icon

Rok 2017 - náš úspešný rok

martinaj
3. nov 2016

Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍

lily1983
27. mar 2017

@kakatulik myslis na laparke?

kakatulik
27. mar 2017

@lily1983 aj na laparke a aj na hyfosach.

kotatko1232
27. mar 2017

Dievky uz si meram zase Bt 6 den a postupne islo hore 36,7-36,9 a dnes bum 36,7 ..
dnes som 6dpo

modrykoniar
28. mar 2017

@michaella86 ahoj 🙂 no ako? skušala si ešte test? mne je dajak od rána ťažko na žaludku 🙂 bud na mna lezie nejaká viroza alebo ...🙂

modrykoniar
28. mar 2017

@vanda12345 ahoj zlatko 🙂 ako sa máš, ešte ti je zle? už by ti to mohlo pomaly ustať a prichádza to super obdobie. plná energie, chut na mužíčka 🙂 aspon u mna to tak bolo 🙂 mne je dajak čudne, tak ťažko na žaludku, nechcem si namýšľať len dufam že ma nelapi dajaká viroza 🙂

michaella86
28. mar 2017

@modrykoniar ahoj, neskusala 🙂 vcera som kupila testy, pockam do toho piatku horko tazko a uvidim 🙂 mne je od rana na vracanie, ale nepripisujem to tomu, lebo mne takto byva, ze ma z nicoho napina.. no vcera som sa stazovala na svrbiace a boliace bradavky muzivi, tak ma chytal a hovori mi, ze no tebe aj stoja, co sa takto bezne nestava 😀 no reku diky drahy moj 😀 neviem, zatial nemam priznaky ani na jedno, ani na druhe... ty mas dlhsi cyklus, co? kedy ti vychadza, ze by si mala dostat? mne to vychadza tak strasne blbo, v piatok mam dostat, v sobotu ideme na oslavu, krsniatko ma narodeniny, tak dufam, ze nic nepride, nech netrpim 🙂

modrykoniar
28. mar 2017

@michaella86 no ja by som mala dostať v pondelok 3.4, tak uvidím. asi skusim len tak zo zvedavosti v piatok testík 🙂 prsty ma svrbia aj teraz, to je hrozné ked máš testy doma 🙂 ale ráno som hned bežala na wc aby som nestihla 🙂 tak držím všetky palce aby nič nedorazilo 🙂 veríme 🙂 dúfame 🙂

michaella86
28. mar 2017

@modrykoniar ja som to spravila horsie, vsetky testy som dala na wc, takze kedykolvek mi rupne, ho mozem spravit, ale snazim sa pockat, no ako hovoris, je to tazke 🙂 do pondelka by som sa asi zblaznila, este ze mne sa to krati, no fakt verim, ze ani jednej z nas to nepride, bolo by fajn mat niekoho, kto ide do toho narovnako 🙂
inak sa mi z nedele na pondelok snivalo, ze som niesla nejakeho chlapceka, ale netusim koho.. v rodine mame len jedneho, v cechach, ma sice rok, no este som ho nazivo nevidela, len cez fotky a druheho v maji caka svagrina, tak neviem, ci mi bolo nieco naznacovane, alebo to mohlo mat suvis s jednym zo spominanych chlapcekov 😀 nezatazujem si tym nejako hlavu, len ma to teraz napadlo 😀

matik7
28. mar 2017

@modrykoniar haha presne ako ja😃 ms mam dostat 3.4 v pondelok a uz rozmyslam kedy spravim testik..ale som zvedava na vase😍 V piatok tu budem cakat same pozitivne testy🙂 aj mas nejake priznaky? Viem ze je skoro..ale myslim podbrusko, prsia atd🙂

violet1609
28. mar 2017

Ahojte dievcata. Ja vas stale citam a prezivam to s vami. Ja mam dostat ms 2.4. Dnes 28.DC uz som nevydrzala a rano urobila testik. Vysla tam slabulinka ciarka. Poobede hodim foto. Priznaky okrem pobolievanie podbruska nemam ziadne. Mala som MA v novembri. Tak snad sa mozem potichucky tesit.

matik7
28. mar 2017

@violet1609 drzim ti velmi palce a som zvedava na test😍 Maj krasny den☀️ Urcite bude vsetko v poriadku🙂 Ja by som lietala od stastia☺️

amelie2017
28. mar 2017

Ja mam dostat 1.4. tak uvidime..dufam, ze si zo mna len nevystreli..🙂

kotatko1232
28. mar 2017

@amelie2017 ja zase 9.4 tak tiez som zvedava 🙂

violet1609
28. mar 2017

@matik7 dakujem....... ja som cela bez seba,len sa bojim velmi tesit. Aj ja vam drzim palceky,aby sme sa stretli v decembrovkach 🙏🤰

modrykoniar
28. mar 2017

@matik7 no super tak nečakáme spolu 🙂 ja som mala dnes ráno takú ťažobu na žalúdku, len dúfam, že na mna niečo lezie 🙂 ináč nič, klasika jak stále, občas ma niečo pichne, prsia sem tam cítim ale to mám stále pred mrsou 🙂

modrykoniar
28. mar 2017

@violet1609 fakt ? tak to sem hod testík. to ti pekne skoro ukázalo 🙂 aj ja som mala MA v novembri. velmi velmi ti to želám 🙂

vanda12345
28. mar 2017

@modrykoniar moja si zlata dik vsetko by bolo fajn teda sa to zlepsuje az na to ze ma boli tesne v strede pod hrudnym kosom neviem co si o tom mysliet nic zle si nepripustam len je to neprijemne a ked trebars sedim tak normal akoby mi tam nieco vadilo ci tlačilo nemas alebo nemate s tym niejtoea skusenosti inak pododa vy sa neviete dockat kym dojde mrcha ja 3.4 ze uvidim bambulku😉

violet1609
28. mar 2017

@modrykoniar dakujem krasne. Po robote tu hodim testik. A to som chcela testovat najskor cez vikend. Ani som.nemyslela,ze nieco ukaze.Min.mesiac som testovala jak diva a nic.uz mi z toho hrabalo 😅

vanda12345
28. mar 2017

@modrykoniar teda kym nedojde ako vidim adrptiek je to neurekom takze baby tuj tuj tuj nech pekne aj vy 🤰

amelie2017
28. mar 2017

@kotatko1232 tak to mas este na dlhe cakanie..nezavidim..ja sa uz neviem dockat..este ze mame v praci fofry a nemam cas na to tolko mysliet..a testovat dkor sa mi neoplati, lebo tu maju len 25kove testy..☹ a tie by pred mrchou aj tak nic neukazali

kotatko1232
28. mar 2017

@amelie2017 no ved to.a este k tomu som celi den doma mala v skolke 😒
tak hadam si tam najdeme obe // 😀

janka_200
28. mar 2017

@violet1609 Jeeeej ahoj,ja som na tom podobne 🙂 zajtra by mala prist mrska,ale bolesti v podbrusku a prs....vcera som spravila test a slaba ciarka tam. Tiez sa chcem potichu tesit lebo v maji som mala MA. Ale dufajme,ze teraz bude vsetko v poriadku a budeme sa naplno tesit 😍

amelie2017
28. mar 2017

@kotatko1232 no tak to bude dlhe cakanie..mna strasne bolia prsia a mam ich obrovske..pred ms ma bolia vzdy, ale len pri chodzi ci dotyku..teraz bolia nonstop..poriadne ani spat nemozem..a dnes ma cely den licha v podbrusku, az je to velmi neprijemne..tal dufam, len sa bojim, ze budem zase sklamana..ale tak povedali sme si, ze do maja to nechame tak a ak nic, pojdeme k doktorke..

lily1983
28. mar 2017

@bevab Ahoj, tak ako, fičíme na alchemilke? 😉👏

lily1983
28. mar 2017

@kakatulik Laparka je hradená cez poisťovňu a je výhoda v tom, že keď niečo nájdu, hneď všetko urobia, nie len prefuk asi..nie? a to vyšetrenie je len na priechodnosť vajcovodov a nie vždy je úspešné asi..lebo keby sú nepriechodné, je to ževraj aj bolestivé a ani sa to nemusí podariť a aj si tu hradíme..

kakatulik
28. mar 2017

@lily1983 ano,asi mars pravdu. Vyhoda tohjo druheho je hlavne v tom,ze. sa da robh.t ambulantne.

modrykoniar
28. mar 2017

@vanda12345 moja nie som lekár, ale čo si pamatám tak ako sa zvacsuje maternica, vytláča ti postupne hore k plúcam črevá, žalúdok no proste všetko. takže môže byť že to tam tlačí. ak by ti to bolo veľmi nepríjemné skus zavolať sestričke alebo lekárovi. ak vydržíš do pondelka tak sa opýtaj na tom ultrazvuku. snad si to čo najskôr najde to správne miesto a ty budeš len užívať. ved vonku je 20 stupnov, vaaaaaau 🙂

violet1609
28. mar 2017

@janka_200 tesim sa s tebou. Urcite uz bude vsetko v poriadku. Musime mysliet pozitivne! 😉

vanda12345
28. mar 2017

@modrykoniar to som si nadla ake baby to mali neskor tak ale verim ze je to tym ved moja bambulka je ok a zdravucka vydrzim len vies po novembri sa viac kontrolujem obcas asi na skodu jej tak super si nalaena snad zaciatok aprila ta este viac rozveseli ano dnes je veru krasne🙂

bevab
28. mar 2017

@lily1983 no praveze nie lebo sme sa stahovali a neviem ten caj najst 😅