Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@vanda12345 pamatas si 🙂 tychto veci sa vobec nedrzim, neviem kedy sa co je a kedy nie, varim podla chuti, moznosti, alebo co kuchyna da 😀 u nas sa zvykne v sobotu varit niekedy tak, aby aj na tyzden bolo, granadir, leco, alebo nieco taketo a v nedelu vzdy maso, to zvacsa byva este v pondelok a v stredu alebo vo stvrtok sa uz vari... tento tyzden akurat bol taky iny, v sobotu sme neboli doma, v nedelu boli na obed len langose, v pondelok polievka, v utorok ani neviem, v stredu som to rizoto robila, takze bude treba varit dnes.. alebo si pizzu objedname 😀
@michaella86 sa vám zamiešam do debaty, ja o jedle by som písala hodiny🙂 ja dnes varím tekvicový krém s krutonkami a opečenou slaninkou a lievance. malý aj velký chlap je velký papkáč 🙂
@modrykoniar len sa pekne zamiesaj, aj som rozmyslala, kde tolko si 😀 privarky ja nemusim, moj zas nelubi sladke jedla, skus nieco ine navrhnut 😀
@vanda12345 ja už som nejak zvyknutá v piatok a v sobotu nevariť mäsko. sobota patrí haluškám a strapačkám. joj už som hladná 🙂
@michaella86 zemiakové placky s kyslou kapustou? bryndzové halušky so slaninkou ? gemerské gule s udeným maskom ?
@modrykoniar halusky aj placky boli nedavno a gule s masom tiez neni moja salka kavy 😀 ale tiez ma tie placky uz napadli... pridem domov, upracem, otvorim chladnicku, mraznicku, spajzu a snad na nieco pridem 😀 hovorim, v najhorsom to pizza isti 😀
@michaella86 super teda ale tie langose baby ste mi dali chrobaka do hlavy rakze aj taka moznost tu je 😉joj my zas sladke mozme ci palacinky alebo tak mnamka
@vanda12345 palacinky mi este zje, ale len ako predjedlo 😀 ale tak ja tiez hovorim, ze najlepsi zakusok je rezen so salatom 😀 asi spravim bud cestoviny, ak k nim budem mat doma nieco na omacku, tie sme dlho nemali
@michaella86 ja sa tesim bud tyzden rezen a salat😉netreba len udeniny na velku noc ale aj rezen chcem😉
@vanda12345 aj ja sa chystam spravit si k narodeninam 😀
@michaella86 super napad na tom sa da pekne pochutit😉
@vanda12345 hej a aj dobre pribrat sa da z toho 😀 aj ked u teba sa to teraz strati 🙂
@michaella86 no nerobi robi uz teraz vyzeram min na 5mes nie 4 ale co zabijem sa ked som uzasna😉
@vanda12345 ved nech ma mala dostatok miesta pekne 🙂
@michaella86 sak prave co jej nedoprajem???inak ked uz sme pri tom sje dievcenske mena sa ti pacia
Baby neviete kedy babo ide vyssie teraz je skor v podbrusku len tak ma napadlo ci nahodou niektora neviete😉
@vanda12345 ako som uz raz spominala - Victoria, Mia, Barbora.. paci sa mi Kristina, no kedze sa tak vola svokra, tak to som skrtla zo zoznamu 😀 alebo Zara, no krsniatko je Zaira (druha je Stacy - maju tatina cernocha, tak aj mena zodpovedaju povodu a farbe pleti 🙂 ) alebo Natalia, Eliška, Ella, Rebeka... uz si robis prieskum? 🙂
@michaella86 ako viac menej som rozhodnuta len muzicek stale nie stotozneny aj ked ja vyberam ja to bosim ja to rodim ja teda ny zeny vkoro vsetko takze tak priklanam sa k Lara☹no ze tazke ked je tam l a r vravi on by Eliska ale uz je ich vela
@vanda12345 Lara je tiez pekne meno, nauci sa mala vyslovovat, alebo bude zatial Lala kym to pojde 🙂 byvala svagrina je Laura, ked bola mala, nevedela vyslovit, tak si zjednodusila a bola Jaja a to jej ostalo, jej tak v rodine hovorili, alebo mozno stale hovoria
@michaella86 no vidis aj tak sa da dcera ked bola mala nevedela ,ze Damian volala mian a jedna sa pyta to po muzovi ze Milan??ja nie sranda 😀tak ved aj nuzicek si zvykne
@vanda12345 vidis, deti sa vzdy vynajdu 😀 si teraz spominam, ked sme so sestranicou male boli, ona je Veronika, vzdy bola Nika a aby si to zjednodusila aj pri mne, tak jej Niky, mne Miky hovorila 😀
@michaella86 super vam to spolu ladilo😉deti to teda vedia naprv davno ani neviem co to Vandu napadlo ,ze co su drogodery😀😂 v tedy sme jej nieco s drogeriou vraveli ,ake dodnes sa na tom smejeme😉napr aj vo filne ked ze pozor drogodery 😉
😂 detske perlicky a hlasky su super 😀 ja furt spominam na exsvagrinu, ked mala asi 3roky (je odo mna mladsia o 18 rokov) dali jej na stol granadir, mala na to pozrela, odsunula tanier, ruky skrizila a vyhlasila? to co je? toto ja jest nebudem, de je maso? 😀 alebo som ju raz varovala, malovala som sa, niekam sme chceli ist, mala prisla za mnou do kupelne, sadla si, prezeral si ma a pyta sa co robim.. hovorim jej, ze sa malujem a mala sa postavila vedla mna, pokrutila hlavou a hovori, ale noo Miska, ty si krajsia bez puderu 😀 sice som si ''puderu'' nedavala, ale tak to potesil taky kompliment od malej zaby 🙂
@michaella86 ano vedia byt ozaj podareny ja vravim mat dieta su starosti ale viac radosti len nech su zdrave 😉 obcas dvihnes hlas aj po zadku das ale aj tak by si ich za nic na svete nevymenila toto verim ze ked sa objednas kde mas😝budes o chvilu prezivat
@vanda12345 to prezivam aj ked nie s vlastnymi zas 🙂 v 16tich sa mi narodil brat, cize do 5rokov som bola vecne s nim ja (nezijeme spolu), potom sa narodila exsvokre mala, tak kym som bola s byvalym, malu som mala dost casto u seba (zas sme zili v jednom dome, tak po robote a cez vikendy bola prevazne u nas), potom sa narodila jedna mala, druha mala, co su nase krsniatka, tak si to viem uzit, aj tie starosti, aj ako to vie cloveka vytocit, ale hlavne tie radosti 🙂 ja uz vlastne mam predpripravu za sebou, uz rovno vhupnem... a ano, zohnala som si uz cisla, tak v pondelok budem volat na gyndu, kamaratka ma dnes dotlacila aby som si dala spravit laparku, aj ked sa veeeeelmi bojim
Dievcata, zda sa, ze sa to tento cyklus podarilo, aj ked sa este tesime len s malou dusickou. Testy su 25-kove, ani jeden nie je robeny rano, vsetky okolo obeda. Prsia ma bolia aj podbrusko, no nastastie krce ako na ms uz prestali. Teraz len take tlaky alebo pichanie. Dufam, ze to potiahneme az do uspesneho konca.
@amelie2017 gratulujem a drzim palce 🙂
@michaella86 no Miška potešila si aj mna že si sa do toho obula 🙂 verím že prídete na niečo u dr a o chvílu budeš kočíkovať 🙂 predprípravu máš tak už môžeš smelo do toho 🙂 mna ten moj dnes vytáča do vývrtky, predýchavam 🙂 vzdor jak vyšitý, vonku škaredo tak sme vnutri a už nevie kde by vyliezol. ach už nech príde muž nech odýchnem trochu 🙂
@amelie2017 gratulujem a želám všetko dobré až do úspešného pôrodu 🙂

@michaella86 ko si pisala ty nie si krestanka je post takze v piatok nejeme maso ako cez obycajny nie postny sa stane ze si dame teraz ee tak ani ja neviem ja zas v sobotu nevarim aj parky nam stacia😉