Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@kotatko1232 super teda posli foto aj ked po dlhom case mam dnes den navstevy wc takze deti veceraju perkelt ja som si dala rozok s maslom a platkovy syr no aj tak uz som bola na wc kym pojdem spat bude ma matat hlad skusim hrusku a v noci mam keksiky pri posteli😉budi ma bolest brucha
@michaella86 ty kks akoze niekto tolko da za kocik??no mozno ked prve a hned vyuzije pri druhom ,ale aj tak ee ved to xy veci pre babo za tie prachy by som mala😉moj muzicek ,ze posledne babo staci aj od ruky volala som vcera s mamkou ta zije v spain ked to pocula ze neprichadza do uvahy posle 500 ale ani tolko nedam zda sa mi to premerstene a oktober ktovie aka bude zima kedy najde uplatnenie teda u mna
@michaella86 no to robim mojmu chlapovi do prace...kolegovia si niekedy poprosia o tie buchticky...a ked chces posli adresu odoslem v krabicke 😉
@vanda12345 moja jedna baba u nas ma celokozeny kociar a stal 3000€ a ona ze super cena 😨
@kotatko1232 ako dik ja teda mam bud ine priority alebo co no nedala by som tolko ani nahodou😉
@vanda12345 tiez sa mi to zda pritiahnute... ako nehovorim, akurat aj mne sa pacia tie kociky zaradene v kategorii drahesie, no na vyber mam casu habadej.. ale vid moja svagrina... chcela jeden kocik - poslala som ho sestranici, kedze ma druhu malu, uz sa rozumie viac, povedala, ze ten nech nekupuje.. povyberali sme jej teda pekne kociky, nakoniec povedala, ze nie, ani jeden... ona chce neviem aky za cca 800 eur.. pytam sa jej naco, ved som jej podobne poslala za 350 - 400, trojkombi.. nie, ona cce tohtorocny model... no lebo pojde po ulici a kazdy bde vediet, ze je to z tohto roku a nie z minuleho 😀
@kotatko1232 neblani 😀 kolko??? to ako ten kocik ma aj nejake zvlane utajene schopnosti, funkcie, alebo co? predpokladam, ze asi nema nudzu o peniaze, ked takto bezhlavo vyhadzuje... ale tak 100 ludi, 100 chuti 😉
@vanda12345 dobru chut 😉
@michaella86 y kks akoze nechapem niektore mamicky co idu kvazi po znacke a neviem com na tych par chvil sak to nem auto ,ale zas asi ako kazdy urci ja tiez tak 350 viac by som ee vcera sme len tak so synom kuk a pekne sa daju vybrat 🙂ale ked treba za 800 tak treba😅
@kotatko1232 no jak z kucharskej knihy, dobru chut 🙂
@kotatko1232 je to nejaky speci recept ci klasika kysnute dobre vyzeraju jeden by som isto zvladla🙂
@vanda12345 no lebo tie co som jej poslal maju samo o sebe tazku vanicku a to tam este dieta nema - jej slova.. tak rozmyslam, ci bude mat kocik bez konstrukcie, alebo kam chce s vanickou pesi chodit, ved k dr pojde autom a vajickom... byva v RD u rodicov, tak ja neviem, nemusi kocik nikam na 8.poschodie tahat.. ale ako hovoris, ked musi, tak musi 😂
@michaella86 ano tak to je proste ja stale tvrdim ,ze ludska hlupost nepozna hranic ,ale holt ked ocinko zaplati kupi mamicka len vyberie a mamicka bude vsetkym ostatnym ospevovat aky uzasny a bla bla budes toto nie je moj styl radsej sa pochvalim tym aka som uzasna😂a hlavne uzasnou rodinou
@vanda12345 kysnute cesto klasika ale ja mam take lepsie
@vanda12345 si vystihla, ocinko s mamickou kupia.. tak ako vzdy vsetko ostatne 😀 ale tak to su ich veci, ja, alebo teda my si kupime taky, aky si sami budeme moct dovolit... momentalne keby doslo co k comu, by nam bol dobry aj kosik z tesca 😀 (zartujem 😉 )
@kotatko1232 tak daj nie??
@michaella86 ak tak ved kedkupianech si vybera sak ked rodicia spokojny😉ako aj mne mamka chce poslat prasule ale tiez budem kuk na cenu ved tolko veci treba takze je kde minut
@matik7 ach tak to ma mrzi, ale je tu novy mesiac a nova nadej. Verim,ze sa coskoro zadari 🙏
Ja sa citim celkom dobre. Unava vacsinou vecer,ale nic hrozne. U dr.som bola uz v pondelok,aby mi nasadil duphaston a pozeral ma sonom a nieco malinke tam uz videl. O 2tyz.idem na kontrolu,tak snad bude vsetko ok a mozno aj srdiecko uz bude.🙏
@vanda12345 tam je to tak, mlada si zaraba, pride za tatinkom, povie daj peniaze, da, nepyta sa... svoje nemina, mina rodicovske, aby na jej brata neostalo, cize na mojho 😀 ale tak ked ju to bavi, nech ma 😉 my si vieme zaobstarat aj sami a o tom sme na to viac pysni, ze nepotrebujeme rodicov k nicomu... mlada pipla ze chce auto, rodicia kupili nove auto na zakazku dokonca dali robit... moj chcel auto, tak ja som mu dala nan peniaze, teraz chceme kupovat nove a co myslis, kto nam ho kupi? no predsa my setrime 🙂 taaaakze tak, ale inak je piatok, super, konecne, pokazila som v kuchynke v praci skrinku,ale za to dnes sa bude posielat vyplata 😀
@michaella86 pekne pekne aj ked nemam rada ak rodicia robia rozdiel aj moja svokra trochen ,ale ked synacik si zobral pi... ktora nechce pracovat,no ako pises mozete byt aspon pyšný sami na seba.no ano piatocek aj ked ja aj v sobotu trocha pracujem no vyplata to sa stale na to tesi aj ked ja nedostavam😉
@vanda12345 a co robis vlastne? 🙂 zajtra mna caka pravy vikend snad 😀 v nedelu budem skrinu upratovat, lebo budem mat chlapa na zapase niekde v slovenskej novej vsi ci kde to 😀 a nech sa neunudim doma, tak upratovat budem asi 🙂
@michaella86 ja mam malu predajnu spolu s manzelom pracujeme,ale nie ponorka ja skor doobeda a on poobede aby sme sa nepokusali😅 ty aka vcielka usilovna ,ze aj v nedelu ja sa drzim ,ze v nedelu se nedela
@vanda12345 a aku mate predajnicku? no ved sa pochval trosku 🙂
to by som len chcela robit, ale dost mozne a vysoko pravdepodobne, ze ked odide si poviem, ze sa mi nic nechce a budem lezat, zoberem knihu a zatvorim sa do svojho sveta 😀
@michaella86 vcerajsi ovu testik je vpravo. Este nie je 100 percentny, ale snazilkovali sme vcera.Drz palceky.🙂
@michaella86 tak to mi pride lepsie ved od roboty aj kone dochnu😅 vies co s maskom predajnu takze vegetariani nie sme😉 taka dobra kniha je fajn napad ja mam svoje dni kedy citam az az a potom,ze necitam
@bevab drzim silno paste, aby to vyslo 🙂 ja som vcera zas trochu krvacala, dnes rano to pretrvavalo, ale fakt len trochu, ale testovat sa uz nechystam.. budeme ''skusat'' kazdy druhy den a uvidime... popravde, ja uz tomu velku nadej nedavam, nic, sama si za to zrejme mozem z nerozvaznosti v mladosti
@vanda12345 ale to je super, aspon vies, co jes 🙂 tym by si sa mojho zavdacila, on moze maso a odbobne vyrobky od rana do vecera 😀 mne staci 1-2x do tyzdna
@vanda12345 som inak minulu nedelu citala zaujimavu knizku... zhltla som ju za den, od nejakej slovenskej spisovatelky, meno si nepamatam, kniha sa vola Nebezpečná... mierne psycho a pri citani som sa citila ako blazon (dej sa vacsiu cast odohrava v psychiatrickej liecebni) ale az na ten neurcity koniec som ju doslova zrala 😀
@michaella86 ako aj moj muz aj ked niekedy mi povie davajmenej masa mne staci trocha a viac omacky🙂 ja napr aj ked segedinsky tak 1:1kilo masa kilo kapusty😉 ale inak masko je vdacne a este ked je chut varit na paradu potom😉ale masko mame v globale rady
@vanda12345 tak ja kvoli muzovi davam vela masa, ked viem, ze ho lubi, aj v stredu si vypytal rizoto, tak som mu do neho dala 4 kuracie prsia, len nech sa dobre naje 😀 na krajec chleba mu dam aj 4-5 platkov sunky 😀 vidis, nemam sajnu, co dnes uvarim, aby bolo aj na zajtra

@nikusiak9 na jednej stranke 2560 a na dalsej bol ''lacnejsi'', ta, stal 1790 eur... mne sa velmi paci, ale zatial mam vsetkych piatich pohromade 😀