Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@lenka_vi1 ❤
@modrykoniar zlatko, na to nemysli ☹ ja viem, ze je to tazke a nie, nehovori sa mi to lahko.. v 21 som potratila, asi rok som nemohla tehotne, kociky, ani deti vobec vidiet, co som sa hned zosypala... ale malo to tak byt... a teraz s odstupom casu viem, ze vsetko sa deje pre nieco... nikdy som neprisla preco, ale vsetko sa nam splni, lebo ked nieco chceme, cely vesmir sa spoji preto, aby sme to dostali 🙂 😘 hovorim ti, ty cakas kym budem mat po laparke a spolu do toho skocime 🙂
@michaella86 dakujem 🙂 presne toto som potrebovala počuť 🙂 si pokladík , síce trošku pojašený ale to patrí k tomu 🙂
@modrykoniar rado sa stalo Mati 🙂 bude to vsetko dobre a ako mne moj denne opakuje - ver mi, lebo ja ti verim, nam verim.. tak ti poviem ja - ver mi, lebo ja verim jemu, ze to zvladneme, my, aj vy, aj my dve dokopy, aj vsetky, co sme tu 🙂
@michaella86 pravdupovediac nad adopciou som nikdy nerozmyslala.nechcem aby to vyznelo sebecky ale chcem aby vzniklo aj moje druhe dietatko zo mna a z manzela ine nepripustam.a ak sa to tento rok uz nepodari tak to pustim z hlavy.ale silno dufam ze sa podari 🙂
@katka1601 jasne, kazdy ma iny pohlad na veci, aj co sa tohto tyka... sam moj muz je adoptovany, ale bez ohladu na to, aj ked som ho nepoznala, tak som vedela, ze ak by som nemohla mat vlastne, tak chcem dat rodinu a lasku dietatku, ktoremu to nebolo dopriate... ano, chcem vlastne, velmi a spravime, vlastne robime pre to vsetko, ja nemam uz 20, nemam na cas cakat.. ty mas kolko, ked hovoris, ze toto je posledny rok? vsetko je v poriadku u vas, len sa nedari? alebo mate nejake problemy aj? ci ty, alebo muz?
@vanda12345 moja, prosim ta aky kalkulator si pouzivala na vypocet plodnych dni?
@lenka_vi1 moja ja len podla mobilu menstruacny kalendar tak som sa radila +- podla toho ako ukazala sme snazilkovali
@michaella86 u muza je vsetko ok u mna je problem v tom ze mam na lavej strane skrateny vajcovod a to robi sarapatu.ja mam 36rokov a ovulacnych cyklov mam malo.mala sa nam podarila tak ze som brala jeden cyklus noretisthero po vysadeni prisla ms a potom sa to stalo.ale neviem ci zrovna to bol dovod alebo to ze sme pred tym boli na dovolenke pri mori.tento rok ideme k moru tak vkladam nadej ze sa to podari. 😉
@vanda12345 dakujem, ja uz ani neviem kedy sa vlastne snazit, vzdy sme sa snazili 10/12/14 DC alebo 11/13/15 DC a dlho sme cakali kym to vyslo. Ovu som mavala tusim na 13 DC. Zacnem asi zase merat BT.
@lenka_vi1 moja ja som nikdy nemerala ani ovu testy proste ked sa to blizilo tak taky maly maraton🙂jeden den rano tak na druhy vecer na dalsi zas vecer a tak asi cca 4x bolo vecer a tak den nic a este raz ved jeden nikdy nevie mne to prezradyal aj hlien a ked budes grepy jest tak to isto uvidis
@katka1601 skus sa nesustredit, viem, ze to ide velmi tazko, sama si tym prechadzam, ale vela je v hlave... a z toho si nic nerob, ze mas jeden vajcovod kratsi, mojej sestranici povedal gynekolog, ze je neplodna, lebo jeden vajecnik ma nefunkcny a jeden nejako posunuty ci co to a ma dve krasne dcerky 🙂 ona je taka moja nadej, ze nikdy nic nie je dopredu prehrate 🙂
To je fajn ze mas niekoho kdo ta drzi a podporuje a dava nadej.ja zase trpim sama a potichu vsetci moji najbizsi nam to sice praju ale bolavo to prezivam len ja nehovorim s nimi o tom ze som uz frustrovana s toho radsej ich s tym neotravujem. ☹
@katka1601 podporuje ma moj, velmi, rodina z mojej strany, kedze oni to vedia, svokrovci, svagrina a spol. to netusia a ani nechcem aby to vedeli... neviem, dokonca to neriesim ani s najlepsou kamaratkou, vedia to tri ine kamosky a vy tu.. no obcas aj lutujem, ze som si to nenechala doma v spalni, len medzi nami dvoma
@michaella86 rozumiem.tiez ked sme sa snazili o prve tak som sa vyrozpravala jednej ,,kamoske,, ale olutovala som po chvili.kamosky uz nie sme 🙂 radsej sa vyrozpravam tu.tu sme vsetky na rovnakej lodi 😉
@michaella86
@vanda12345
Ahojte zienky,tak dnesna kontrola dopadla dobre. Podla usg som 8+6 ,krasne nam bilo srdiecko.......hneď som kludnejsia.Dalsiu kontrolu mam 29.5 to budem 12tt tak hadam bude dobre 🙏 🙂
A Vam vsetkym dievcata prajem aby ste sa co najskor dockali vytuzenych // 🙏
@violet1609 moc moc sa tesim s tebou 🙂 ja idem 15,5 na morfologicky utz tesim sa ze uvidim bambulku a verim ze vsetko bude ako ma🙏
@vanda12345 predchvilou som si akurat kupila grepovy dzus.... 🙂
@lenka_vi1 k comu pomaha grwpocy dzus???
Grepovy
@tonjadabik2 k ovulacnemu hlienu, je viac badatelny...
@lenka_vi1 ahaa..a to ma neake vyhody?
@tonjadabik2 no ked je hlien tak sa blizi ovulacia a teda vies ze sa mas snazit...
@lenka_vi1 ahaa..my sa snazime furt.. Aj cez ms.. Aj vzdy. A teraz som mala len dva dni.ms.. Ja mam ovulku az nakonci mesiaca..ach
@lenka_vi1 tak tak moja len si davaj je to fajn a pomaha😉
@vanda12345 teraz je to prvykrat co ju normalne s chutou a radostou ocakavam, aby sme sa zacali cim skor snazit...to by bola sranda keby teraz potvora neprisla, ale myslim, ze sme obisli plodne dni tak uz nech pride cim skor. niekedy 9.- 10.5. by mala dorazit, dame zase alchemilku a grepy a ide sa na to 🙂
@lenka_vi1 to ti verim ze si nabudena trocha si si za ten cas precistila prevetrala hlavu a mozes ist do boja a bolo by ti pozehnane na prvu supu joj to by bolo tesila by som sa ako mala s tebou🙂t tak ci uz teraz dojde ci nie teraz pojdete na plne gule a date to🙂
@vanda12345 15.5 je za chvilu a uvidis bambulku. A ako pohyby?ako casto ich citis?
@violet1609 tak tak nejak to ubehne da sa povedat ze po troske a jemnucke kazdy den takze sa tesim😉

@smejko18 tiez vas caka to iste, co nas.. moj ide tento mesiac na spermiogram, ja si zajtra budem volat, kedy, kam a na ake mam ist predoperacne a dufame, ze by som este tento mesiac mohla mat vsetko aj s laparkou za sebou, spermiogram vyjde dobre a uz nam nic nebude branit v tom, aby sa nam ten maly zazrak podaril... neboj, zvladneme to, laparka vraj nic neni, kamoska ju ma tiez za sebou, vlastne na jednej som bola aj ja sama, ked mi vyoperovali nador z pupku... sice som sa po nej nevedela smiat nejaky cas, lebo to tahalo, ale ziadne komplikacie nenastali a verim, ze to rovnako bude aj teraz... ja co sa bojim, tak len toho, co mi povedia, ked sa prebudim... ale mam doma uzasnu podporu, tak sa o tom rozpravame kazdy den a to ma posuva dalej a sama to uz chcem mat za sebou, najradsej hned do hodiny 😀 budeme sa povzbudzovat navzajom 🙂