Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@michaella86 no tak to trošku dialka na kavu 🙂 ale neboj keby ta náhodou niekde zavreli 🙂 dojdem 🙂
@modrykoniar 😀 ze hej, mate tu tu z modreho konika? 😀 a nechali by si ta tam rovno so mnou :_D
@michaella86 presne 🙂 a len potom by videli čo je to psychiatria 🙂
@michaella86 ale ja by som došla, že dobrý prišla som na kávu. a hned by som bola zaradená 🙂
@modrykoniar no prist na psychiatriu na kavu je ozaj divne 😂
moc pekne vam dakujem baby a ako inspiraciu aby ste to nezvladali prikladam foto snad nikoho sa tym nedotnem
@vanda12345 krasna bambulka,tesim sa s Tebou. Teraz si uz pomalicky zacnes tehu uzivat 🙂🤰❤
Ja som dnes bola tiez u dr. Nech ma usmerni s duphastonom,mala som ho uz predpisany,tak ma aj pozrel a nieco malinke tam uz bolo a hlavne,ze je fazulka v maternici 🙂
Kontrolu mam o 2 tyz. 🙏
@vanda12345 ahoj krásna!!!!! A už vieš aj pohlavie?
@violet1609 super tesim sa s tebou ano vravim ze od zajtra sa mozem kludne teho niest kedze brusko uz neukrijem😉 tak sa potom tesim na tvoje foto
@slniecko26 ahoj moja no moja bambulka je bambulka na 90%podla polozenia pohlavnych organov😉ty kedy ides k svojmu
@vanda12345 jeeej malinkeee ake kraaaaasne😍😍 aj ja by som uz chcela takeeeee
@kotatko1232 dik moja tak ale treba preto aj nieco robit hahahahahahaha😉😅
@vanda12345 no tento cyklus sme presne na den stihli ovulku a dnes som 3dpo.tak som teraz v ocakavaniii
@kotatko1232 takze tuj tuj tuj a o par dni chcem vidiet //🙂
@vanda12345 no duuufam a veriiiim.lebo baby tu na Mk mi povedali podla grafu...
@kotatko1232 snad ano ked uz si sa tak snazila
@vanda12345 ved to...tolko praace bolo 😉😂
@kotatko1232 hahaha😉
@michaella86 ha som tiez od Trnavy.ale narodila som sa na vychode
@vanda12345 teraz mám kontrolu 19.4. takže najbližšie až vtedy. Ty máš kedy ďalšiu poradňu? Teším sa s Tebou, že sa Ti splnilo Tvoje tušenie, že budeš mať dievčatko 🙂
@slniecko26 ja mam 2.4 takze to mame hned po sebe😉mne to bolo jedno bambulka som to proste tak lebo mi to pride take milucke zlatucke 🙂a ano nakoniec to tak vyzera ze bude ved hlavne je zdravie aj ked vyzera ze to tak je🙏
@vanda12345 my by sme boli tiež radi ešte jednému dievčatku ale je to jedno len nech je ten drobček v brušku zdravý! Po ničom inom netúžim 🙂
@slniecko26 tak tak ako pises a mne duplom ja mam doma aj aj takze mam vsetky deti 😉
@kotatko1232 a kde presnejsie? 🙂
@vanda12345 uvedomujes si, kolko pozitivnej energie dokaze taka fotka dat? 🙂 krasna 😘
@michaella86 u mna ajajaj s sj ked u teba tak na paradu uzasne to bolo tazke sup sup k lekarovi poriesit a tehulkovat🙂
@vanda12345 ako si t6m pekne lezka,ako v postielke🙂
@kakatulik total pohoda nohy vylozene lekarka vravela ze viac sedi ako lezi aj inak nam pozovala uzasne to bolo❤

@modrykoniar na vychode mam kamosku, v kosiciach 🙂 ja dolu, dolu zapad - Trnava