icon

Rok 2017 - náš úspešný rok

martinaj
3. nov 2016

Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍

vanda12345
21. máj 2017

@lenka_vi1 ano moja ten tazky zaludok poznam mne vcera nesadli ranajky a ani dnes co ti poviem obcas sa mi to stane aj teraz isto je to dobre uzivaj si to vsetko s tym spojene aj ked ta tazoba nic moc😉

michaella86
21. máj 2017

@smejko18 ahoj, v utorok nas to caka, jednu chvilu som plna nedeje a vzapäti ma naplni strach a obavy z toho celeho... od 16.5. beriem este aj hormony, 2x denne, takze sm klbko nervov samo o sebe, ale snazim sa byt pozitivna, myslet na to, ze nam povedia, ze nadej mame a tak to aj bude, uz aj moj je z toho na nervy, doteraz bol on ten, co bol nad vecou a povzbudzoval ma, no vcera sa mi priznal, ze uz aj on to privelmi chce a to nie je dobre, lebo to nemam v hlave zafixovane len ja, ale uz obaja.. na jednu stranu ma pravdu, no na druhu je toho uz na oboch privela, tak bola otazka casu, kedy to udrie do hlavy aj jemu... ja mam aspon stastie, ze ste tu na tom podobne, alebo rovnako ako ja a mam sa komu vyrozpravat, on tak maximlane kolegyni v praci povie, lebo jej syn s nevestou tiez mali problem s otehotnenim... takze tak, no a zas som sa konecne trochu vyrozpravala 🙂 a ty ako? co nove? 🙂

violet1609
21. máj 2017

@michaella86 budem na Vas mysliet a pevne verit,ze vsetko bude dobre. Zda sa ,ze mas velmi chapaveho muzicka. Ste si obaja oporou a to je dolezite. Drzim silno palceky ❤

michaella86
21. máj 2017

@violet1609 Snazime sa obaja, aspo nam to utuzuje vztah este viac 🙂 a velmi pekne dakujem, asi to aj budem potrebovat 😘

modrykoniar
21. máj 2017

@michaella86 ahoj Miska😊 budem na vas v utorok silno mysliet. Aby vam povedali len dobre spravy a aby to slo tym spravnym smerom😊 uz ste si dost prezili ale uz ste nastupili do vlaku tak nevystupovat😊

michaella86
21. máj 2017

@modrykoniar moc moc dakujem Mati 🙂 z rychlika sa tazko vystupuje, pokial sa sam nezastavi 😉 mna uz dnes asi 5x prehnalo od nervozity a to je este len nedela.. no a ty co, nieco nove? ako si na tom?

modrykoniar
21. máj 2017

@michaella86 jaj moja tie prehanky z nervov poznam, ja som cez skuskove bola furt vies kde😊 ja som v takom cudesnom rozpolozeni. Buduci tyzden ma dojst mrsa. A ja som taka rozlutostena ze sa zatial nepodarilo. Buduci mesiac by som rodila. Dve susedky su tehotne. A ja sa s nimi tesim len... ale dost bolo negativizmu. Ja sa pozbieram.😊

michaella86
21. máj 2017

@modrykoniar zaklad, ze sa dokazes tesit.. ja ked som sa dozvedela ze svagrina caka, tak som dve hodiny preplakala a celych 9mesiacov som nemala zaujem.. maly ma uz 10 dni a vsetko sa teraz oci okolo neho a ja zacinam trosku ziarlit, no nedavam to najavo, maleho popestujem, nakupujem mu, aspon pri dvoch krsniatkach babach si osviezima pamat ze ako je to s chlapcami 🙂 no velmi si zelame svoje, ved ako aj vy tu 🙂 hlavne nebud smutna, uvidis, ze sa nam postasti a onedlho sa budeme stazovat, ako cez brusiska na seba uz nic neoblecieme a ani si snurky nezaviazeme, lebo bdeme jak hrosice glorie 😉

modrykoniar
21. máj 2017

@michaella86 jaj moja uz aby to bolo😊 s najvacsou radostou sa vypasieme na velrybiu velkost😊 a na snurky na topankach zabudnem preventivne hned to bolo take pekne ako ma mm cele tehu obuval. Joj a este som ti zabudla povedat, ze ty si riadna kocka😊co si dala fotecku. Budes krasna mamina😊

michaella86
21. máj 2017

alebo nakupime nasuchovacky len 😀 neboj, bude to, musi, ako inak by to bolo predsa? 🙂 oooo dakujem, cervenam sa 🙂 ale zas neprehanaj, tvarila som sa hrozne 😅

modrykoniar
21. máj 2017

@michaella86 bude bude urcite😊 a si si to je fakt😊

bevab
21. máj 2017

@modrykoniar vidim, ze nielen ja mam total depku. Prsia bolia a testik dnes na 10 dpo biely ako sneh. Ms by nemala prist buduci stvrtok/piatok. 😢

michaella86
21. máj 2017

@modrykoniar a u ocneho si bola kedy naosledy? 😀

michaella86
21. máj 2017

@modrykoniar inak ja vobec neviem kedy mam dostat, ale nech je to cim skor, aby som mohla nabehnut otom na pripadnu liecbu alebo co ja viem co mi naordinuju

modrykoniar
21. máj 2017

@michaella86 ja mam oci vynikajuce😊 a dostat mas v sobotu aby si bola v obraze😊

modrykoniar
21. máj 2017

@bevab no tak si pockame spolu. Ja netestujem.to ma este viac rozlutosti. Ak nepride v sobotu tak testnem. Tak uz musime len verit.😊

bevab
21. máj 2017

@modrykoniar super, ze si taka pozitivna. Moja pozitivita odisla v sobotu ked sa mi na tvari ukazala krasna vyrazka. A ta chodi ako priznak nastavajucej ms plus k tomu ten biely test dnes :( 😒.

michaella86
22. máj 2017

@modrykoniar mna z teba porazi, dobre to mas v merku 😀 ale teda dost na prd, ze uz tuto sobotu, som si chcela dat bacardi s colou, strasnu chut som vcera dostala, tak kym mozem, tak treba vyuzit.. no ak dostanem, tak zas nic z toho, strasne by som tiekla, takze si zas necham zajst chut 😀
no, ja uz v praci, absolutne sa mi nechce a zrejme zo stresuaj tak nic neurobim 😅

michaella86
22. máj 2017

tak, zajtra na mna myslet nemusite, volali mi z kliniky, lekarka, ktora nas mala vcera brat neordinuje z rodinnych dovodov, tak nam zrusili termin ☹ mne sa tak velmi chce plakat 😢

vanda12345
22. máj 2017

@michaella86 moja zlata tak dufam ,ze nahradny termin bude cim skor chapem sklamanie uz mohla nastupit liecba a ine ,ale aj to pride drz sa

michaella86
22. máj 2017

@vanda12345 buduci tyzden vo stvrtok - 1.6. ... zacinam mat pocit, ze mi to naozaj nie je sudene ☹

vanda12345
22. máj 2017

@michaella86 le no isto nie len proste obcas nejdu veci presne ako chceme ,ale to neznamena,ze nedojdes do ciela to je proste zivot obcas nam kladie polena pod nohy asi aby sme sa nenudili😨 no bude vsetko ako si prajes uvidis tak teda mas tyzden a pol volna skus si niecim zamestnat hlavu aj ked to nebude asi lahke ,ale my sme tu 😉

michaella86
22. máj 2017

@vanda12345 ved to, ze len vy tu chapete, co prave prezivam, uz nemam chut o tom ani kamaratkam hovorit, lebo to vzdy len nadlahcuju a nemaju tusenia, co citim... nelutujem sa, isto nie, no skor potrebujem nakopnut aby som sa nezrutila psychicky a nie pocut od kamaratky, ze som neni jedina... samozrejme, ze nie som, ale cakala by som trochu viac podpory.. nevadi, doma si poplacem, utrem slzy a znovu sa postavim a snad najdem este silu dufat a cakat 🙂 dakujem, ze ste tu 🙂 😘

lauritka
22. máj 2017
michaella86
22. máj 2017

@lauritka tak toto je uplne vystizne, dakujem 😘 asi to pouzijem dnes este 🙂

vanda12345
22. máj 2017

@michaella86 ano ano moja sme tu na jednej lodi aj ked ja trocha blizsie k cielu ,ale verim ,ze aj ten tvoj sa blizi kludne si poplac plac ti trocha ulavy ja som vcera bola v kine na chatrc tam som ti tiez pekne poplakala emocie treba vediet aj ventilovat a isto ti nehrozi zrutenie si silna zena doma mas super podporu aj ked aj na neho dolieha ,ale ste si velkou oporou a to je naj naj naj nebit v tom sam a vies ,ze tu s nami sa mozes podelit o vsetkom

michaella86
22. máj 2017

@vanda12345 problem je, ze ked ma vidi moj plakat, palce so mnou a nie ze ja potrebujem utesovat, utesujem ja jeho 🙂 ale inak ano, podporujeme sa, to mam fakt stastie... si blizsie k cielu, ale tiez si to nemala len tak zo dna na den, sup a je to, tak vies o com to cele je a jak je to na prd.. hlavne ked sa dozvies, ze spoluziacka ti bola na potrate, ako som sa ja prave dozvedela.. normalne by som ju prepleskla.. ani len nevie a netusi, co by ine zeny za to dali, keby mali stastie ako ona... 😠

lenka_vi1
22. máj 2017

@michaella86 viem si predstavit co prezivas...my sme obaja zdraví a prvykrat sa nam podarilo po 9 mesiacoch, boli to stresy, nervy aj plac s kazdou ms, ktora prisla... verím, že sa raz dočkáš vytúženého babatka... velmi ti to prajem...

bevab
22. máj 2017

@michaella86 mrzi ma to, ale som si ista, ze na ten termin pojdete a, zevsetko bude v poriadku. Nie si sama co place aj ja som si vcera poplakala nad bielym testom :(

michaella86
22. máj 2017

@lenka_vi1 my sa uz snazime dost dlho, dajme tomu dva roky, ale dufam, ze to pride a o to viac milovane bude, vytuzene, vyprosene... snazite sa teraz aj o druhe?
@bevab je to nespravodlive, strasne... ale verim, ze nase prosby a sny budu splnene 😘