Rok 2009 nová nádej pre snažilky a pre ich // so šťastným koncom
Otváram túto téme pre všetky snažilky či už začiatočničky alebo aj dlhodobky 😃 Babenky očakávam vás aby sa tu nazbieralo čo najviac // v rolku 2009 😃 😃
lubka odporuca sa pytala som sa na to dokiho ale odporuca sa pocas ovu,no pred ovu by mala byt pauza nech su spermijky take ako som pisala vyssie,doki mi to podlozil tym,ze aj muz ked ide na spermiogram,ma byt "v klude"minimalne 5 dni,vtedy sa spravne vysetri spg,pohyblivost,mnozstvo a co ja viem co este
Magic juuj ako sa len tesim, ze ste zdravucki a vse ide ako ma, len sa drzte a s tymi nevolnostami to tiez dajako skus vydrzat, oni ti prejdu neboj moja. Teraz ked si PN pekne spinkaj a oddychuj, babo potrebu kazdu energiu.
Gorka moja dakujem, mne je a dufam, ze to nezakriknem uz omnoho lepsie. Akosi mi tie nevolnosti presli same od seba, viac menej som ich zahanala jedlom a obcas tymi lizatkami. A mne osobne dost pomohla i zmena prostredia, ked sme na par dni vypadli z cinziaku z bratislavy a isli k nasim i mnazelovym rodicom na dom so zahradou. Nas s drobcom caka teraz v stredu prvotrimestralny skrining...tak som sama zvedava. Prave rozmyslam nad tym co ti povedal doki, ze pockat aspon 5 dni bez sexi, aby boli manzelove spermijky schopne...o tomto je dost popisane na nete a su na to rozne nazory, niektore hovoria, ze ak su prilis stare, tak je vacsia pravdepodobnost poskodenia plodu, a za ine zdroje, ze su silnejsie a vykonnejsie. Juuj toto je nasa medicina ala veda a teraz si vyber. Ale budem na vas mysliet a drzat palceky, aby sa zadarilo.
Lubi ahoj , hlavne sa nestresuj a vyckaj, uz cochvila budes vediet ako to na tento mesiac s manzelikom dopadlo. A maminke prajem vela sil, isto je rovnako silna zena ako ty a zvladne to. Len jej dajte podporu a bude vse dobre. Viem, ze je to pre teba tazke a hlavne teraz, ale radsej sa to dozvediet skor a vediet s tym nieco robit.
Gorka moja dakujem, mne je a dufam, ze to nezakriknem uz omnoho lepsie. Akosi mi tie nevolnosti presli same od seba, viac menej som ich zahanala jedlom a obcas tymi lizatkami. A mne osobne dost pomohla i zmena prostredia, ked sme na par dni vypadli z cinziaku z bratislavy a isli k nasim i mnazelovym rodicom na dom so zahradou. Nas s drobcom caka teraz v stredu prvotrimestralny skrining...tak som sama zvedava. Prave rozmyslam nad tym co ti povedal doki, ze pockat aspon 5 dni bez sexi, aby boli manzelove spermijky schopne...o tomto je dost popisane na nete a su na to rozne nazory, niektore hovoria, ze ak su prilis stare, tak je vacsia pravdepodobnost poskodenia plodu, a za ine zdroje, ze su silnejsie a vykonnejsie. Juuj toto je nasa medicina ala veda a teraz si vyber. Ale budem na vas mysliet a drzat palceky, aby sa zadarilo.
Lubi ahoj , hlavne sa nestresuj a vyckaj, uz cochvila budes vediet ako to na tento mesiac s manzelikom dopadlo. A maminke prajem vela sil, isto je rovnako silna zena ako ty a zvladne to. Len jej dajte podporu a bude vse dobre. Viem, ze je to pre teba tazke a hlavne teraz, ale radsej sa to dozvediet skor a vediet s tym nieco robit.
nie je to narocne, tam vlastne len vsetko uslahas 😃 daj to pekne stuhnut do chladnicky a je to mnamky,
my sme zmlsali cely kolacik - teda aj s kamosmi 😃
joj, ja dufam, ze u dr. bude vse ok...dnes som robila druhy ovu test, druha / ciarka je stale slabsia, takze ovu
este nie je...dufam ze bude nejaka :-S
my sme zmlsali cely kolacik - teda aj s kamosmi 😃
joj, ja dufam, ze u dr. bude vse ok...dnes som robila druhy ovu test, druha / ciarka je stale slabsia, takze ovu
este nie je...dufam ze bude nejaka :-S
Tak aspon i to sa uz pohlo lepsim smerom, myslim, ze ste sa nacakali dostatocne dlho na ocakavany vysledok. A nebojkaj isto pride... pamatas co ste mi pisali a ako ma podporovali ked sme sa s mm snazilkovali...aby som vyckala a nestresovala sa, a hlavne prilis nesledovala. A ked som sa citili uz na dne isla som za vesticou (ja viem, niekto si povie, ze vyhodene peniaze), ale mna to upokojilo a ona sama mi povedala, ze niekedy si clovek tym ako velmi tuzi po urcitych veciach, zablokuju tuto schopnost. Akasi obranna reakcia tela. A ked mi povedala, ze baby budem mat, tak som nad tym prestala rozmyslat. Neboj pride to fyal. Ved ta tu opluvame tehu virusikmi tak snad sa aspon jeden z nich nalepi TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😃
ahojteee 🙂
konecne som sa pripojila :-| stale ma to vyhadzovalo , tak snad tentokrat to uz pojde 😉
mame sa fajn, oddychujeme, relaxujeme , ste zlate, ze na nas myslite x-) x-)
uz iba tyzden a sme doma :-|
ani vas nejdem citat dozadu, raqdsej doma si to precitam, aby mi to nahodou nepadlo 😃
verim, ze ste vsetky OK snazite sa 😉 o 106
konecne som sa pripojila :-| stale ma to vyhadzovalo , tak snad tentokrat to uz pojde 😉
mame sa fajn, oddychujeme, relaxujeme , ste zlate, ze na nas myslite x-) x-)
uz iba tyzden a sme doma :-|
ani vas nejdem citat dozadu, raqdsej doma si to precitam, aby mi to nahodou nepadlo 😃
verim, ze ste vsetky OK snazite sa 😉 o 106
Začni písať odpoveď...

Odošli
magic gratulujem,daj si citrony,citrusove plody
ja som bola v piatok na prvej folikulometrii a to som bola 9DC,doki nic nevidel este,takze sa trosku bojim a aj on,ze co ovu bude,v stredu ideme znovu uvidim,ci sa nieco zmenilo,dufam len,ze ano,ale doki nam doporucil nesnazit sa od toho piatku do minimalne stredy,ze ked bude sa blizit ovu az potom po minimalne 5 dnovej pauze ze vtedy by nam to malo vyjst,bude viac spermiji a budu silnejsie no a potom pocas ovu stale
ako sa tu mate ostatne?betty,fyalinka?lubka,kpn ako sa citis?