Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@lenka_vi1 dakujem snad sa rychlo nakazim😊 ja by som sla skor tak kolo 6tt ked meska 2tyzdne. Aby si vedela ze je na spravnom mieste a aj srdiecko uz mozno bude. Ale je to na tebe😊 ja by som to nevydrzala☺
@modrykoniar minule som bola na konci 7tt tusim a vravel ze zodpovedalo na koniec 6tt a po tyzdni stresu doma uz tam nebolo na kontrole nic.... asi preto sa bojim ist tak skoro. Chcela by som ist uz na istotu kedy uz srdiecko urcite musi byt.
@lenka_vi1 ja viem strach ta mata ale vyhod si to z hlavy ja zacala krvacat v piatok v 6tt este nebilo srrdiecko no mne ako zacal 6tt zacalo byt zle tak som verila proste skus aj ked pridu take myslienky zanaj ich a ked si veriaca radsej sa obrat na Boha on nas vsetkych miluje a chce nam len to naj takze verime
@vanda12345 jasne, dakujem.... ja v piatok zacnem 6tt tak uvidim ci nastanu nejake zmeny. Dnes ma aj krize trosku pobolievaju.
@lenka_vi1 oj krize moja to poznam a kde do konca a ja som sla hned este nic len test pozitivny kvoli dufastonu no nz ak mozem pomozem🙂
@vanda12345 tak to su super spravy ! Tesim sa s Tebou. A potvrdena holka 👍 Vidis a dokedy si brala duphaston?
@lenka_vi1 ja by som asi tiez isla skor. Hlavne aj kvoli potvrdeniu ,ze je babo tam kde ma. A nechceli Ti tiez nasadit duphaston? A asi vsetky tu chapeme tvoje obavy, presli sme si tym tiez. Ale naozaj treba len pozitivne mysliet a nic zle si nepripustat.
Ja mam lepsie a horsie dni. Ale hlavne verim,ze tentokrat to uz dotiahneme do uspesneho konca. 🙂
@violet1609 juuuj tak aj ty mas za sebou neuspesne tehu? Nevedela som.... ale teraz to bude na 1*.... lekar povedal este po potrate ze si mam dat spravit len hematologiu, kedze mi nic nezistili tak asi mi nic nedaju, on hovoril ze sa to proste stava, mohla to byt len blba nahoda...a tiez ta tak bolia prsia? Mna cely den a teda dost.
@michaella86 ahoj .ja tiež ešte na laparku nejdem.až po testoch v car.my sme už objednani ma jún... ale veľmi sa bojím:( ...my ideme do martina a vy?
@violet1609 v stredu idem do poradne uz by mal povedat stop v tedy vravel ze do pol tehu sa berie
@lenka_vi1 ano moja v novembri som mala MA v 12 tt.......tak kym neprejde to obdobie tak nebudem uplne kludna. Teraz som 10+4 . Mna zacali cici boliet asi az v 7 tt a bolia brutalne. Ale pri predchadzajucom tehu ma boleli uplne hned ,este som ani test pozitivny nemala. Mna ani pred ms nikdy neboleli.
A co drahy na to hovori,ze sa Vam tak zadarilo?
@violet1609 a my sme mali v decembri MA v 10tt ale uz v 6tt emryjko zaniklo. Moj je rad, tiez necakal ze tento mesiac bude ale sme velmi radi, uz len nech to dobre dopadne. Rano som sa zobudila a mala som bolest v podbrusku ako na ms bala som sa ci sa nespusti ale vsetko je ok tak asi sa tam uz nieco zacina diat 🙂 a po ranajkach sa mi zase tak nafuklo brucho ze uz len cakam kedy sa svokra spyta ci nie som nahodou tehotna :D
@vanda12345 ja som sa zabudla pytat,ze dokedy brat,tak ale on mi urcite povie. A kys.listovu este beries? Ja beriem len to a ten duphaston. Ziadne ine vitaminy.
@violet1609 aj ja uz len to ked mi skoncila lekaren u mas zatvorena tak som to neriesila naco sa pvhat umelonou a snad od zajtra uz nic
@lenka_vi1 ano aj mna hned od zaciatku podbrusko stale bolelo ako pred ms. Ale potom okolo 7-8tt to prestalo. A tie bruska myslim vela dievcatam - zenam 😉 po opakovanych tehu velmi skoro vykuknu. Ja uz mam 2kg hore 😕 tak ale co uz. Na chudnutie bude casu a casu. Tak sa len pekne vytesujte .
@vanda12345 ja tiez uvidim ako to pojde a co povie lekar. Tieto prve mesiace su najcitlivejsie,tak to pekne vsetko popapam 😉
@violet1609 no tak co mi dal ale ak vysadi nic si uz nedam ze 2kg ja radsej na tu temu ani nebudem mne to nie len do bruska ale riti bokov a stehien to bude potom makacka
@smejko18 ahoj, laparke som sa zatial vyhla aj ja, rovnako CAR - Gyn Fiv v Ba, buduci utorok a uvidime tam... neboj, to uz bude len a len dobre 🙂 neviem teda aku uspesnost maju tam, kam ides ty, ale tato klinika ma az 95%, takze nehodlam byt v tych zvysnych 5% 🙂 a kamaratka ma tiez "ich" drobca uz 8mesacneho, tak ja to beriem z tej pozitivnej stranky - dalsi maly krocik k vytuzenemu cielu 🙂
@michaella86 nám bolo BA ďaleko,tak preto martin.kamarátky si odtiaľ priniesli domov drobcov ;) ale zvažovala som aj brno,ale to v prípade umelého oplodnenia.ja na kasparov asi budem musieť nakoniec ísť,ale až po manželských vysetreniach.mám aj strach,pretože už mám na vaječníkov cystu,na prsniku,tak sa bojím co a ako ďalej.A hlavne reakcie manžela ak by bola. Chyba vo mne.....
@smejko18 cysty mam aj ja na oboch vajecnikoch, no udajne v otehotneni nebrania, ani v tehotenstve by nemali byt skodne... ci uz je chyba na jednej, alebo druhej strane, mali by ste stat pri sebe, navzajom sa podporovat a povzbudzovat... moj mal ist zajtra u nas na spermiogram, ale kedze mu ho tak ci tak budu robit v Ba, tak sme to zrusili... ma aj on obavy, ze ma pomale, slabe, alebo ako mojej kamaratky manzel nedajboze nema v ejakulate ziadne spermie a vidis, predsa len vlastneho syna maju, takze hlavu hore, dockate sa aj vy stastneho konca, nedovol, aby vas nieco spomalilo, alebo zabrzdilo a kedze sme na tom rovnako a ja idem skor, tak kedykolvek mozes napisat a povyzvedat, ja uz chcem, aby bolo takto o tyzden a mala soˇ uz po konzultacii a prvom vysetreni
@michaella86 a ku komu ides v GYNFIVE? My mame tiez odtial Elisku z IUI 😉
@michaella86 vy idete už budúci týždeň? Joooj držím palce.môj mal ísť tiež u nás na spermiogram ale v centre bude určite podrobnejšii.uvidím čo nám povedia. Dúfam ze nás to nerozdeli.ešte som rozmýšľala objednať sa na imunologiu ci nahodou.... už asi veľa čítam a riešim;) dúfam ze budúci rok budeme riešiť stres z pôrodu a prevedené noci pri malých;)
@senselinka pani doktorke Stenovej sme objednani, podla mna to nie je hanba mat dieta po umelom oplodneni, len este vela ludi ma z toho predsudky bohuzial, no pre mna to bude ten najvacsi dar, urcite aj pre teba a vlastne pre celu rodinu to bolo rovnako 🙂
@smejko18 ano, nam sa podarilo, ze nasli volny termin hned buduci tyzden, tak som aj rada, aj mam samozrejme zmiesane pocity, ze co ak povedia, lutujeme? no nepripustam si to velmi 🙂 bude to ok a ked sme sa obe dostali az sem, nieco to znamena, mame si pockat na to najlepsie 🙂 verim, ze o rok, rok a pol maximalne to bude ako hovoris, ze sa budeme obavat porodu a stazvat sa, kolko sme hodin zas prebdeli, lebo male nechcelo spat v noci 🙂
a nemyslim si, ze by bol dovod, aby vas to rozdelilo, skor opacne, este viac vas to stmeli, teda aspon podla mna a mojich skusenosti, lebo to tak citim u seba
Baby prosim vas zvazujem ze si kupim inofolic.a ako sa to uziva cely mesiac?a ktory je lepsi combi,plus alebo obycajny?nikomu pomohol niekomu nie tak som si povedala ze mozno mi pomoze 😉.
@katka1601 ahoj ja s tym nemam ziadne skusenosti,tak ti velmi neporadim 😉
@michaella86 ahoj,kedy máte ten prvý ,,veľký,, deň a idete do CAR? Držím palce,nech odchádzate spokojní a s nádejou ;)potom poprosim info... ;)joj je super stretnúť niekoho kto aj keď sa nepozna,teší sa z úspechu druhého,pretože nás vsetky spája jedna vec .byt maminami a nezblaznit sa z toho.... ;)
@lenka_vi1 ahoj moja no ak sa mas co nove pochval sa my pekne rastieme kopkame dnes opat inak otocena kope do vnutra mechur ma po chlebe😂alwme he to skvelé uzavy bola na svete aj ked ani toto nie je zle spat este celu noc😉
@vanda12345 Ahoj moja my celkom dobre, prsia bolia neskutocne, nemozem spat na bruchu tak v noci sa len prehadzujem, podbrusko sem-tam zaboli tak dufam, ze je vsetko ok....k lekarke pojdem az o 2 tyzdne, dnes som len 5+2tt. Inak nevolnosti nemam vobec, no uvidime ako to dopadne tentokrat. Vcera som volala mamke a ona ze chodil nam po zahrade bocian a tak sa pysne promenadoval tak som si na teba spomenula ci nahodou nie si tehu :D a ja ze nieeeee 🙂 /este nechcem povedat/.
@lenka_vi1 tak si uzivaj dni ked ti je fajn nemysli na zle a verim ze to dopadne super joj tak este take znamenie parada to nevymyslis to zivot 🙂a to ze sa tym nechces hned oznamis chapem aj ja som teraz bola opatrnejsia🙂
@vanda12345 vies co od vcera mi je strasne tazko na zaludku, vecer som si dala len vyvar so zeleninou ale citim ako keby som zjedla 2 velke pizze, strasna tazoba, a brusko velmi vypukle a pobolieva na etapy tak verim ze je to dobre znamenie...

@vanda12345 @modrykoniar @senselinka posielam bacilky a vela vela, tentokrat sa chystam na kontrolu az okolo 10tt aby som zbytocne nestresovala. Stači nie? Fotecku vam pridam neskor, nebojte sa, nebudte nedockave 🙂 verim ze je a bude vsetko v poriadku lebo sa citim viac naliata ako predtym... a spapam omrvinku chleba a uz mam brucho ako v 3 mesiaci.