Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@violet1609 z toho si nic nerob, my sme obaja v sobotu aj v nedelu poobede totalne zalomili ale na dve a pol hodiny, jak deti 😀 ty sa mas ason na co vyhovorit, ale teda nam nikto nic neuveri, sa nam iba smeju, ze sme lenivci 😀 ale aj odpocivat treba... a kedy, ked nie teraz, ked sme sami? 🙂
Super, tesim sa s tebou, potom sa pochval 🙂
@vanda12345 by som musela mat ovulaciu stale, ja mam chut nonstop 😀 alchemilku som do seba dnes lialal ja, skrz bolesti 😕
@michaella86 jaj ty to mas tak ja az tak tak ee ale v tedy ano tak mozes stale teda ale nexh aj nieco dozrie co ma moja😂
@vanda12345 to je momentalne v rukach doktorov, ci nieco so mnou dokazu spravit 🙂
@michaella86 urcite ano ved medicins stale napreduje kedy mas predoperacne
@vanda12345 po kramoch budem volat, mi povie
@michaella86 daj vediet aby som na teba myskela ze co a ako ved sme kamosky😉
@vanda12345 jasne, podam podrobne info, kedy co a ako 🙂 dakujem, moc di to tu od vas vazim 🙂 😘
@michaella86 nz ved na to sme tu a na jednej lodi aj ked jedna skor ona nexkor ciel mame rovnaký 🤰
@vanda12345 ty tu z nas prva prestrihavas vitaznu pasku v cielovej rovinke 🙂 niekto prvy predsa byt musi 😀
@michaella86 no co si tak intenzivne tu piseme ano kedze sme pocali v january 😀no ako pises niektto musi byt prvy ale hlavne ze som tu stake s vami vas sledujem prajem a drzim prsty aby ste sa o chvilu pridali ku mne 🤰
@vanda12345 neboj, postupne sa popridavame 🙂
@michaella86 kiezby si mala pravdu ze sa popridavame. ja som uz menej optimisticka kazdy nevydareni mesiac mam chut to zabalit ale mala si uz pyta sestricku.o to viac ma to boli ked ta mrcha vzdy pride.
@katka1601 nezufaj.. my sme s snazili poviem dva roky - rok a pol so mnou lekar nic nerobil, furt dookola len krv, folikumetria, sono, utz.. nic, viac.. zmenila som lekara, ani nie tyzden po prvej navsteve telefonat, ze sa mam pripravit, pojdem na laparku, mojho na spermiogram poslal, vybavuje mi primara aby ma operoval... tiez som uz nedufala, no svitla mi nova nadej, i ked som chcela mat babo uz do konca tohto roka, nevydalo, no odkedy viem, ze ma caka laparka, tak som sice este stale z toho vystrasena, ale na druhu stranu si ine, ako to, ze po nej sa nam to konecne podari ani nepripustam a vcera uz aj moj vyzvedal, aky kocik by som chcela... ja som kazdy druhy den plakavala uz od zufalstva, my este dieta nemame, tak je to o to tazsie, ze som sa bala, ze nikdy mat nebudem.. ale nie! ja budem a ty coskoro aj druhe 🙂
@michaella86 len vies nam sa prva podarila az po zhruba siestich rokoch a tolko uz teraz casu nemam.no tento rok este skusat budeme. 😉
@michaella86 ty si presne ako ja;) každý mesiac som dufala a nič... a.... potom prišiel návrh na laparo a mám z toho hrozný stres.neuveriteľné sa toho bojím.ešte musi ísť manzel na spermiogram a potom čaká laparo mňa.tiež som sa tešila ze babo bude tento rok ale to už nestiham...;) jediné comu sa v mojom tele páči sú samé cysty;( ...
@bevab @michaella86 baby, silno nám držím palce aby sme to do leta dali na 100%.
@vanda12345 Vandi, ty keby si 1 den nenapisala tak by si nam tu neuveritelne chybala 🙂
@lenka_vi1 moja mna sa tak lahko nezbavite vsetky som si vas tu oblubila a moc moc vam prajem a chcem aby ste ma nasledovali a ako som uz pisala inak pomoct ako napisat ci potesit povzbudit neviem tak preto som tu stale s vami🙂 inak uz zacinam pocitovat slabucke pohyby je to uzasne 😅vsetkym vam to doprajem s celeho ❤
@vanda12345 jeeej tak to je super spravicka.dockala si sa pohybov! Tesim sa s tebou. A ake su? Ja si pamatam pri malom take jemne bublinky alebo vlnky v brusku. Bolo to uzasne ! 😍
@michaella86 ahoj Miška 🙂 tak tento mesiac som bola dosť zronená, tak sa mi to dajak zosypalo na hlavu. čas beží ešte mám polroka a potom sa musím vrátiť do práce, malý pôjde do škôlky. a najhoršie je že budúci mesiac by som rodila keby...
@vanda12345 teším sa velmi že už dáva bambuľka o sebe vedieť 🙂
@violet1609 ano je to super obcas take nublinky ale ked sedim dlhsie tak malinke akokoby kopnutie takze sa moc tomu tesim😉o chvilu aj u teba to zacne
@modrykoniar ano moja pomaly ale isto dava dakujem si zlata a teraz vsetko spravit aby to aj tebe vyslo drzim prsty
@katka1601 nad adopciou ste nerozmyslali? my mame zvazene vsetky moznosti, ak to nepojde prirodzene, sam doktor povedal, ze to nebude natahovat ked bude vidiet, ze je to zbytocne a posle nas do CAR a ak by sa ani tam nepodarilo, tak ideme do adopcie... v tom mame jasno, ja uz od 15tich, s mojim od zaciatku vztahu... ale dufam, ze aspon jedno vlastne sa nam podari

@michaella86 moja ja som tiez nic nemerala ani nic alchemilla grepy a v case ovu je aj tak viac chiut a vyslo to 😀len po treba ostat lezat