icon

Rok 2017 - náš úspešný rok

martinaj
3. nov 2016

Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍

vanda12345
26. máj 2017

@modrykoniar ja dnes zacinam 22tt bud vikend uz zacnem 6mes leti to aj 😀

modrykoniar
26. máj 2017

@vanda12345 veeru leti, ved o par dni leto a potom uz bude malinka pri tebe😊dufam ze kym porodis tak sa nam zadari😊

michaella86
26. máj 2017

Baby, brali ste tu niektora duphostan? Mam otazku tykajucu sa vedlajsich ucinkov... ano, viem, citala som pribaleny letak, skor potrebujem osobnu skusenost, lebo mna uz treti den bolia prsia, co ma nikdy doteraz neboleli a obcas mam pocit, akoby aj tvrdli 😏

vanda12345
26. máj 2017

@modrykoniar tak to by bolo super a ty kolko ste skusali kym sa maly zadaril?sak to uz sa chystam pomaly pn nebudem strasit v pravi s bruskom

vanda12345
26. máj 2017

@michaella86 moja ja som mala nasadeni jned po //tak neviem nic take som nepostrehla no je to mozne kazda sme predsa ina

modrykoniar
26. máj 2017

@vanda12345 no cca po 10 mesiacoch, viem že som už stresovala u môjho dr v júni na preventívke že sa nedarí on že klud do roka je to o.k. a další mesiac sa zadarilo. aj teraz idem v júni na preventívku, asi tiež trošku postresujem 🙂

violet1609
26. máj 2017

@lenka_vi1 ach moja....tolko som na teba myslela.velmi ma to mrzi....... pojdes aj k lekarovi?

violet1609
26. máj 2017

Dievcata ja zase momentalne lezim v nemocke. Rano som zacala troska krvacat. Taka ruzova krv, utekala som k mojmu lekarovi,tak ked ma vysetroval mala som na krcku zrazeninku,tak ma vypisal lezat vzhladom k minulemu MA . Babo bolo nastastie v poriadku...... strasne som sa bala. Este som aj zacala mat bolesti ako na ms.
Clovek si chce konecne vydychnut z tych prvych mesiacoch a teraz toto.......

lenka_vi1
26. máj 2017

@modrykoniar @vanda12345 dakujem vam za podporu, stastie v nestasti je ze sa to precistilo samo, pomaly ms konci zacnem merat bazalku a papat len listovku a pit alchemilku.

lenka_vi1
26. máj 2017

@violet1609 neviem ani sama ci ist k lekarovi lebo nemam absolutne ziadne tazkosti, dokonca ani podbrusko ma vobec nebolelo ako sa spustila ms vsetko preslo hladko, prsia uz vobec nebolia, ms uz doznieva tesim sa ze pojdeme opat odznova, ale hned po // pojdem asi hned k lekarovi aby mi dal nieco na udrzanie.

vanda12345
26. máj 2017

@lenka_vi1 tak tak moja ako pises a isto ked to teraz islo pojde to cubi dub 😉moc moc drzim prsty

lenka_vi1
26. máj 2017

@vanda12345 musi, do tretice to uz musi vyjst...

vanda12345
26. máj 2017

@violet1609 si pod dohladom nestresuj isto bude vsetko ok a oddychnes si takze drzte sa

vanda12345
26. máj 2017

@lenka_vi1 sto iste ved este das vedit kedy mam na teba viac mysliet a ja budem az az 😉

violet1609
26. máj 2017

@vanda12345 dakujem moja......teraz uz len slabe spinenie,len podbrusko pobolieva. Snad bude dobre...dakujem

violet1609
26. máj 2017

@lenka_vi1 a kolkaty tyzden si to bola....6? A ano nabuduce radsej asi hned k lekarovi aby ti nieco nasadil na udrzanie. Budem na teba mysliet. Opatruj sa.

violet1609
26. máj 2017

@michaella86 moja ja beriem,ale od kedy som tehu ,tak s tymi vedlajsimi ucinkami to velmi neviem rozpoznat.

violet1609
26. máj 2017

@michaella86 teda duphaston beriem az jak som otehotnela. 😉

lenka_vi1
26. máj 2017

@violet1609 dakujem ti, ano bola som 5+5tt. Verme, ze sa zadari hned bez dlheho cakania.

violet1609
26. máj 2017

@lenka_vi1 urcite ano...... teraz sa vam krasne zadarilo. Nabuduce uz vsetko dobre dopadne .

slniecko26
26. máj 2017

@vanda12345 ahoj moja tak prave idem z morfologickeho ultrazvuku cakame chlapceka 🙂 vsetko vyzera byt v poriadku tak sa velmi tesime. Ja som prave v 21tt.

vanda12345
26. máj 2017

@slniecko26 super tesim sa tak tyzdem rozdiel ja dievca pocuj budeme este rodina😅

michaella86
29. máj 2017

Baby dakujem za odpovede... ale! Mam dalsiu, mozno blbu otazku, no vec sa ma tak, ze sa neviem sama v sebe rozhodnut, kedy mi zacal novy cyklus - v sobotu som rano zacala krvacat, no cely den, ako aj nedelu som vlastne krvacala len pri cikani, alebo niekedy ani to nie, no pri utierani som krv zas mala... dnes som uz aj viac zacala, ibaze mam pocit, akoby to uz koncilo... a kedze mam zas na 16DC zacat brat tabletky, tak som stratena sama v sebe 🙈 viem, viem, mala by som si poznat svoje telo, no v tomto sa fakt neviem vysomarit 😏

modrykoniar
30. máj 2017

@michaella86 ahoj 🙂 no podľa môjho laického názoru bola sobota 1dc a teda 16dc začni brať pilulky 🙂 a čo sa týka cyklu je to aj pre mňa záhada. a ved keby sa ti niečo nezdalo tak už v stredu idete nie? tak tam hod otázočku do éteru 🙂

michaella86
30. máj 2017

@modrykoniar Mati, ja som z toho totalny somar, fakt 😀 doteraz som vzdy len spinila tak akoby ruzovo az hnedo a potom sa mi normalne rozbehlo krvacanie, ale teda po tych tabletkach sa nieco zasa pomiesalo, zastavilo alebo co a je to otrasne, dva dni take bolesti, ze vcera som nebola schopna ani do roboty ist, 6 tabletiek proti bolesti som za den musela dat, aby mi az na vecer utlmili bolesti 🙈 nie, nie, vo stvrtok, na den deti ideme.. myslim, kruci, dobre si to pamatam? 😨 ale asi mas pravdu, opytam sa tam, ved 16-ty den este daleko 🙂

modrykoniar
30. máj 2017

@michaella86 dobre si to pamatujes to len ja som zle kukla do kalendára. 1ho je vo štvrtok. aj ja som mávala také bolesti, hrúza a des, ibalgin som jedla ako lentilky, krabička padla za mesiac ku tomu migrény. ale ja som mala myom a ten mi tam šarapatil svina jedna. ale poteším ta po pôrode sú bolesti fuč. úplne. akurát mám migrénu krámovú tej sa dajak neviem zbaviť, ale pred tým aj migréna aj bolesti. po stene som sa škrabala.

modrykoniar
30. máj 2017

@michaella86 ha ale trafila som sa že v sobotu dostaneš 🙂 aj ja som dostala. keby si si nebola istá že kedy čo, sledujem to za nás obidve 🙂

michaella86
30. máj 2017

@modrykoniar noj a som nedelu a vcerajsok mala veru otrasny, zle mi bolo, drahemu som ruku takmer lamala od bolesti, ked som si vzdy ruku vypytala ako ma cysta zacala bolest, tak som ho len stlacala... este ze ho mam 🙂 do toho som sa nemohla vytoto, kazdych 20 minut na zachod s nadejou a zo zachoda so sklamanim, ze zas nic a takto to islo cele dva dni... vcera som aj rano vstala, ze idem do prace, umyla som sa a zas padla do postele, ze na dnes staci... vela ludi mi hovori, ze po porode to bde ok, no mam kamosku, ktora toto pravidlo vyvracia v plnom rozsahu.. ta ma po porodoch vacsie bolesti, ako pre tehotenstvami, chuda

michaella86
30. máj 2017

@modrykoniar ty si poklad, mozem zrusit menstruacny kalendar v telefone, aj tak do neho vecne zabudam zapisovat 😀

modrykoniar
30. máj 2017

@michaella86 teraz niečo na pobavenie. vstanem ráno o 5tej. o pol6stej polievam záhradu. lebo ved bol úpek a na oblohe ani mráčik. o pol7mej spokojná ako si to pekne dala. a o 7mej lejak 🙂 no život je velký provokatér 🙂