Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@vanda12345 ale aké tuctové, ved je tvoje 🙂 a znie tak královsky 🙂 no asi ti nesadol koláčik. a to bruško, nič si z toho nerob však si už v druhom trimestri už má nárok aby vybehlo. 🙂
@michaella86 jasne ja som zvyknuty si sama dopriat 😀 ano ten najvacsi najkrajsi nosim pod srdcom ,ale mam rada prekvapenia nemusi to byt nic extra aspon nieco ,ale asi som moc narocna😅
@modrykoniar jej ,ze kralovsky😉 nic sa neboj moje brusko uz neschovam este z,ze sa nosia mikiny tak aspon sa tvarim ,ze nevidno ,ale ked kludne nech je len aby si ludia nemysleli ,ze som tehulka rok😅
@michaella86 ano slaba ciarka bola a teploty su tiez v pivnici stale len 36,4 alebo 36,5. Zatial to vyzera na anovulak....:(. Vcera som vecer zaspala skor ako muz 🙂
@vanda12345 pozri teraz ešte mesiac ho ukryješ a potom príde teplúčko a dáš šatočky, leto zbehne a v oktobri je tu princeznička 🙂 no jasne že královsky, pamätáš rozprávku pyšná princezná ? král Miroslav 🙂 my sme chceli dať malému takéto meno, ale nakoniec dostal po tatovi 🙂
@vanda12345 kazda sme v tomto svojim sposobom narocna, milujeme darceky, aj ked len male drobnosti 🙂 ale vies co, nic si z toho nerob, mne minuly rok svokrovci ani ruku nepodali a svagrina mi povedala, ze ona mi gratulovat nebude, lebo som ju na oslavu nepozvala.. (jej byvaly chodi s mojou najlepsou kamaratkou a boli tam oni, logika, ze som ju pozvat nemohla, nechcela som zbytocne sceny 🙂 a ked som sa jej opytala, ci chcel, aby som ju pozvala, povedala, ze nie 😀 ) takze tento rok necakam znovu nic 🙂 aj tak uz mame plnu skrinu vin, ktore nepijeme a bonbonier, ktore nelubime 😀
@bevab si tusim spominala, ze si mala pozitivny skor ako by si mala, vsak? skus testnut v case, kedy ti vychadza... mala si aj ine priznaky? ja sa v tomto fakt nevyznam, robila som testy len preto, ze aspon an nich boli vzdy dve ciarky a nejaka mala utecha, ze je to na dobrej ceste... nebolo 😀
@modrykoniar no neviem neviem ci mesiac ak bude pohoda cez velku noc a lahsie sa obliect tak bude ,ale ved som tehulka tak naco sa btym zatazovat niekto ma vacsie niekto mensie hlavne,ze pokladiky zdrave🙂jej tak aj moj chcel po sebe ,ale bude bambulka na 90ˇ%a ty sa ako volas
@michaella86 bol nejaky hlien, ale bolesti ziadne. Tak uvidim.....dakujem.
@bevab za co, rado sa stalo prosim ta 🙂
@vanda12345 ja som Martina 🙂
@n1colette tak snad sa to da coskoro do poriadku a drzim palce ,aby sa co najskor zadarilo a nasla si si vytuzene // 😉🙏
@matik7 tak ako moja? Co ta mrcha jedna mrchata? Dufam,ze sa nedostavila 🙂😘
@michaella86 kolka skromnost ani vinko ani bomboniery no teda alkohol teda ani ja nemusim ,ale sladke si teraz doprajem potom budem postit aj s tym😝
@modrykoniar no tiez si na M pekne meno ak sa pekne vola😉
@vanda12345 ja si vino dam, vcera sme si len tak aj sampanske otvorili, ale ja vino lubim ruzove, max biele - sladke, vzdy dostaneme suche, co neznasam 😀 a sladke tiez lubim, nutellu, alebo obycajnu milku, pripadne s velkymi orieskami, bonbonieru tak tatianu... neznasam tie polske vymyslance morske tvary a podobne 😀 nam to tam stoji a potom to vyhadzujeme po zaruke 😀
inak, ja som tiez na M 😅
@michaella86 no daj teda ajo sa volas tak ja tiez si vyberam co sladke aj deti take ako vravis maslove lacne cokolady obcas ak niekto drzgrosi sa nejedia max do mufinou alebo len tak postruhat trocha na kolac a sampanske obcas som si aj ja no potom si ipat dam
@vanda12345 nick mam podla mena - Michaela 😉 juj, muffiny som veru dlho nerobila, bolo by nacase 😀
a co myslis, ako to u nas dopadlo? otvorili sme flasu, dali si po pohariku, polubili sme sa, pozreli futbal a pri nom som zaspala, ako zvycajne 😀
@violet1609 ach moja, ja som uz 3DC, mrcha prisla nacas😫 Uz som si aj posmutila, poplakala, ponadavala..ide sa dalej. Este nie som uplne OK, cakam kym sa dam dokopy aby som mohla pozitivne mysliet. Buduci tyzden sa chystam k novej dr.tak som velmi zvedava co spolu vymyslime🙂 to mam taku nadej, ze sa zacne nieco diat.
A ty sa mas ako? Unava pretrvava? Kedy sa chystas k dr.pozriet malu bublinku?😍❤
@michaella86 jo no a pekny vecer za vami super aj my sme obcas si dali do postele sampus ale to uz skor teraz ja total postim a aj mi to vyhovuje😀muzicek si obcas da ak niekam ide ci k nam niekto zas naco dvoch abstitentov😍pekne meno sesterka sa tak vola
@vanda12345 ja svoje meno neznasam 😀
tak ja uz velmi malicko si dam, mam svoje odpite zrejme 😀 abstinenti uplni nie sme, na co aj, treba si obcas hlavu aj takto resetnut 😀
@michaella86 preco az take silne slovo ?? Tak tak naco byt abstinent nech ty su co s tym maju problem nie my😝
@vanda12345 mam dlhe meno, dlhe priezvisko, do ziadnej kolonky sa nezmestim vpisat 😀 ked sa niekomu predstavujem, Michaela sa mi hovorit nechce, Miska mi pride detske, i ked vsetci mi tak hovoria a ked mi niekto povie Misa, alebo Misela mi naskakuje husia koza 😀 a neznasala som, ked mi byvaleho babka hovorila Misena, reku ja nie som ziadny hlodavec 😀
@violet1609 dakujem!! 🙂
@michaella86 aj ja tak mam dlhe meno dlhe priezvisko ,ale co narobis a podobne mame aj to ze nemame rady iste odlovenie aj ked ma tak malo kto sen tan sa atane mozno detinske ,ake volaju ma Mirka ak niekto Mira vrazdila by som😝
@michaella86 ale Miška, ved máš krásne meno 🙂 znie to tak poeticky Michaela. tak taliansky. no a je Tvoje 🙂 ináč krásny večer máš za sebou. u nás je to večer že kto dá malého spať a kto pozerá telku 🙂 🙂 🙂
@vanda12345
@michaella86 a tak ja vás budem volať Mirka a Miška dobre? 🙂 ja mám svoje meno rada, je silné aj sladké podla tvaru a podla človeka, ktorý ma oslovuje 🙂 ja som spokojná 🙂
@modrykoniar to vies, bez zavazkov, vyvencili sme spolu hafana, futbal mam rada, kedze mam doma futbalistu aj trenera zaroven, tk by sa aj patrilo 😀
tebe ako hovoria doma? mne inak tato este stale, od malicka hovori Misicka 😀 u neho si ani neviem predstavit, ze by mi povedal inak
@modrykoniar ty si take zlaticko,ale to isto vies Martinka inak pekne to mate doma podelene u nas ci idem hore uz o pol 9 ci trocha potiahnem🙂 a muzicek zasadne za pc a o pol noci dojde😉obcas skor ak ho premozu chutky😝

@vanda12345 aspon nieco, ked uz nic 😉 ked ja asi nic nepotrebujem, co chcem, to si kupim, alebo mi kupi on, tak ake darceky k narodeninam? som povedala, ze mi staci, ked niekam vypadneme 🙂
ale ved ty najkrajsi darcek nosis vsade so sebou 😉