Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@michaella86 tiež veľa neuvidís 😉
@renimac Ja nic nevidim... No, len nemalo by byt silnejsie vidno, ak mam zajtra dostat?
@renimac moja to boli tvoje pozitivne??no kto by to povedal😉
@renimac no veris tomu, ze na tvojich vidim vsetky? 🙂
@michaella86 verím, lebo nie sú tvoje 😉
@vanda12345 pepino... neklame, ale má málo farbiva. Lady Max mi ukázal v tom čase už pekne čiarky 😉.
@renimac hlavne ze male pekne rastie v brusku nonie??😉
@michaella86 skus Lady Max, pepino je fajn, len ukazuje o dosť slabšie.
@vanda12345 tak tak 😉 A teda rastie poriadne 🙂.
@renimac to je hlavne ked si dobre pamatam ma to byt chlape tak nech je ako buk silny a zdravy😉
@renimac ked sa nan zahladim o nieco viac a naklonim svetlo z tabletu, nieco veeeelmi slabe mozno vidim..to su testy lekarne dr.max?
@michaella86 aj ja tam vidim😊
@modrykoniar Hovorila som mojmu ocnemu, ze potrebujem okuliare a on ze nie... Muz mi zakazal testovat, takze mi do lekarne neskoci a mna to teraz este viac laka... Musim cakat
@michaella86 😀 vsak skusis zajtra. To uz zbehne😊 inac aj ja mam fobiu z pavukov az ma trasie ked ich vidim😀
@michaella86 Áno, to je z Dr. Max. Pozri ten rozdiel.
@modrykoniar Ako som rada, ze v tom nie som sama 😀
@renimac Pockaj a to si v jeden den urobila aj aj, alebo tieto su po par dnoch od tamtych? Ci ako? Uz sa stracam 😅
@michaella86 ten prvý modrý je robeny zaroven s prvým alebo druhým zeleným tuším.
@michaella86 joooj moja ..... nechcem davat slabe nadeje ,ale aj mne sa zda,ze tam mierny naznak je. A viac to vidim ked na fotku nekliknem,aby sa zvacsila. Velmi Ti to prajem...... ved pred par dnami si mala taky jemny naznak.
@vanda12345 ja mam doma dvoch chlapov ,tak snad to vyrovname,ale samozrejme mi je to uplne jedno a hlavne nech je malicke zdrave.....
@violet1609 dakujem, si zlata 🙂 skusim ten druhy test kupit a uvidim
@michaella86 skus moja......budem na teba mysliet, velmi ti to prajem , pisala si,ze sa uz snazite dlho......tak uz sa to musi podarit !!! ❤
@michaella86 nechcem ťa zavádzať, ale aj ja tam vidím slabého dúšika 😉
@violet1609 DAKUJEM ❤ skusim teda este zajtra/ v sobotu, lodla toho, ako sa mi podari kupit a dam vediet
@ria294 Mozno vidim, ja uz neviem 😀
Dakujem vam vsetkym za podpodu, velmi si to vazim 😘
@michaella86 ja tam tiez vydim ducha.skus o dva dni 🙏
@violet1609 jej dvoch??mas tu jedno dieta ci myslis to druhe manzela??tak snad to vyjde a ked nie presne vieme co je dolezite😉
@violet1609 krasne ranko, gratulujem k vcerajsiemu testiku😍❤ ja som dnes este vydrzala netestovat, zajtra asi uz nevydrzim, to budem 12DPO🙂
@vanda12345 to druhe je manzel 😀

@michaella86 nevadi, moze byt ešte skoro , ale drzim palce 😉