Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@vanda12345 aj ja mam dnes celodenny program v praci 😀
@bevab super, super, drzim paste, aby sa zadarilo 🙂 😘
@michaella86 tak snaf to to ubieha🙂
@vanda12345 tak uz len hodinku 😉 a co ty dnes?
@michaella86 ja dnes uz len oddych umyvala som okna takze stacilo a vecer cakam navstevu😉
@vanda12345 teda ty tusim tie navstevy mozes 😀
@michaella86 ano ano to teda ano co uz ja moj teraz nie spolocenska ale spolocnost mam rada😉
@michaella86 dakujeeem ❤
@vanda12345 srandujem, kazdeho potesi mila spolocnost 🙂
@bevab uz aby si sem hodila taky krasny tehotensky test 🙂
😘
@michaella86 bodaj by. Len ja som tazky pripad. Budem mat 43 tento rok.:(
@bevab drzim palce ,aby sa zadarilo ;)
Kamoska na svoju 40ku porodila prve dieta a v 42 druhe......takze hlavu hore 🙂
@bevab neboj nic, nie si ani prva, ani poseldna 😉 moja ''macocha'' mala 41, ked rodila
❤ dakujeeem 🙂
@bevab 😘
@vanda12345 @bevab @modrykoniar... baby, az dnes som sa dovolala na tu gyndu.. taaaak - buduci piatok o 9:00 idem...
@michaella86 huraa a co budu robit ?
@michaella86 no neskoro ale predsa takze spokojnost a hlavne aby ta poriadne vysetril odporuvil co mas absolvovat a potom uz len🤰
@bevab netusim, povedala som sestricke co chcem, hned pozerala moju kartu, ze co treba srpavit, ona si pisala poznamky, pocula som, ako si nieco zundre 😀 takze budem mudrejsia o tyzden v piatok 🙂
@vanda12345 neskoro? preco? ja som to uz aj tak chcela zabalit... nejako som mala v nedelu privela cau na rozmyslanie a uvedomila som si, ze mne vlastne nic ani nechyba, som spokojna, stastna, spim kedy chcem a ako dlho chcem :_D takze som nasla aj v tomto svoje pozitivum 😉
@michaella86 tak drzim palce. A ozvi sa ako pokracujes dalej....🙂
@bevab ak budem nieco vedeit, podam info 🙂
@michaella86 neviem ci spokoj ost alebo ytevha no to je jedno hlavne je ze ak obaja ruzite po dietati ste ho mali a boli tak krasna stastna rodinka 😀
@michaella86 a pilno pilno.🐝
@vanda12345 my sme aj tak :-P 😀
@bevab momentalne sa nesnazime, uz pockame co povie novy doktor a potom sa zariadime ako bude treba 🙂
@michaella86 verim a je to super ale dokonale stastie este len pride uvidis😉
@michaella86 a vo vacsine pripadov sa postasti vtedy, ked sa na to clovek prestane sustredit. Tak drzim place u noveho Dr. 😉
@michaella86 super moja😊tak drzim palce nech je naozaj dobry😊 a vies co je super ze si spokojna a stastna aj teraz. To je velmi spravny pristup😊netreba sa upinat na to co pride ale tesit sa z dnesneho dna😊 mas spravneho chlapa a si fajn baba.😊 mam ta rada😊a vsetko bude ako ma byt😊

@lily1983 ja mam dovcu cely tyzden 🙂. Ovu nakoniec prisla. Tak zasa dufam, ze snad sa podari. Peknu dovolenku a snazilkovanie 😉