Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@lenka_vi1 no tak moc moc sa tesim na to kedy da o sebe vediet😉ano chlapci su slabsi bojovnici aj ked nemusi to byt pravidlo no si iny ved sami vieme aj ako bolest znasaju😝 tak je jedno ze co ale hlavne je zdravie❤
@vanda12345 ja sa chcem tiez objednat po strede na morfologicky utz. Daj vediet ako bolo. Drzim palce aby bolo vsetko dobre😊
@slniecko26 no jasne ze dam 15.5 som objednana takze este cas ale tesim sa ze zas pekne uvidim bambulku 3d utz je rozdiel ako normal 😀
@katka1601 tak drzim palce a potom daj vediet. 🙂
@violet1609 no tak testovala som a test biely co som ta videla tak akurat kanalik ☹ ale ms stale nikde.no nic co uz. ☹
@katka1601 kym neprisla ms,tak nic nie je stratene. Znamej este tyzden po meskajucej ms test nic neukazoval. Tak drzim palceky 🙏
@violet1609 a ty ako moja sa citis?? Kedy ides do poradne ja som sa objednala na morfologicky utz ja verim ze je zfravucka ale ten zazitok ju tak uzasne vidiet tak preto a zas to vychadza na pondelok tak pojdeme vsetci😀ty sa chystas na sreaning
@vanda12345 ajoj...... mne je teraz nejak druhy den celkom dobre,tak sa aj strachujem,tak ale prsniky bolia riadne,tak sa len modlim,aby bolo vsetko v poriadku. Na kontrolu idem az buduci stvrtok aj krv mi zoberu. To budem 8+3.
No ale tebe to ide tak rychlo,aj brusko mas peknucke. A uz ti brali aj krv na tu genetiku? Ci kedy sa to robi?
@violet1609 no ano ja uz to neskrijem s budem zas pekna grulka ale co uz hlavne ze bambulka bude zdrava geneticke??tie sa nerobia len nad 35r??neviem nic tae mi nik nepovedal ano aj mne ked bolo trochu lepsie som stresovala no neboj vsetko bude tak ako ma byt 🙏
@vanda12345 aha tak asi len po 35.
Cez leto budes ukazovat krasne tehu brusko 😉
Ja si nic zle nepripustam,ale ked sa mi nieco nezda alebo ma nejak pichne,tak hned sa bojim. A to je asi normalne po tom co sme si prezili.tak ale verim,ze je vsetko v poriadku 🙏
@violet1609 no to ano budem sa trocha gulat no aj to patri k tomu presne viem o com pises clovek si mic nepripusta ale chrobacik v hlave je tam stale no verime a modlime sa avy bolo vsetko ako ma a ja sa uz neviem dockat pohybou😉
@vanda12345 ano presne....ten chrobacik tam je.
A v ten pondelok idete pekne cela rodinka? Ty budes mat super velkych pomocnikov. Bambulka sa bude mat ako vo vaticke. Tesim sa s tebou 😉
@violet1609 no ano ale ax 15.5 to je to sa chodi nejak v 20 tt prave som si fotola brucho odem dat do oktobroviek co este mejaka ma taky kotlik a to na fotke mi pride o nieco mensie prisla som z prace a ako balon😲
@vanda12345 tak ako si pochodila v oktobrovkach? Ma este niekto taky balonik ako ty? 😀
@michaella86 ajoj ..... nemala sibdnes nahodou vysledky z krvi? Ako sme na tom? 😉
@violet1609 ale sne tam viac take pupkane no co niekto ma take ina take ale ved uz je cas aby sa ukazalo😀
@vanda12345 😀😅......ze "pupkane" haha....... tak to ma byt......pekne uzivaj brusenko a hlavne teraz ked je este malinke a sikovnucke 😘
@vanda12345 brusko mas pekne a tesim sa s tebou... chcela by som uz take krasne, len este si budem musiet pockat.
@michaella86 ahoj Miska no ako si dopadla vcera nejak nemas slov ci nemas nam co povedat??snad dobre len mas toho viac ale sa ozvy co a ako
@violet1609
@vanda12345 ahojte baby... ja som si na vysledky z krvi aj zabudla volat, ale vcera mi volal doktor, ze uz prisli vysledky z cyto... mam zvysenu hladinu markerov, v maji idem na predoperacne, takze stale vstrebavam, aj uz chcem mat vsetko za sebou, aj sa bojim.. trasne zmiesane pocity mam od vcera... a co vy, ako? co mate nove?
@michaella86 moja neviem sice co to znamena ale aspon sa nieco zistilo poriesi sa to urcite to dobre dopadne aj ked chapem aj tvoje obavy no uvidis po tom to pride vytuzene 😉//a krasne🤰 ved budeme v kontakte a budem na teba mysliet ja fajnrastiem tak dufam ze aj bambulka😀dnes mi nesadli ranajky a kava obcas sa stane ale inak fajn
@vanda12345 kym ma zoberu pod noz, tak to este potrva 🙂 a co to znamena? sama moc neviem, lebo som v soku registrovala len kazde cca 5te slovo, ale tak co viem, nemam uz jednu cystu, ale viac, tak sme sa s dokorom dohodli, ze cim skor, tym lepsie.. no a pravdepodobne u nas to i tak prirodzene nepojde, uvidime, neriesim uz nic popredu 🙂
co si mala na ranajky? malej asi nechutilo 😀
@michaella86 ale no treba optimizmus uvidis vsetko bude presne tak ako ma byt 🙏no popravde tazsie boli chlieb vo vajci ale asi nechutilo no co budeme jest ine uz som teda dost hladna banan moc nepomohol😝
@vanda12345 joooj, to by som si veru dala, mnam 🙂 bambulka nevie co je dobre 😀 ale nie, je fakt, ze je to dost tazke jedlo... sprav si nejaku kasu 🙂
@michaella86 son v praci tu nam pomsranc skuvku lina keks a este jogurt ten som si dala no zeby mi stacil???haha😝snad ktm pojdem nieco kupit na obed to bude tiez suche vydrzi ale mozno len vela na nu skusim este inokedy
@vanda12345 jeden jogurt? ten si jedla ty, ci mala? 😀
@michaella86 no dobra otazka ale jedno asi nevylucue druhe ci???😂
@michaella86 z cytologii to ti asi vyter z krcka maternice robili,ci? Ak mas z toho zvysene markery,tak by to asi mali len ten krcok vycistit.a to sa bezne robi,tak myslim,ze sa nemas coho bat. Urcite bude vsetko v poriadku. Treba hlavne pozitivne mysliet.
A ta krv?
Mne je par dni lepsie od zaludka ,tak sa mierne obavam,aby bolo vsetko ok. Na jednej strane nechcem robit paniku,ale ta obava tam je. Co je ale asi prirodzene......
@vanda12345 ako sa chcete dve najest z jedneho jogurtu? 😀
@violet1609 to ti neviem, len mne sa vytvorili dalsie cysty a sme sa dohodli, ze bude lepsie, ak ich dame von, hlavne nech uz to mam za sebou, absolutne neviem co ma caka.. ako viem, ze sa nemam coho bat, len je to nezname a nakolko mam aj problemy so srdcom, tak sa fakt bojim 🙂
a jasne, ze je to prirodzene, vsetko je ok, neboj nic 🙂 bude to uuplne v poriadku 🙂

@vanda12345 dufam, aj kavu vysadim od maja a kazdy den budem pit alchemilku, malo by to zabrat... este trosku pockas a bude citit aj pohyby. A inak ja si myslim ze aj u nas to po potrate bude dievcatko....vraj viac spontannych potratov je u chlapcenskych zarodkov 🙂 no ktovie...