icon

Rok 2017 - náš úspešný rok

martinaj
3. nov 2016

Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍

michaella86
30. máj 2017

@modrykoniar no porazilo by ma 😀 😀 😀 si jak kamoska, ta je lepsia jak nejaky indiansky saman, co dazd vyvolava :_D staci len, ze umyje okna, alebo naplanuje grilovacku, v tom momente leje 😀

bevab
30. máj 2017

@michaella86
@modrykoniar aj mne prisla (zasa) ms v sobotu. Miska velmi drzim palce vo stvrtok 🙂

michaella86
30. máj 2017

@bevab dakujem moc zlatko 🙂 😘
ja som sa vcera zas pri filme rozplakala (pozerali sme vsetko alebo nic) porodila krasne dievcatko, tak mi to zas doslo luto a ja strach, co sa stvrtok dozvieme, ale verim, ze to bude ok, mozno sa este nedozviem nic jasne, kedze tam pojdem z krvacanim a nebude ma moct prehliadnut (vsetko ide stale proti mne 😠 )

bevab
30. máj 2017

@michaella86 neboj ty to das. Ja ostanem v rovine skusania....manzel chce len prirodzene. Vsetko ostatne odmieta.

michaella86
30. máj 2017

@bevab priznam sa, mala som chvilkove obdobie, kedy som to chcela vzdat a nechat to na prirodu, no ked si zas preberiem, ze kolko sa nedari a vlastne sa mi nedarilo ani s ex (co je teraz naozaj len stastie) takinu moznost nevidim.. cez vikend som trochu aj studovala, co ma vlastne pri pripadnom UO caka, no nebude to ziadna sranda a ani bezbolestne to nebude, kazdopadne, ak sa to ma len takto podarit, vydrzim.. to iste som si hovorila aj pri vcerajsich otrasnych bolestiach, ze porod tiez nebude prechadzka ruzovou zahradou, aspon budem trosicku predpripravena 😅

michaella86
30. máj 2017

@bevab ale vcera mi mamina kupila kyselinu listovu, tak som ju hned zacala brat, ved nech je potom drobcek v poriadku a nic mu nechyba 🙂

bevab
30. máj 2017

@michaella86 verim, ze vsetko bude dobre a velmi ti drzim vsetky palce 🙂

michaella86
30. máj 2017

@bevab aj ja sa snazim verit a sama seba sa presvedcit, ze to moze vyjst 🙂 kiezby to tu vsetkym nam vyslo

bevab
30. máj 2017

🙏

smejko18
30. máj 2017

@michaella86 ja som na tom tak isto.tiež sa bojím 9.teho ze mi napr.povedia ze nemám ziadne vajicka,alebo co.alebo budem musieť ísť na laparo atď.ja niesom taka silna ako ostane dievčatá keď poznam a čítam.ich príbehy.ale ja to zas neberiem tak ze keď idem do. Car ze hneď bude umelé.možno nájdu nejakú príčinu a predtým je ešte ta inseminacia.pozerala so videa aaaaa ja neviem ako to zvládnem normálne som sa rozplakala.a potom pôrod,ci bude malé zdravé atď.... už mi začína z toho harasit.neviem čo mi je,ale už ma ani nebaví na rodínnych oslavách počúvať nás u ma zvuky,aha ako kyva urob papa atď .na jednej strane si užívam teda naučila som sa to ze baví nemáme.musel a som sa naučiť,pretože naše manželstvo tým začalo trpieť keď so. Každý mesiac plakala a nechapala ako niekto ma. Babo hneď.... vo štvrtok ti sílno držím palce.inak mne z CAR napisali,že ma možno vysetria aj keď mám ms. A to si neviem predstaviť;( ale co u narobim...

michaella86
30. máj 2017

@smejko18 ides toho 9. aj ty? budem na teba myslet a predtym podam info ako to prebiehalo s nami, aj ked kazda klinika ma svoje techniky a postupy... ono, nemyslim hned, ze by sme mali ist rovno na umele, to len v najhorsom pripade.. ja osobne si myslim, ze mne odporucia lapar. a tentokrat na nu asi aj dobrovolne cim skor pojdem, aj kvoli bolestiam, aj kvoli splennemu snu, pre to malicke urobim cokolvek, co bude treba.. a neharasi ti, urcite nie, ja som tiez taka obcas totalne mimo zo vsetkeho, bojim sa, aby bolo malicke zdrave, nemalo ziadnu vyvojovu vadu, alebo chorobu, no nemozeme si to pripustat, len co by sme si to zbytocne pripustili.. treba dufat, ze bude zdrave, ved na nicom inom nezalezi, nezalezi po kom bude, na koho sa viac bude podobat jeho usmev, ci po kom bude mat oci, ale aby bolo zdrave 🙂
a chces vediet pravdu? obcas mam stavy, ze neznesiem pri sebe ziadne dieta okrem mojich krstniatok dvoch, a priznam sa ti, ze si neviem vytvorit vztah k nevinnemu takmer trojtyzdnovemu babatku svojej svagrinej... velmi sa bojim, ze nam oznamia, ze bohuzial, vlastne mat nikdy nebudete a ze s k tomu malemu nebudem vedeit priblizit, lebo mi to bude trhat srdce, nakolko je splodeny nahodou, nechcene... a este ma aj caka oznamit to svokrovcom, ze budeme navstevovat CAR, pretoze momentalne uz som v kategorii neplodna.. neviem ako to vezmu, ako sa na mna budu pozerat... aj ked, svokra kedze nemohla mat deti, si dve adoptovali - mojho muza a jeho vlastnu sestru, no fakt neviem, ako sa k tomu postavia, bojim sa ich reakcie, na jednu stranu nechcem, aby prave preto nado mnou len mavli rukou, ze ved ani my sme nemohli mat, tak sme si adoptovali, ale ani nechcem, aby ma prilis lutovali.. kde je ten spravny stred? co mam od nich cakat, co mam od nich chcet? bije sa vo mne milion pocitov a neviem ktory je ten spravny

michaella86
30. máj 2017

@smejko18 a poviem ti, ze si uplne v poriadku, skor by som uz seba poslala k psychiatrovi.. vazne, ja som si nedavno uz predstavovala ako uz kocikujem, ako ideme pozret tam a tam, co tomu malemu/ malej obleciem, ako upravim postielku, koho chcem a nechcem v porodnici... takze si nerob nic z tvojich stavov, su na mieste podla mna 🙂

smejko18
30. máj 2017

@michaella86 s tými deťmi tiež so. Na tom podobne.moje dve krsniatka beriem ako svoje ale svadobné niekoľko mesačné.... ide mi normálne na nervy keď je manžel z neho mimo... a keď vidim ako mu ho svokra stále vnucuje a dáva mu ho na ruky a nech sa s ním baví atď tak m ma normálne nervy.ale to pochopia možno len ženy ktorym sa nedarí.ja to svokrovcom nejdeme povedať.zakazala som nmanzelovi ci ma pocuvol neviem,ale nepotrebujem aby ma riešili.dosť.ze sa stále pýtali keď u budeme mať mi,pretože jej deti mali dieťa hneď po troch mesiacoh.pre mňa je to strašne intimna vec.predsa sa vysetruju úplne orgány ako bežné.asi som už moc precitlivena.ktovie ako by zobrali keby ze pôjdeme na umelé.možno neskor im to povieme ale teraz keď je prvá návšteva nemám chuť s nikým nič riešiť.teba ta cysta tak bolí?m ma už tie ze začína,ale dá sa to ešte vydržať. Také občasné pichnutie.kým som nevedela ze ju mam tak som to povazovala za priznak tehu.teda vždy mi všetky príznaky sedeli ze som tehu;)

smejko18
30. máj 2017

@michaella86 ja už mám normálne v hlave obraz nové predstavy ako im hovorím ze nech Babo neberú hneď na ruky keď plače.dokonca raz som mala predstavu 3jiciek to už ozaj neviem ako so sa k tomu dopracovala;) hoci kedy rozmýšľam aké meno dám.koho nechcem v pôrodnici vidieť.už riešim ak ma nestihnú ci sa ro dobre zahojí,ale to bude v manželstve keď si ti naši manželia budú musieť na nasto počkať;) ja dieťa normálne vidim v hlave a predstavujem si deň s nim 😀

michaella86
30. máj 2017

@smejko18 u nas je to praveze opacne, svokrovci sa o nas nezaujimaju tak, ako so svagrinu, co mi je obcas luto, nie kvoli mne, ale kvoli nemu, je to rovnako ich syn, ako ona dcera, neni o nic viac a preds ju nehorazne uprednostnuju a do nebies vynasaju... a pride mi fakt nefer voci nemu, ze ona ma vsetko na co si zmysli a on si vzdy vsetko musi niecim zasluzit, alebo si sam nasetrit.. aby som sa nevyjadrila zle - ja od nich nic nechcem, som vychovana ako som, od puberty som toho nazoru, ze nechcem chlapa miesto kreditky, na seba si viem zarobit sama, co chcem, to si kupim, nasetrim si ak treba 🙂
len mal trefnu poznamku a bohuzial som musela uznat, ze ma tentokrat pravdu - tiez som povedala, ze nechcem, aby oni o tom vedeli, ci svokrovci, ci svagrina, lebo ona to nikdy nepochopi a spytal sa, preco to moja rodina vediet moze, s kamaratkou to riesim (o vas nevie 😀 ) ale jeho rodina to vediet nema, tak som pristupila na to, ze po stvrtku, ked sama budem vediet co a ako im to moze povedat, ale len za mojej pritomnosti a bezo mna sa s nimi o tom bavit nebude, tyka sa to mna a chcem byt pri kazdom ich rozhovore co sa toho bude tykat...
a cysta? hej, mna boli jak besna, vzdy sa zamyslam nad tym, ako je mozne, ze nieco moze az takto boliet, preco to tak je 😀 co ti poviem, na hlavu som uz zo vsetkeho 🙂
no som inak rada, ze nie som jedina, co tak trosku ziarli na ine dieta v rodine, uz som mala vycitky, ze som nejaka zla.. super, nie som 😀

vanda12345
30. máj 2017

@smejko18
@michaella86 baby ste siper a to ,ze mate take pocity je normal kazdy tyzi po tom co neda teda vo vasom pripade zatial nema😉ale silno dufam ze vam to vyjde a vsetky tie vase predstavy sa zhmotnia a budete take skvele maminy rada by som podporila viac no neviem nikdy som v takej situacii nebola meje 2deti ani neviem ako to sme si teda pozor davali😲toto vielene jeden anjelik preto aspon takto moc ma vas vsetky tu myslim a drzim prsty aby ste sa dopracovali🤰a👶 mate moj obdiv a ste ozaj silne aj ked vy si to obcas nemyslite hore hlavu tento mesiac obom vam v car vnesu nadej a pomoc do zivota drzte sa❤

michaella86
30. máj 2017

@vanda12345 ty si poklad, vies o tom? 🙂 😘 ❤

vanda12345
30. máj 2017

@michaella86 no neviem ci ma len vykopat ci zakopat😂ak mozem pomozem a ak moje slova od❤pomohli tak sa len tomu tesim

michaella86
30. máj 2017

@vanda12345 😀 ako ja hovorim, len zakopat a zabudnut kde.. ale nie, fakt si strasne zlata a co i len slovko dokaze povzbudit, teda, aspon mna urcite 🙂

vanda12345
30. máj 2017

@michaella86 tak to ma tesi a aj to ,ze si tak ďaleko vzhladom na to zakopanie😂ano vie ho akokeby pohlafit na dusi a drzim prsty a tesim sa na stvrtok co nove co a ako vam navrhnu aby ste sa dopracovali vytuzeneho drobca👶

michaella86
30. máj 2017

@vanda12345 zatial mi budu stacit pozitivne spravy, lebo uz som fakt vysresovana

vanda12345
30. máj 2017

@michaella86 tak verim,ze len take budu a ja budem na teba mysliet 😀

michaella86
30. máj 2017

@vanda12345 moc moc dakujem 😘
a ty ako? 🙂

vanda12345
30. máj 2017

@michaella86 nz aj nabuduce ja fajn rastiem tak snad aj bambulka😍pekne si kopka takze si to uzivam 15idem do poradne a uz sa dam vyposat stavi necham to tu muzickovi uz mi prekaza brusko a bies ako praca s maskom nie az tak lahka aj ked mm pomaha😉

michaella86
30. máj 2017

@vanda12345 len pekne doma odpocivaj a uzivaj si 🙂 muz to zvladne nejako.. bude muset 😀 a pekne rastite, to je len dobre 🙂

vanda12345
30. máj 2017

@michaella86 tak tak ako pises bude musuetkwd uz sa maminka roxhodla ,ze chce mat benjami ka rodiny este ten pol mesiaca dam a uz len doma👍

michaella86
30. máj 2017

@vanda12345 ale prosim ta, aky benjaminek? 🙂 moj brat je od svojej najstarsej sestry mladsi o 20 rokov 😉 (mam s bratom len spolocneho otca)

smejko18
30. máj 2017

@vanda12345 ďakujeme😉 ty si také naše slniečko😉🌞 dúfam ze ty porodis a mi budeme tehulky .budeš krok pred nami a zaskolovat nás 😀

smejko18
30. máj 2017

@michaella86 tak sme ,,zle,, dve 😉 oooo veď my už sme skupina ;-D tak to mal ozaj trefnu poznámku,ale aj ty so svojím návrhom nech to nieje o vás bez vás.ja kvôli tej cyste,vlastne cystam ktoré už mám kade tade po tele zvazujem v prípade UO brno,keďže tam.nefungujú na hormonoch.bojím sa aby nebolo vy st este viac keďže pri UO sa pi ha kadeco.ale to sa len tak zamýšľam....

vanda12345
31. máj 2017

@michaella86 ty jo 20r tak to je fakt dost no pekne ,ale tak 14 a 12r to je tiez dost😉