icon

Rok 2017 - náš úspešný rok

martinaj
3. nov 2016

Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍

michaella86
6. apr 2017

baby, s kamoskou sme hovorili o kocikoch (v maji bude rodit, tak tema cislo jeden 😀 ) a neskutocne som sa prave zamilovala.. vzdy som chcela vesely kocik, ziadny cierny, tmavosivy... ale toto je laska na prvy pohlad.. len sa nepytajte na cenu, jak som ju zbadala sa mi panenky pretocili 😅

modrykoniar
6. apr 2017

@michaella86 no môj ocko ma volá Martinka, mamka Maťka, sestry Maťa, v práci Tina, susedia Martina, a môj muž ako príde Maťka, Mamka, Mati 🙂

michaella86
6. apr 2017

@modrykoniar aj kamaratke Martine sme vzdy hovorili Tinka a uz jej to ostalo 🙂 a sestranici tiez hovorime Tina/ Tinka a je pritom Kristyna (v Cechach je s y)

modrykoniar
6. apr 2017

@michaella86 ja som mala na strednej v triede okrem mna 5 spolužiačok s menom Martina. ale ja reagujem na všetky tvary 🙂 a tiež mám kamošku Kristínu a voláme ju Tinka len ja Trnka 🙂

michaella86
6. apr 2017

@modrykoniar vidis a este mne jedna kamoska hovori Misiak 😀

modrykoniar
6. apr 2017

@michaella86 no vela závisí od tonu ako ti to povie 🙂 ak to povie milo a máš ju rada, tak sa ti to môže aj páčiť, ale ak ta irituje už len jej osoba a ton ako to povie tak chápem že by si jej prerazila hnát 🙂

michaella86
6. apr 2017

@modrykoniar od nej to beriem uplne v pohode 🙂 niekedy mi hovorili Ela z koncovky mena, vela ludi ma poznalo len pod tou skratkou a raz niekde, ze prisla Miska a vsetci ''kto?'' 😀

modrykoniar
6. apr 2017

@michaella86 tak Ela to je krásna skratka 🙂

michaella86
6. apr 2017

@modrykoniar tak ako som nechala v minulosti svoje stare ja, tak tam ostala aj skratka.. druhykrat som dospela a nasla sama seba, hruba ciara za vsetkym co bolo kedysi 🙂

modrykoniar
6. apr 2017

@michaella86 🙂 jaj moja 🙂 želám ti to 🙂 všetko čo si praješ 🙂

michaella86
6. apr 2017

@modrykoniar v tomto momente si prajem jedine - ist uz domov 😀

modrykoniar
6. apr 2017

@michaella86 no zaleží na tebe 🙂 tak hajde 🙂 kedy končíš ?

michaella86
6. apr 2017

@modrykoniar cca 15:35... nic sa mi nechce, len kukam do blba a na net 🙂 co ty vlastne robis? 🙂

modrykoniar
6. apr 2017

@michaella86 ja som doma s malým na RD 🙂 a kedže vonku leje tak mám čas 🙂

michaella86
6. apr 2017

@modrykoniar no tak som myslela, ze co teraz robis 🙂 docvaklo mi, ze ked si raz spominala, ze je maly este maly, ze si s nim doma 🙂
u nas len fujaci otrasne, brr

modrykoniar
6. apr 2017

@michaella86 no nerobím nič, pijem kávičku, čitam si kraviny na nete a čakám kým sa malý zobudí 🙂

michaella86
6. apr 2017

@modrykoniar tu kavcku by som s aj ja dala veru, ale uz by som nezaspala 🙂

vanda12345
6. apr 2017

@michaella86 LE NO JA KED SOM NEBOLA TEHU vypila kavu zapalila a spala aj teraz mi dceruska robi spravila mufiny tak pasuje😉

michaella86
6. apr 2017

@vanda12345 ja som vzdy rano prisla do roboty, spravila kavu, sadla na schodik pred robotou, zapalila a takto mi zacnal kazdy den.. potom som prisla domov, spravila dalsiu, sadla na balkon a zas zapalila... odkedy nefajcim, je to na prd 😀 muffiny posli 🙂 ja len chodim, znuchavam, uz nic nemame, cakam, kedy dojde moj z treningu a donesie mi natierkove pazitkove maslo 😀

vanda12345
6. apr 2017

@michaella86 no ano aj mne uz teraz takneladi ale kavu aj tak mam rada tazke si dam ano mmoa dceruska vyborne upiekla jednoduche mnam dvojfarebne😉tak len cakaj ako na zazrak

michaella86
6. apr 2017

@vanda12345 ja tu slintam 😀

vanda12345
6. apr 2017

@michaella86 smola si od ruky aby si dosla😅

michaella86
6. apr 2017

@vanda12345 napecem, ked sa mi bude chcet 😀

vanda12345
6. apr 2017

@michaella86 to je fakt rychlovka aspon tie co Vanda piekla 😉hrncekovy takze jeden hrncek miska kosiky a plech na mufiny

michaella86
6. apr 2017

@vanda12345 hrncekove robievam aj ja, len co ked nas sa zje par a potom le nadavam, ze naco vypekam, ked sa to vyhadzuje 😀

vanda12345
6. apr 2017

@michaella86 ale no zajtra ranajky s kakaukom ak mas rada ci ku kave ,ale tak zas ty vies chut je chut😉

michaella86
6. apr 2017

@vanda12345 kakao lubim ale pijem len ked mam depky, ale dala by som si horucu cokoladu, no nechce sa mi kvoli omu otvarat mlieko, pockam, ked pride polovicka, ci si neda so mnou 🙂 normalne si mi chute spravila zas 😀

kotatko1232
6. apr 2017

@vanda12345
@michaella86 dievky ja peciem cokoladove a aj lekvarove pecene buchty 😉

nikusiak9
6. apr 2017

@michaella86, aka bola cena kocika? u nas to jedna vmeste ma :D

michaella86
6. apr 2017

@kotatko1232 dalsia, co len chute robi 😀 ja dnes uz neurbim absolutne nic, stacilo mi na dnes, uz len vyberem veci do roboty.. maxmalne tu cokoladu, ak tak 😀 ale take domace sisky s lekvarom, hmmm... no nic, asi v nedelu budem piect 😀