icon

Rok 2017 - náš úspešný rok

martinaj
3. nov 2016

Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍

vanda12345
31. máj 2017

@smejko18 to by fakt bolo supis keby to tak vyslo😉uz len aby to bolo no nie??ale isto aj to bude my proste dame co chceme🙂

michaella86
31. máj 2017

@smejko18 tiez mam tych svin v tele viac a sama som rozhodnuta co najskor ich dat von, vraj nijako buduce tehotenstvo neohrozuju, no staci, ze mesiac co mesiac neskutocne bolesti vytvaraju a ktovie kolko este mesiacov potrva... kazdopadne, uvidim, co povedia zajtra a pripadne ich poprosim, aby mi napisali sami odporucanie na lapar... budem to mat za sebou a mozno sa aj skor podari, ktovie, no uz len kvoli tym bolestiam to chcem dat ozaj von... a predpokladam, ze o nas bez nas to bude dost casto, ze nas budu rozoberat a riesit, ked my o tom vediet nebudeme... o Brne som tiez co to pocula, ze aj porodnica je tam super, no kedze viem, ako to chodi v Bratislave (kamaratka 10 dni - kazdy druhy den musela chodit na odbery) a chodit do Brna stale je u mna nemyslitelne, zvlast, ked sa zda, ze tento tyzden predame auto a ktovie, kedy bude nove 😕 cize aj do BA budeme vlakom chodit, este ze je to len kusok od hl. stanice a mam tam aj rodinu, kde sa v kazdom pripade mozem zastavit 🙂
no zo zajtrajska mam hrozny bruchabol od rana, najradsej by som vyvratila aj materske mlieko, co mi je tak blbo... fujky 😀

@vanda12345 odo mna je brat mladsi o 16rokov, vela ludi ho povazovalo za mojho a do smrti neabudnem na jednu prihodu, kedy som s nim bola vonku, mal nejake 2-3 mesiace, kocikovala som v meste a zrazu ma zastavila slecna a spustila na mna ci uz mam vyriesenu bytovu otazku... vyvalila som na nu oci, pozrela na maleho v kociku, na nu, nezmohla som sa ani na slovo a uz ma nebolo 😀 o dva roky neskor sa mi narodila exsvagrina.. mala som kratko po maturitach, znovu kocikujem - uz bola o cosi vacsia, sedela a vykrikovala len mama, mama.. zrazu byvala profesorka oproti mne... ty si sa veru poponahlala, ale ved na maturitach nebolo na tebe este nic vidno... tak som sa usmiala, mykla plecom, ze to nie je moje a znovu ma nebolo 😀 a teraz rozmyslam, co som tym vlastne chcela povedat, nevies? 😲 😅 😂

vanda12345
31. máj 2017

@michaella86 neviem ale bolo to mile no ako myslim ze dcere nepovefia ze je jej kedze bude mat 14 bud mes to vlastne uz o chvilu😂stale jej bravim ze starne😝kedze ja sa na to necitim :heart_eyes a nestresuj pre zaktrajsok aj ked sa to lahko povie vsetko fobre dopadne a jlavne budes musrejsia co a ako trena aby ste sa dopracovali do stastnejo konca🤰👶

michaella86
31. máj 2017

@vanda12345 asi na tom nieco bude, furt mi to vsetci hovoria, vcera som zas doma poplakala kvoli tomu, moj uz chudak nevie ako mi to ma vysvetlit.. citila som sa ako male decko, co donesie domov zlu znamku, uplne previnilo som si pripadala, dnes ma od stresu od rana brucho boli, ale ano, zajtra snad budem vediet o cosi viac, hadam, aspon o kusok by som bola rada mudrejsia 🙂
a tak vies, dnesne deti su vyspelejsie, nikdy nevies, kto si co bude myslet, ked pojde kocikovat sama, alebo s kamoskami.. pripadne s frajerom 😎 😅

vanda12345
31. máj 2017

@michaella86 hahaha no moja dcera nastastie ci naopak az tak vyspela nie he a zas na dedine nas poznaju ale aj to sa moze stat😀tak skus sa niecim zamestnat a uvidis isto budes mudrejsia povedia co treba a ajo treba 😀

michaella86
31. máj 2017

@vanda12345 zamestnat? ved ja som v praci 😀 a aj tak moje myslienky furt behaju okolo toho, az ma to stve uz... a uz sa tesi na kocikovanie? 🙂

violet1609
31. máj 2017

@michaella86 zajtra na Vas myslim a drzim palceky,aby konzultacia dopadla podla ocakavani. Bude dobre ....uvidis 🙂❤

vanda12345
31. máj 2017

@michaella86 no oki doki tak nie nezamestnsvaj sa viac ako treba😂jasne min sa pyta ci este v lete bude v kociku a ja ,ze jasna a hned super👏

michaella86
31. máj 2017

@violet1609 praveze ani sama neviem co mam cakat od toho, podla mna sa nic zatial nedozviem, ale moc dakujem 🙂😘
@vanda12345 v lete sa najlepsie kocikuje, hlavne ked prazdniny budu 🙂

vanda12345
31. máj 2017

@michaella86 ja sa drz zajtra budem na teba mysliet😉

michaella86
31. máj 2017

@vanda12345 viem, dakujem 😘😘😘❤️

smejko18
31. máj 2017

@michaella86 tak som sa ešte nenasmiala.ze materské mlieko 😀 no ty si iné číslo😉to ja len tak rozmýšľam nad brnom,ale to sú skôr si reči... zajtra ti veľmi,veľmi,veľmi držím palce.hlavne nech vám povedia niečo pozitívne.neviem čo iné ti povedať,pretože ja to mám.budúci týždeň a už teraz stresujem.hlavne,nech povedia ze je tam nádej na bábätko🙂 zajtra na teba myslím💗

modrykoniar
1. jún 2017

@michaella86 Miška, myslím na teba od rána. idem znovu polievať záhradu tak popri tom 🙂 dúfam, že nebude znovu pršať. bude to určite dobré, s iným výsledkom ani nerátam. netrpezlivo budem čakať na nové správy od teba. a som nervozna s tebou. už som bola 2x 😉

vanda12345
1. jún 2017

@michaella86 Miska a samozrejme aj ja na teba myslim tvoja kamkoska😉

modrykoniar
1. jún 2017

@vanda12345 ahoj Mirka, ako sa máte? tak pozerám že si už v druhej polke, to už pomaly aj výbavicku chystáš nie? ja mám po malom kopu vecí, tak stále verím že ich ešte budem potrebovať. i ked ma nejako opusta optimizmus. kupila som tento mesiac ovu testy, len tak zo zvedavosti, či teda je ovulka vtedy ked si myslím. lebo podla môjho pocitu triafame stále tie správne dni a nič. tak drž palčoky.

vanda12345
1. jún 2017

@modrykoniar hoj Martinka dakujem mam sa fajn rastiemu papkame no ako vravis zajtra uz zacnem 23tt a v nedelu 6mes ide to ide veru 15teho idem do poradne chcem sa dat vypisat uz je to aj v praci tazsie a este aj pohlady takze budem vegetit.tak snad ti ovu pomozu zistit a teda aj lepsie trafit daj vediet kedy viac na teba mysliet a uvidis das to

michaella86
1. jún 2017

Baby, tak prve sedenie za nami... mne vzali krv, stery, 23.6. ideme znovu, ja uz budem mat vysledky, tak budem vediet kde je u mna problem a polovicka pojde na spermiogram a zas budeme cakat dva tyzdne na vysledky, aby sme sa vlastne dozvedeli kde je teda problem... cize, neviem nic, ale aj napriek tomu je to pre mna celkom slusny krok vpred 🙂 Dakujem vam vsetkym, ze ste na mna mysleli 😘❤️

vanda12345
1. jún 2017

@michaella86 o znie fajn moja aj ked asi to cakanie nic moc hlavne,ze sa nieco deje riesi aby ste sa posunuli k svojmu vytuzenemu cielu😉

michaella86
1. jún 2017

@vanda12345 najhorsie bude pre nas cakanie na vysledky zo spermiogramu

vanda12345
1. jún 2017

@michaella86 treba verit,ze vsetko bude oki ,ale verim ,uźe cakanie nic moc veru

michaella86
1. jún 2017

@vanda12345 ja verim a dufam, to by pre nas nebolo noc moc, keby aj ten zle vysiel, staci, ze som ja nefunkcna 🙂

vanda12345
1. jún 2017

@michaella86 joj ty ty ty nem trepkaj

michaella86
1. jún 2017

Kocky, ale mam trosku inu otazku, lebo neviem co si o tom myslet... ide o to, ze 24.6. ma draheho sestra s malym krstiny, no ja zatial nie som pozvana, vlastne mne ani nikto nepovedal, ze tie krstiny budu... ja krstna totiz nebudem... no a tak sa chcem spytat - mam pockat, ci ma zavolaju a ked nie, neist, alebo sa mam na drzovku sama pozvat? Neviem co si o tom celom myslet, mozno si to privelmi pripustam, ale podla mna, ak mne osobne zatial nikto nic nepovedal, tak tam nemam co robit... ci?

michaella86
1. jún 2017

@vanda12345 netrepem, viem, ze u mna je problem, kedze u mna nedochadza k ovulacii, ale dufam, ze nejako pomozu, ze spermiogra bude ok a do pol roka vyberam kocik 😉

vanda12345
1. jún 2017

@michaella86 joj ze problem prekazka ktoru odstrania😉no a na tu otazku ste par tak teda ja si myslim,ze ked pozvali manzela automaticky ide aj manzelka teda ak to vy nemete ,ze treba kazdeho osobitne

michaella86
1. jún 2017

@vanda12345 problem v tom, ze nie sme svoji a stale sa hovori iba o tom, ako pojde on na krst, cize so mnou tam nikto nerata... tak to beriem ja, hovorim, mozno si to privela pripustam

vanda12345
1. jún 2017

@michaella86 tak ci tak ste par zijete spolu mala by si ist skus sa s tvojim porozpravat a on isto nebude chciet ist sam ale tak hlavne ako s rozhodnes bude ok

michaella86
1. jún 2017

@vanda12345 par sme, to ano, ale vzdy, ked chcu, aby prisiel sam, tak vyslovene povedia pridi... ked povedia pridite, tak vtedy mozem aj ja 😀

vanda12345
1. jún 2017

@michaella86 fakt zaujimave no tak dohodnete sa doma a podla toho sa zariadis🙂

michaella86
1. jún 2017

@vanda12345 pockam ci sa zmienia, ked nie, nejdem nikam 🙂