera tak, ze sa to bude opakovat 😝

lubi od septembra nastupujem. doteraz som le brigadovala, ale teraz chcem nastupit u mm. ale uz s ami rozbieha aj nieco ine 😉 len teraz na zaciatku by som to chcel amat tak evolnejsie. teda nemyslim tym, ze s ami nechce robit, al evel achodim po lekaroch, a ateraz keby sm nastupila, nkam by ma 3 mesiace nepustili. a ja to mam po potratoch ta strasne v tele rozhadzane, z emusim chodit ku gyndosovi stale a k otmu este aj hemato...no ved fyalka by vedela rozpravat 😔

dobre fyaly, tento mesiac ideme vsetky spolocne do boka 😀 😀 😀 (si s apomylila a olo to take zlateeeeee, tak som musela...ale to z lasky som si roila srandu 😉)

jane1
19. aug 2009

cau fyaly, hadam teda zajtra
Betty ty mas fakt trapenie 😔

bettynka222
19. aug 2009

jane mna najviac trapi moja svokra....hormona sa snad nejak "usadia" 😀 ajked moja judra svokra tvrdi, ze ich ma rozhadzane nie kvoli potratu, ale kvoli otmu ze som brala HAK (mam ju vysadenu od septembra...). dokonca s ami vysmievala, ze to ani nebol potrat...no tak asi preco mam rozhadzane tie hormony????? a hlavne nie tie, ktore sa umelo dodavaju v HAK, tie mam v poriadku. no je to koza a je mi ukradnuta. ach dufam ze mi tento postoj este dllllllllllllho vydrzi 😀

kpn
20. aug 2009

Ahojte zienky, juuj tak konecne som videla drobca...zatial vyzerame, ze sme zdravy a vyvijame sa tak ako sa mame. Mame 2 rucicky, 2 nozicky a jedno srdiecko bijuce o 106 (takze dvojicky nie sme, z coho je mamka trosku ale ozaj iba trosku sklamana, a tatik sa vytesuje do nebies). O tyzden nas caka skrinig, kedy zistime ci mame nejake vyvojove vady.

Zienky vy ste toho popisali za vcerajsi vecer...idem citat aby som bola v obraze.
Fyalik ako sa inak mas?
Lukabb tebe drzim silno palceky, nech tie stresy, ktore mas s rodinkou prejdu a doriesia sa.
Betty dakujem za palceky, pomohli. 😀

fyalynka
20. aug 2009

ahojte,

katka, straaaaaaaaaasme moooooooooc sa tesim, ze je miminko zdravucke, ze srdiecko bije ako ma 😵 😵 😵
tak drzim palce do dalsich tyzdnov!!!! 😉

betty, v pohode...ja robim preklepy bezne...ani neviem co som tym chcela vlastne povedat 😅 😀

bettynka222
20. aug 2009

kpn super a drzime palce dalje na screening 😉 sme sa vcera rozsupli s pisanim, coooo? 😀

fyaly ahoooooooooooj. ako sa dnes mas? my sme trenovali...a vecer nas cakalo prekvapko - svokra je uz doma. sa na nas ksichtila. a ozaj, s kamaratmi sme si to uz vyriesili, aj svokor bol v pohode...len tie nae furie. kamoska tej svojje svokre povedala, aby sa viac neopovazila od nasich vztahov starat...este to budeme musiet vysvetlit tej mojej. len to bude tazsie, kedze spolu byvame 😝

lubkabb
20. aug 2009

Ahojte babule,

kpn teším sa s tebou. Dúfam, že ťa budeme čoskoro nasledovať.

bettynka222
20. aug 2009

ahoj lubi 😉

lubkabb
20. aug 2009

ahoooj bettynka 😵

lubkabb
20. aug 2009

joj, už sa teším na víkend...dúfam, že bude plodný 😉

lubkabb
20. aug 2009

čo plánujete s manželom cez víkend?

bettynka222
20. aug 2009

no nas plodny nesmie byt...mali by sme is dat pozor, lebo tie hormony nie su v poriadku.... ☹ ale budeme s kamaratmi od rana az do noci 😵 uz sa velmi tesim. a vsetci maju male deticky, tak je ot take zlate...
a neboj, aj my budeme mat. a vy jedno spoldite uz tento vikend, oki? 😎

a kde ja fyalka, groka, jane???? babule co niekde plodite potomkov? 😀

fyalynka
20. aug 2009

caute,
betty, nepolodime..lebo mm kuka futbal, a ja pojdem hajat 😔
dnes som mala velmi narocny den v praci, potom som stravila cele poobedie doma v kuchyni, som varila
na zajtra a kolacik som piekla...tak som unavena jak pes 😝

lubi, tak vela stastia do plodenia 😀 😵 my by sme mali mat plodne dni asi cez tyzden... 😅

lubkabb
20. aug 2009

😀 😀 😀 to by bolo super. Aj ja idem zajtra večer po práci s kamoškami do mesta oslavovať, posedieť a pokecať. V nedelu zas máme oslavu - manželove narodky.

fyalynka
20. aug 2009

lubka, a uz si mu vymyslela darcek??? 🙂

betty, treba jej to tej svokre asi na rovinu povedat, lebo inak to urcite nepochopi a bude sa starat furt 😖 😠

lubkabb
20. aug 2009

ahoj fylynka - ach ten šport...ešte že môj manžel nie je až taký fanda...

lubkabb
20. aug 2009

fyaly - nie, všetci majú pre neho darček, len ja nie. Pomohla som z výberom mojej sestre aj mamine a ja pre neho nič nemám ☹

fyalynka
20. aug 2009

...no ja si uzijem...ale stale lepsie ako by mal niekde v senku vysedavat 😀 takto ho mam doma v obyvacke 😀

bettynka222
20. aug 2009

fyaly aj vy zajtra nieco slavite ked si takto vyvarala a vypekala? ozaj fyaly, a co obklady? uz si s nimi zacala? ja neviem ci ma vyznam pit ten chmel a imelo, ked mam brat dalsi cyklus clostil.... 😕 a vyzera to tak, ze ms pride zase skor... 😝

lubi ozaj a ty si nerozmyslala nad tou nasou bylinkarkou? ty to mas asi daleko ze? ale mozno pozna niekho aj blizsie...

ozaj babule, a co s nasou predsnaizlkouvacou pripravou, haaa? teda predsnazilka som tu uz sice iba ja, tak to bude predtehulkovska priprava 😉 co okrem listovky si este dame?

lubkabb
20. aug 2009

to máš pravdu 🙂

fyalynka
20. aug 2009

lubka nesmut, ved mozno bude taky trosku oneskoreny darcek vo forme // na testiku 😉
tak ho pozvi na veceru, spravte si krasny romanticky vecer vo dvojici, ved materialne dary nie su vsetko 😉