icon

Rok 2017 - náš úspešný rok

martinaj
3. nov 2016

Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍

tonjadabik2
25. mar 2017

@vanda12345 no manzel ta bude gulat haha..o to sa neboj..jaaj posli fotku fotku bruska ach budem to prezivat s tebou az do konca kym sa nenarodi a este aj potom chi 🙂 a ja..hm ete by som chcela take malinke ale neviem ako manyel ach..uvidime

vanda12345
25. mar 2017

@tonjadabik2 fotku radsej ee to az ked sa zacne podobat na tehu teraz mi este take nepride ale si fakt mila ale ved mas 3r dieta najmladsie takze az take velke nie je nie ako moje skoro 14 a 12 to budem ako prvorodicka😉 bude to teda riadna zmena pre mna a pre nas🙂

tonjadabik2
26. mar 2017

@vanda12345 ved jasne az ked bude vecsie. No najmladsie bude mat 3.. Noo to mas velke uz velke deti budu ti pomahat.aj na prechadzku ti vezmu babetko vsetko ti budu pomahat to bude auper..juuj teaim aa stebouuu

lily1983
26. mar 2017

@bevab takže ma čaká hycosy..😢 spúšťa sa a už nemôžem veriť ani vlastnému telu asi..mala som ozaj príznaky tehu a prd!!!

vanda12345
26. mar 2017

@tonjadabik2 ano ano moc moc sa tesia mala som chut na chlieb vo vajci a moja uzasna dcera mi teda nam spravila nie je to super??takze urcite pomozu sa smejeme ze ci to nebudu dvojicky😅ze jeden sa bude starat o jedno a druhy o druhe😉 take masky my sme doma co ti poviem

bevab
26. mar 2017

@lily1983 jejda. To ma mrziiiiii :(. Co je to hycosy ? U mna zatial okrem bieleho vytoku nic. Ale pocitam, ze ms dojde kedze test bol v piatok biely a kvoli stahovaniu boli super stredsy. Takze Zajtra, pozajtra.

kotatko1232
26. mar 2017

Dievky ako je to mozne ze dnes mam zase hlien to by som mala byt 5dpo..
vtedy bol tiez hlien a do vcera som mala stale biely vytok a dnes teda ten hlien..
Bt som mala ked bol ten hlien 36,6 a dnes 36,9

tonjadabik2
26. mar 2017

@vanda12345 tak to je super ozaj. Aj my tak sa rehlime stale a v kuse..

vanda12345
26. mar 2017

@tonjadabik2 no my ked nie su zasity v izbach na mobiloch alebo ked sa nam chce besniet inak uz su akoze velky😉

tonjadabik2
26. mar 2017

@vanda12345 Aj u nas tak zlatko. Ked niesu v izbach na mobiloch alebo v obyvacke na mobile..alebo ns pc..alebo hraju hry aj s tatkom na pc ach..aspon im je veselo..

vanda12345
26. mar 2017

@tonjadabik2 tak tak maju aj svoj svet virtualny ale stale sa snazim ich zapajat nie len aby tukali a tak mi pomahaju ved aj to treba🙂

tonjadabik2
26. mar 2017

@vanda12345 sal jasne aj mne pomahaju poprataju ulohy a tak.. Hlavne ze su zdrave..

bevab
26. mar 2017

@lily1983 hlasim bolest brucha :(. Ms klope na dvere :(. Dalsi mesiac budeme skusat dalej.

lily1983
26. mar 2017

@bevab hmm....toto je ozaj nechutne ze uplne mam priznaky a nič z toho..ale kašlem na to.ideme ďalej.dnes sme si dali túru s malou aj keď ja prvy deň ms a skoro mi nohy odpadli ale slubila som tak čo už..mam aspoň ju❤ snad nam to vyjde...ale velmi rozmyslam nad tym ze to skusim este jeden mesiac bez toho vysetrenia..(to hycosy je vysetrenie priechodnosti vajcovodov)a ked nič tak pojdem..

bevab
26. mar 2017

@lily1983 mrzi ma to velmi, ze ti to nevyslo. Aj ja som smutna, ale kedze ma nic nebolelo vedela som, ze nic. Mam myomy na maternici takze to budem mat takisto tazke. Skusala si alchemilku, inofolic atd ?

lily1983
26. mar 2017

@bevab ja som mala ovulku,gynda mi to potvrdila tak neviem ci to by mi pomohlo...ale mam balenie infoliku doma.aj som ho skušala ale vtedy som krvacala mimo cyklu tak mi povedala ze to radsej nemam brat ale ked mam ovulki tak neviem ci to mam brat..

bevab
26. mar 2017

@lily1983 a ta alchemilka je naco dobra ?

lily1983
26. mar 2017

@bevab alchemilka by tiez mohla.pomôcť.asi tento krat vyskušam piť.teraz som čítala ze je dobra na výstelku maternice a vela zenam pomohla.ma sa pit rano a vecer od 1.dňa mnzs po ovulku a potom pauza.a kupim sypanu.ides skusit?😉

bevab
26. mar 2017

@lily1983 rozmyslala som na tym, ze skusim.....mam sackovy caj. Mozno si spravim este teraz kedze cervena dorazila.

kakatulik
26. mar 2017

@lily1983 ty vies co,ja ked som naposledy experimentovala s Inofolicom,tiez som mala prvy ajediny krat v zivote taky ruzovkasty vytok jeden den mimo cyklu a aj mimo ovulky...Zeny,ktore normalne ovuluju asi Inofolic brat nemusia si myslim.

dzubo
26. mar 2017

Dievcata,mne pomohla alchemika a tiez ladee vita 😉

lily1983
26. mar 2017

@dzubo
@kakatulik myslite ze by aj nepriechodnost vajcovodov vyliečila alchemilka?asi snívam ze?😔

kakatulik
26. mar 2017

@lily1983 tak to asi nie,lebo ked su nepriechodne,su akoby take zlepene,alebo zvrasnene a tak...to by bola ina bomba ta alchemilka. Si si ista ze mas nepriechodne vajcovody?

lily1983
26. mar 2017

@kakatulik praveze niesom si ista preto by som mala.ist na to vysetrenie..ale rok sa nam nedari

kakatulik
26. mar 2017

@lily1983 tak chod na laparku,alebo tie hyfosy a budes si ista...ze co a ako.

lily1983
27. mar 2017

@kakatulik No ved už som dnes zas toho nározu, že asi laparka..uspia ma a ked tam niečo nájdu, hned to odstránia..dám tento mesiac šancu druhému vaječníku, uvidíme, budem na alchemilke a grepoch..a potom asi takto..už neviem..a keď ani to nepomôže asi som alegrická na spermie😖

matik7
27. mar 2017

@lily1983 preco si myslis, ze mas nepriechodne vajcovody?

lenka_vi1
27. mar 2017

@lily1983
@bevab baby, tiez som zacala s alchemilkou a chcem ju pit tak este do konca maja tak uvidime ci hned v maji sa mi podari najst //. Pijem tak pol litra denne.

kakatulik
27. mar 2017

@lily1983 vies co,oni tie vajcovody zvyknu prefuknut. Podla toho ci to ide al.nie.

lily1983
27. mar 2017

@matik7 no lebo sme sa.pred dvoma mesiacmi liečili s muzom na uraplazmu a nedari sa rok. Urea moze sposobit nepriechodnost a minuly mesiac som ovulovala z praveho vajecnika a nepodarilo sa..tak hovorim ze bud to alebo mam imunitu ma jeho spermie..ja uz nevim🙄