Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@michaella86 my skusame len kratko, par mesiacov. Ale kvoli veku uz nechcem dlho skusat. Robili mi hormonalne vysetrenie a to je ok. Velmi velmi drzim palce, aby ti to vyslo 🙂
@bevab Dakujem 😘
a muz na vysetreni bol?
@michaella86 nie a ani nikdy nepojde :(. On je vraj v poriadku ....:(
@bevab to zial nemoze vediet ☹ ja mam muza mladsieho odo mna a sam mi povedal, ze sa da rovnako vysetrit, aby sme vedeli, ci sme obaja v poriadku, nech sa potom vieme pohnut dalej
@michaella86 viem mozno ked ja budem mat urobene vsetky vysetrenia aj on na to pride. Este nie je nervozny len ja chytam depku.
@bevab viem presne ako sa citis, tiez ma to chyta v poslednej dobe dost casto... naposledy vcera... pobolieva ma podbrusko, vajecniky striedavo,dnes rano som mala velmi slabulinky vytok, menzes mam dostat 31.3. tak sa obavam, ze sa rozhodl prist o nieco skor a zas mi zmaril vsetky moje sny a plany 😒
@michaella86 no len ja nemam nic. Ani bolesti, ani vytok, ani nic.Okrem bolesti prsnika, ale to je naskor pms. Preto ta depka prisla. Ja cakam o 5-7 dni....
@bevab budem teraz ''mudra'', sama sa toho nedrzim momentalne, ale nadej umiera posledna 😉
@michaella86 dakujem ti velmi pekne 🙂. Viem, ze by som nemala stazovat, lebo je tu vela zien, co su na tom horsie ako ja.Velmi velmi ti drzim palceky 🙂
@bevab napodobne, dufam, ze ti to vyjde a splni sa ti sen 🙂
@michaella86 dakujem. vsak sa budeme informovat/podporovat 🙂
@bevab bez pochyb 🙂
👏🙂
No baby tak ako som slubila som po poradni ale ani foto nic kedze som objednana na sceraning tak len rucne ze jrcok pekne uzavrety brusko rastie😉
@vanda12345 super, tesim sa s tebou 🙂
@michaella86 aj ja len nech uz je toho 3.4 ze pekne uvidim svoju bambulku🙂
@vanda12345 ti verim, ze sa nevies dockat 🙂 aj ked nie na svoje, ale ked sestranica cakala obe, tak som sa nevedela dockat, kedy pojde na dalsiu kontrolu, aby som vedela, ze su v poriadku 😀 viac nedockava, ako ona sama 😀
ja uz mam priznaky menzesu, vyse tyzdna popredu ☹
@michaella86 tak to ano ver ze som az az zvedava , ale cca 2tt este vydrzim nech uz vidim bambulku a hlavne je zdravucka to je to najpodstatnejsie 🙏
no pocula som ,ze niektore maju bolesti od ovu do ms mozno len silnejsie to mas teraz a mozno je to predzvest 🤰
slniecko26 no co moja ty sa mi ako mas co nove pochval sa 🙂
@sofia288 ahoj no co moja ty si ako dopadla dufam ,ze mrcha nedorazila len mi tu chyba testik😉
@vanda12345 ahoooj no mrcha nedorazila ale testy sú biele.... už štvrtý deň ma tak boli hlava že idem odpadnúť. no dnes je to lepšie. bolesti brucha mam stále a behám len na záchod že už som určite dostala. V nedeľu som mala dostať to by už asi ukázal test keby tam niečo bolo. No mám len 25tkové. No už som na nervy z toho....
@vanda12345 ty stale hovoris v zenskom rode, asi si velmi prajes dievcatko, vsak? 🙂
vies co, ja som praveze nikdy nemavala takt oblesti, max. den. dva vopred, no tento mesiac od skoncenia menzesu citim tlaky, pobolievanie... neviem, mozno sa privela sledujem, alebo si uz nahovaram.. predzvest? kiezby, no to myslim, ze by bolo prilis skoro, nie? priznam sa, vobec s v tejto problematike nevyznam a radsej ani nechcem vsetko d podrona vediet, radsej sa vzdy opytam a budem chvilu za hlupu, nevzdelanu 😀
@michaella86 popravde poviem takto teraz kym neviem co to je je to moja bambulka takze preto v zenskom rode bzdy som chcela skor chlapceka mam aj aj no kedze moj muz by rad meno po sebe tak preto radsej dievcatko😅 tak tak nik nevie nic ja ako som psala kym som nechela babo som bola total pako plodne neplodne ovu a ine ale uz som zbehlejsia😉

@bevab ani ja som nemala príznaky na ureu, to bolo na tom najhoršie 😢