icon

Rok 2009 nová nádej pre snažilky a pre ich // so šťastným koncom

mishelines
1. jan 2009

Otváram túto téme pre všetky snažilky či už začiatočničky alebo aj dlhodobky 😀 Babenky očakávam vás aby sa tu nazbieralo čo najviac // v rolku 2009 😀 😀

kpn
4. mar 2009

Janik ano mamke je dnes uz omnoho lepsie, ale sama si uvedomila, ze musi trosku zmenit nie len zivotny styl (zacat trosku sportovat roztahovat pluca), ale i zmenit stravovacie navyky a uci sa pomalicky relaxovat.

Teraz je celkovo nejake blbe obdobie na zdravie, presne ako si povedala chvilu zima, chvilu teplo a nas organizmus ani nestiha reagovat na neustale zmeny, ktore sa okolo neho deju.

janka1
4. mar 2009

moj drahy mi urobil cajicek a miesto cukru tam dal omylom sol 😀 chlapi 😀 😀

kpn
4. mar 2009

Janik tak ten ti musel v skutku chutit, ale ceni sa snaha,,,takze verim, ze mu odpustis. Zlaticka nase 😀

janka1
4. mar 2009

jasne to je tak trochu aj moja chyba ja som cukor vybrala na linku a on si to neuvedomil tak automaticky zo skrinky vzal co videl biele 😀 😀 😀

janka1
4. mar 2009

esteze tam nedal muku ta je vedla soli 😀 😀

janeee kde si oslavujees 😉

kpn
4. mar 2009

Moja to by si pila uz cajikovu omacku, ale tak aj to sa stava. Moja teta raz urobila svojmu sucasnemu manzelovi puding so solou, a on ho vychvalil do nebies a poctivo zjedol 😀 😀

janka1
4. mar 2009

😀 mna to naplo hned 🙂 neviem si predstavit ten puding 😝

janka1
4. mar 2009

dnes je tu nejako ticho 😒

kpn
4. mar 2009

dneska janik oddychujeme ... ja hladam inspiracie na nete ohladom zariadenia bytiku. A tozvie co nam poraba fyal ?

janka1
4. mar 2009

katka aj ja surfujem ohladom bytu 😉

janka1
4. mar 2009

gov isla zrejme oopat na nejaku pizzu alebo anglinu 😉
jane asi oslavuje 🙂
fyal netusim, ale asi o chvilu dobehne lebo idep anelak 😵
drobec tu uz davno nebola tusim 😒

kpn
4. mar 2009

Govi sa ma,,, ale nech si len daju, aspon nemusis uvazovat co navarit. My sme sa dnes tiez boli napapat v Ikei na Kotbullar, a aka nahada..este nam na ne i urobili akciu. Za dve velke porcie a napoj sme zaplatili 2,4 E. Skoro som na zadok padla...ved za tu cenu sa neoplati ani sporak zapnut.

Fyalik mozno pracuje na vytuzenych //.

Ja ani neviem, ze jane ma narodeninky...odkial mas tuto info?

No kazdopadne Jane ak si to citas, tak sa pripajam a prajem vsetko len to najlepsie.

Janka takze ides o chvilku mrk na panelak??? 😉

janka1
4. mar 2009

ja pozeram z postele tv, takze nikde neodchadzam 😉
na ICQ ma to upozornilo, ze ma dnes narodeniny, tak machrujem 😀 ze viem

kpn
4. mar 2009

Sikulka nasa, vdaka tebe uz vieme aj my 😀

janka1
4. mar 2009

😀
cakam tu na nu ci nam nieco naleje 😀 😀

fyalynka
4. mar 2009

katka--na // som nepracovala 😀 chystala som milacikovi na zajtra obedik, potom som sa sprskala,
zehlila vlasky a ako janka povedala, uz som nachystana pred tv na panelaaak 😀 😀 😀

janka--tak ten cajik 😀 😀 😀 som sa supis pobavila 😀 😀 😀

fyalynka
4. mar 2009

janka ty nemozes pit, mas ATB 😝 😀

janka1
4. mar 2009

fyal no konecne som hovorila, ze tu pred panelakom nakukne 😉

janka1
4. mar 2009

ale caj si dam 😀
nikde nie je napisane, ze sa zapijat musi alkoholom 😉

fyalynka
4. mar 2009

heeeej, caj s rumom 😀 ako emil v panelaku 😀 😀 😀

janka1
4. mar 2009

ej ej Michal 😎

fyalynka
4. mar 2009

😎 😝 😀

janka1
4. mar 2009

ja uz tri mesiace nepijem nic ani malinko 😉
mozno aj preto som chora 😀

kpn
4. mar 2009

Vy ste moje panelacky, ja som videla asi iba 3 - 4 casti z celeho serialu, takze absolutne nemam ponatie o co v nom ide. Ale mozno ma to raz chyti a cez net sa to da pozerat v archive. My sme si nasli asi x serialov, ktore s manzelikom postupne sledujeme. Najskor to boli vse dieli priatelov, potom NCIS, Frasier, 2 a pol chlapa, monk, smallvile, jove, kacerovci, krok za krokom, lost, stargate, ally mc beal

Takze my sme taki serialovi fanusikovia

fyalynka
4. mar 2009

nooo, nevypalujes bacily 😝 😀

janka1
4. mar 2009

my sme s drahym kedysi pozerali 3 roky vkuse velmi krehke vztahy, ale nas to uz nejako preslo sme sa ich uz asi nasytili 😝

janka1
4. mar 2009

ja som si dala od decembra ocistu kuru pred otehotnenim, aj detoxikacnu 🙂

kpn
4. mar 2009

Co to Janik znamenalo v praxi??? Nejake zihlavove cajiky, zdravsia strava, viac ovocia a zeleniny atd

fyalynka
4. mar 2009

to zase nechcem vyzerat ako alkoholik 😕 😕 😕
ja som naposledy mala poharik cerv.vinka asi pred 3tt 😕 🙂

janka1
4. mar 2009

fyal cosi 😉
no zdrave stravovanie, vela zeleniny , ziaden alkohol aj ked ja nepijem , ale sem tam sme si vinko otvorili,cvicenie, detoxinal tabl.,kyselina listova ....