icon

Rok 2017 - náš úspešný rok

martinaj
3. nov 2016

Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍

violet1609
4. máj 2017

@vanda12345 joj tesim sa s Tebou,pekne uzivaj a vychutnavaj. 😉

lenka_vi1
4. máj 2017

@vanda12345 presne tak....musi to vyjst cim skor.

vanda12345
5. máj 2017

@violet1609 dakujem je to slabucke kedze mam placentu vpredu ale aj tak je to skvele🙂

michaella86
5. máj 2017

@katka1601 to ano, sme... ja sa sice s kamoskami bavim, o to pokoj, len tazko to ani jedna nevie pochopit, jedna bude cochvila rodit tretie, dalsia ma tiez dve deti, tretia nechce - uz bude mat 40 a vela zdravotnych problemov, takze by jej to neprospelo, byt prvorodickou s tymi problemami, to je ale jedno.. chcela som ine, ze ono je fajn mat sa komu vyrozpravat, vyplakat, len niekedy ma clovek aj pocit, ze tym okolie otravuje, alebo na druhu stranu, ze su prilis ludia zvedavi.. aspon ja mam take pocity niekedy

michaella86
5. máj 2017

@violet1609 super, super, super, tesim sa 🙂 to ti utecie ako voda, ani nebudes vediet ako a budes zas na kontrole 🙂

michaella86
5. máj 2017

baby, mozno sa opytam tak chujovo odveci, ale teraz ma kamoska zaskocila, ked sa ma opytala, kolko budem davat primarovi za operaciu... to ako ozaj mu mam davat nieco do vacku? 😨

bevab
5. máj 2017

@michaella86 vyzera to, ze aj mne hrozi zakrok :(

michaella86
5. máj 2017

@bevab co? Preco?

vanda12345
5. máj 2017

@michaella86 ja som nikdy nikomu nic nedavala ale ani lekara nevybavovala mozno ked ti ho vybavuje tvoj mudr ti to sam naznaci ze treba ale ja by som nikomu nic nedavala

lenka_vi1
5. máj 2017

@michaella86 suhlasim s Vandou, vsetci platime zdravotne poistenie a nie nizke a este mame davat lekarom bokom? Za mna Nie!

michaella86
5. máj 2017

@vanda12345
@lenka_vi1 aj ja som toho nazoru, mne tiez klienti nedavaju do vrecka za to, ze im robim aj milion dalsich veci, ktore nemam v naplni prace a nie som za ne zaplatena 🙂

bevab
5. máj 2017

@michaella86 myom/alebo polyp ☹

smejko18
5. máj 2017

@michaella86 určite by som nič nedavala... ako prejavila by som mu uctu,rešpekt,ale obálku... možno niekto dava.Neviem.počula som pripady,ale to si doktor sám povedal.podľa mňa by sa mohol ešte uraziť.... možno ak potom zamiešať nejakú fľašu,syr,ale neviem.určite mu nič nedavaj,aspoň. Podľa mňa.ale zas ta také niečo odpútalo aspoň chvíľku od stresu oz operacie..

violet1609
5. máj 2017

@michaella86 ani ja by som nic neplatila. Lekar ma svoj plat....... ked uz by si sa chcela nejak zavdacit,tak mozno bonbonierou. Ale ani to vobec nemusis.
Uz vies nieco nove? Potom daj vediet.
Mne to dufam zbehne.
Inak ja som dost velky lajdak v jedeni ovoci,skor som zeleninova,ale teraz....... vyjedam od cucoriedok po maliny a dnes som musela kupit aj prvy melon 😀

lily1983
6. máj 2017

@bevab ahoj. A mas aj nejake ťažkosti a prejavy či ako? No my sme boli na konzultacii a mam termin laparky v juli.

bevab
6. máj 2017

@lily1983 tak mam kratsiu ms ako som mala predtym a po ms spinenie 2 dni. Ja som sa zatial nerozhodla co budem robit.

lily1983
6. máj 2017

@bevab tak len sa domnievaš či si bola aj u dr?

bevab
6. máj 2017

@lily1983 lekar mi to vravel :(

bevab
6. máj 2017

@lily1983 posledne tri ms boli take. Spinenie uz mam dlhsiu dobu.

lily1983
6. máj 2017

@bevab počuj ja som to mala.dva roky.vieš čo mi pomohlo? Nechtikovy čaj! Už to odvtedy nemam a ani pri ovu.tak skus..a videl tam neco dr?

bevab
6. máj 2017

@lily1983 robila mi lekarka ultrazvuk a povedal, ze na maternici nieco je polyp, alebo myom (velkost 1,5 cm). Odporuca si to dat vybrat.

lenka_vi1
8. máj 2017

baby co si o tom myslite? zajtra by mala prist MS pokial pride v predstihu ako zvykne, ak pride normalne tak vo stvrtok t.j. 28.den. Lenze dnes som uz 2x mala strasne vela bieleho vytoku, co by sa uz mal pomaly ale isto vytracat. Nerozumiem tomu. Tento mesiac sme sa nesnazili, bolo len 2x a to na 10 DC a 20 DC, kedze tento mesiac sme snazenie vobec neplanovali, chceli sme zacat az po ms 🙂 nejak mi to začína vrtať v hlave...

senselinka
8. máj 2017

@lenka_vi1 ja som tento mesiac mala silny vytok a potom zrazu krvacanie. Tiez sme sa nesnazili a ani som nechcela byt tehu, takze ja som sa vyslovene modlila, aby to tak nebolo... Tiez som mala obavy, lebo som nebrala lieky a moje telo sa zrazu spravalo ako tehotne (a to som si fakt nenahovarala z nejakej planej nadeje, kedze som tehu byt nechcela) a nakoniec MS prisla presne a uplne zrazu sa pustila. Takze to telo asi funguje po svojom, co my uz asi ani netusime, ako to realne je, kedze sa stale podvedome pozorujeme

violet1609
9. máj 2017

@lenka_vi1 nase telo je niekedy velka zahada ...... ale bolo by to zaujimave,ze ste sa ani velmi nesnazili a bola by si tehu. Vsak za par dni sa dozvies....... a tiez mozes vyskusat testik,ak sa na to citis. Len sa potom clovek boji sklamania. Ja som jeden mesiac testovala jak o dusu a bola som len sklamana. Teraz ked som otehu ,tak som urobila uz len 3 testy.
Drzim palceky ,aby si si nasla vytuzene // 🙂

lenka_vi1
9. máj 2017

@senselinka no ved prave, ze som normalne v soku, lebo tento mesiac by som to velmi nechcela, no cuduj sa svete aj dnes rano normalne husty vytok a citim aj prsia...no dufam, ze dorazi do 2 dni a ze je to len hlupy zart. Celkom si ma potesila ze si to tiez takto mala.

lenka_vi1
9. máj 2017

@violet1609 no praveze som sa vobec nesledovala, cakala som ze uz pride ms a namiesto toho vytok. No dufam, ze dorazi, tento mesiac by ma viac potesila ms.

katka1601
9. máj 2017

Ahojte holky ten vrchny ovu test je vcerajsi a ten druhy dnesny.myslite ze mozem povazovat za pozitivny?

myskahryzka
9. máj 2017

Zdravim vospolok. Mam taku statisticku otazku do plena na vsetky zeny, ktorym sa podarilo otehotniet. Mozno trosku indiskretna otazka, aj ked... tu sa toho popise o vselicom, tak snad to nebude az taka tragedia.. Ako casto ste sexovali v case ovulacie? Rady lekarov su rozdielne.. na jednej stranke radia tak, inde onak. Mna zaujma ako to naozaj zafungovalo v praxi u Vas. Kazdy den, obden, raz za tyzden 😀 ?? Pochvalte sa 😀 (alebo postazujte? 😀 ) Vdaka 😉

petra1804
9. máj 2017

@myskahryzka ahoj......my sexujeme stale......ale ked som zostala tehotna ovulku mavam 11-12dc tak to viem ze sme sexovali na 10dc obidva razy.....proste to tak vyslo a hovorim sexujeme stale ci je ovulka alebo nieje....podla mna by sa zena nemala az tak na to viazat potom je to moc take naplanovane....neviem si predstavit ze cely mesiac nebudem mat sex iba vtedy ked bude ovuacia to co je????ved aj pre toho muza to musi byt neprijemne

myskahryzka
9. máj 2017

@petra1804 Takze v case ovulacie ste to robili len v jeden den dva krat a predtym ani potom nie?