icon

Rok 2017 - náš úspešný rok

martinaj
3. nov 2016

Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍

vanda12345
9. máj 2017

@myskahryzka japopravde som male sexualny maraton asi 2dni pred obu rano na dalssi vecer tak vecer tak becer asi 2dni noc a vecer no co nola aj chut bed v tom case to tak je

amelie2017
9. máj 2017

@myskahryzka my takto, niektore dni aj dvakrat. Ovulka bola pravdepdobne okolo 18.-19. Neviem presne, nemeriam ani nerobim testy. ale napr. v novembri len 3-krat za cyklus a ostala som tehotna.

petra1804
9. máj 2017

@myskahryzka nieee.....ved pisem ze stale😀 ale viem ze to bolo na 10dc lebo predtym mesiace sme na 10dc nesexovali proste to nevyslo a nebola som tehu.....viac menej som to zistila pri to druhom raze lebo tiez som si to tak ratala a ze 10dc tak pome a hned sa zadarilo.....ale ked to tak vezmem tak v podstate to asi vychadzalo kazdy druhy den alebo niekedy dva krat za den......

myskahryzka
9. máj 2017

@petra1804 Mne ide skor o to, aby sme nesexovali vela a aby stihli spermie dozrievat 😀 Viem ze teoreticky sa vravi kazdy druhy den, no mozno sa niekomu podarilo aj ked sexoval kazdy den v tom obdobi. 😀 To by som ja vlastne chcela asi vediet 😀

violet1609
9. máj 2017

@myskahryzka u nas to bolo dva dni za sebou,den pauza,potom dva dni za sebou ,den pauza a potom este asi zo dva razy kazdy druhy den. (Snad sa z toho da vysomarit 😉 )
Mam dlhsi a nepravidelny cyklus tak sme museli tak dlhsie posnazilkovat.

petra1804
9. máj 2017

@myskahryzka no tak to áno ono je to individuálne....Že vraj dozrievajú každých 72 hodín.....ale my sme skoro každý deň A podarilo sa hneď...ale priateľ užíval folandrol aj zinok.....ale tak u každého je to inak

lenka_vi1
9. máj 2017

@senselinka no u mna to zatial na ms nevyzera zajtra rano zmeriam bt som velmi zvedava a modlim sa aby prisla,

senselinka
9. máj 2017

@lenka_vi1 no rano cakam na spravy 😉
Inak mne tentoraz ani teplota neklesla, proste rovno sa spustila, uplna haluz 😇

lenka_vi1
9. máj 2017

@senselinka no kiezby to bolo aj u mna tak.... spolieham sa na tvoj pripad. Ja mam stale 1 den pred ms spinenie, posledne cykly prisla uz 2 dni skor a dnes nic, ani to spinenie. No verme ze zajtra uz nieco bude.

lenka_vi1
10. máj 2017

@senselinka dobré ránko, no teplota je dnes vysoka 36,7 ja tomu nerozumiem... zajtra je posledna moznost aby ta potvora prisla!

senselinka
10. máj 2017

@lenka_vi1 no, moja, ty bez kupovat test 😉

vanda12345
10. máj 2017

@lenka_vi1 moja preco ju tak velmi teraz chces??

lenka_vi1
10. máj 2017

@senselinka ani ma nestras, test sice mam doma, ale ja radsej este pockam, pre istotu...
@vanda12345 budeme sa stahovat koncom mesiaca, budu to stresy hladat noveho dobreho lekara a navyse nechcela som velmi rodit v januari.

vanda12345
10. máj 2017

@lenka_vi1 moja tak to uvidis co bude a hlavne ak bude s tym odtatnym sa popasujes ividis bude tak akoa byt🙂

lenka_vi1
10. máj 2017

@vanda12345 dakujem ti za podporu...

vanda12345
10. máj 2017

@lenka_vi1 nz moja ved my zeny toho zvladnene az az a hlavne ake super by bolo dojst do vytuzeneho ciela naprv // tak krasne 🤰 a nakoniec no naj👶

lenka_vi1
10. máj 2017

@vanda12345 pravda 🙂 no uvidime co sa bude dnes diat ci sa spusti alebo ake ma plany so mnou... dam vediet.

vanda12345
10. máj 2017

@lenka_vi1 tak tak ako povedal slepy uvidime teda ty isto nne mrcha stale rano tak som vedela ze ak do 10 nic tak uz nic😉

lenka_vi1
10. máj 2017

@vanda12345 a ty ako pokracujes? vsetko ok? malinka sa ma dobre?

lenka_vi1
10. máj 2017

@vanda12345 @senselinka baby robila som test, biely, negativny, tak asi len z nejakeho dovodu ms meska... cakam teda na jej prichod.

senselinka
10. máj 2017

@lenka_vi1 aj ked v tejto skupinke sa to asi nehodi, ale tesim sa 😇 (ale vies, ako to myslim 😉)

lenka_vi1
10. máj 2017

@senselinka jasan 🙂 ale tento mesiac sa uz posnazime ako sa ma aby v juni uz neprisla 🙂 chcela by som oslavovat narodeniny v juli s peknym darcekom v brusku.

senselinka
10. máj 2017

@lenka_vi1 ja to este asi necham, vlastne ani neviem, ci sa na to este dam... Buduci tyzden budem mat vysledky z reprodukcnej imunologie, podla toho sa zariadim

lenka_vi1
10. máj 2017

@senselinka drzim ti silno palce aby vsetko dobre dopadlo, mne nezistili nic po potrate ale strach mam velky z druheho tehu.

senselinka
10. máj 2017

@lenka_vi1 pre mna bude iba dobre, ak nieco zistia, aspon budem vediet dovod...

vanda12345
11. máj 2017

@lenka_vi1 no moja tak mozno sa jej len chce meskat moja a to bat sa druheho teho moja nie je to lahke ale musis vytesnit to aj ja som si to zakazala ano obcas aj ja som mala obavy v 5tt som trocga spinila tiez uz som sa lucila na chvilu ale tak som si povedala nie proste vsetko je v naj poriadku a bambulka oki a aha uz sa ozyva v mojom brusku takze len pozitivne🙂

lenka_vi1
11. máj 2017

@vanda12345 teším sa s tebou že tak pekne pokračujete a rastiete... mozno aj ta alchemilka mi ju posunula tak uz len pockat.

vanda12345
11. máj 2017

@lenka_vi1 ano ano ja teda isto rastiem tak isto aj bambulka v pondelok uvidim idem na morfologicky utz neviem ci ta to dokaze ale mozno ano ale tak ak nie teraz dalsi cyklus je Vas🙂

lenka_vi1
11. máj 2017

@vanda12345 tento cyklus je velka zahada, ms nikde len vytok, rano idem ukazat test mojmu ze tam naozaj nic nebolo ze je negativny a kukam a tam slaba druha ciarka, aj ked neviem ci po tak dlhom case je vierohodna....som z toho mimo.

violet1609
11. máj 2017

@lenka_vi1 tak to je naozaj divne.....a nevies po akej dobe sa ukazala ta slaba druha ciarka? Len co som citala tu na konikovi tak dievcata skor pisu,ze po dlhsej dobe uz ta ciarka nemusi byt taka vieryhodna......vsak uvidis ,ci mrcha dorazi a ked nie tak skus opat testik.