icon

Rok 2017 - náš úspešný rok

martinaj
3. nov 2016

Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍

modrykoniar
2. jún 2017

@michaella86 ahoj 🙂 no super správy Miška 🙂 hýbe sa to. o 2týždne budú zase nové správy, verím že také, ktoré sa budú dať riešiť a príde to. uvedomuješ si, že vlastne je to stále bližšie ? 🙂 a čo sa týka krstín, ja by som sa na drzovku opýtala že či má ísť sám alebo obaja, a hlavne s úsmevom. nech je im to trápne. 🙂 ale tak ja som ostrá v týchto veciach. 🙂

michaella86
2. jún 2017

@modrykoniar Mati, uvedomovat si to aj uvedomujem, ale zatial este nie je nic iste, ze nam budu vediet poradit, az vlastne o 5tyzdnov budeme mudrejsi... cize este veeeelmi dlha doba, ale rozmyslam, ako si hlavu zamestnam, nech sa na to nesustredim, lebo ma asi vazne odvezu na psychiatriu 😀
nad tymi krstinami som rozmyslala, nakoniec som sa aj sestranice pytala, co by robila ona, ze ak ma nepozvu, mam sa na nich vysrat a viac sa ani nezaujimat a asi to tak aj urobim... pockam si, ci ich to trkne vobec... ked nie, nech zabudnu, ze mi den, dva pred udalostou povedia, ze dufaju, ze pridem... ups, no ale bohuzial, nikto ma doteraz nepozval a ja si nemam co obliect na nieco take 🙂 ... stale hovorim, ake pozicias, take vrat 🙂 a basta 😀
a co ty? nieco nove u teba?

violet1609
2. jún 2017

@michaella86 moja myslela som na vas a snad len budu pozitivne spravy. Aspon uz clovek vie ,ze sa nieco riesi. Pevne verim,ze drahusikove vysledky budu v poriadku ,aby to bolo po jeho stranke ok.
A k tym krstinam........zvlastne,ze Vas neberu stale ako dvojka, nevadi,ze nie ste manzelia, tak ale troska divne mi to je. Ja by som tam teda nesla, ked pozvali "iba" draheho.
Uz sa Ti vobec nedivim,ze s nimi radsej ani nic neriesite.
Pekny 🌞 dnik prajem ❤

modrykoniar
2. jún 2017

@michaella86 no i tak sa dá 🙂 len potom ak ta zavolaju 2 dni pred a odmietneš tak to ostane tak, že ta volali a ty si nešla. hodia to na teba. radšej by som to hodila na nich. ale však ty vieš. a vieš čo je najlepšie, kedže nie ste svoji. oni ti nie su nič. 🙂 no nové nie je ničového nič. akurát zajtra idem k jednému dokimu, viem že je sobota, ale to je rodinný priatel, tak sa popýtam. že či už niečo podniknúť, alebo len čakať. 🙂

michaella86
2. jún 2017

@violet1609 no snad vsetky vysledky vyjdu pozitivne v nas prospech.. a moc dakujem za podporu 🙂 hadam do toho pol roka do pride
a vies co, mne to tiez pride cudne, ale dost mi jeho otec daval najavo vzdy, ze som mu ukradla syna, lebo sa odstahoval po polroku vztahu ku mne, som starsia o skoro 6 rokov, nevie to prekusnut aj ked ich vztahy su ovela lepsie od doby, co sme spolu, ale ved co, vzdy musi byt niekto vinny, teraz som ja, no 😅 svagrina nech urobi cokolvek, tak je to v poriadku... my sme sa unahlili, ked sme spolu zacali zit ''tak skoro'' ale mladsia svagrina sa neunahlila, ked otehotnela s chlapcom, s ktorym ani chodit nechcela, nie to zit a este aj v zaciatku zoznamenia sa... takze si sprav usudok sama 😀

michaella86
2. jún 2017

@modrykoniar ano, v tom mas uplnu pravdu, ze to hodia na mna, ale tak ako kde ja zozeniem saty za par hodin? nemyslitelne.. pre nich ziadny problem, pre mna neskutocny 😀 neviem, cez vikend by som chcela aby sme k nim isli, ked sa neohlasia, opytam sa doma draheho, resp. mu oznamim, ze cakal som, ci mi nieco povedia, nepovedali, tak nech sa na mna nehneva, ale so mnou nech nerata, nebudem sa samopozyvat predsa 🙂
a co ked je sobota, ak je ochotny sa s tebou porozpravat, tak je to super a dufam, ze ti povie, pre teba tie najlepsie spravy a spolu pridete na vhodne riesenie 🙂 daj potom vediet, budem ako na trnoch 🙂

violet1609
2. jún 2017

@michaella86 inak ja neznasam veci na poslednu chvilu ( ja musim mat plan 😀😨 ) ......a uz vobec nie ,nieco co sa fakt treba nejak slusne obliect. Vsak take veci clovek planuje dopredu aj tyzdne.
A co na to drahy? On je teda na tom,ze je pozvany iba on?
Asi je to jeden syncek v rodine preto su na neho taky citlivi......ci?

michaella86
2. jún 2017

@violet1609 ano, je jediny syn, ale nie teda vztahy nic moc, kvoli svagrinej ho neraz z domu vyhodili.. to je komplikovane... len zistili, ze sa dokaze mat lepse bez toho, aby sa im musel prosit alebo co ja viem co.. takto s nimi nemam zle vztahy, ale ani nejake super, je to tak na neutralnej urovni skor, ze ani ani... jeho nazor vlastne na to ani neviem, nepytala som sa ho, on to berie tak, ze ide len on, aspon tak som to podla rozpravania pochopila.. ked ti chlap povie, ze ked pojdem na ten krst, tak asi tiez berie, ze ma prist len on.. nerada sa s nim bavim na temu jeho rodina, vzdy sa chtiac nechtiac pohadame kvoli nim a to mi za to nestoji 🙂
a presne, treba sa pripravit, zohnat vhodne oblecenie v ktorom sa budem citit dobre a uvolnene... takze fakt u mna neprichadza do uvahy, ze mi to oznamia v hodine dvanastej a este sa urazia.. a zas zbytocne si kupovat nieco vhodne do kostola len na jednu prilezitost mi pride blbost... no som zvedava, mam pre svagrovu od sestranice nejake veci pre maleho, tak jej ich pojdem zaniest, ci otvori niekto hubu alebo nie 😀

miroslavap
2. jún 2017

Myslite si ze sa podarilo?

kakatulik
2. jún 2017

@miroslavap myslime si tiez ze sa podarilo🙂

miroslavap
2. jún 2017

@kakatulik Kramy mam dostat v nedelu, len som to nevydrzala uz .

kakatulik
2. jún 2017

@miroslavap velmipekny testik.

vanda12345
2. jún 2017

@miroslavap myslim z,ze uz necakaj uz len nch pekne tmavne a pekne az do spesneho konca a prijemne 🤰

miroslavap
2. jún 2017

@vanda12345 juuuj, dufam, že vsetky máte pravdu 🙂 dakujem krasne, ozvem sa o pár dní už dúfam s lepšou fotkou 🙂

violet1609
2. jún 2017

@michaella86 ked tak pises, naozaj radsej neriesit a mat na salame celu rodinu....... a uz vobec vam nestoji za to sa pre nich hadat....... kasli na nich a aj na cele krstiny........zrob si pekny vikend s tvojou rodinkou 😀

violet1609
2. jún 2017

@miroslavap tak dievka ty si jasna 😉 blahozelam 👍

michaella86
2. jún 2017

@violet1609 aj rozmyslam, ze by som sa v piatok po vysetreni ostala u sestranici a uzila si baby 🙂

vanda12345
2. jún 2017

@miroslavap ursite je to tam a ak sa dlho snazite tak o to vacsia gratulacia😉

michaella86
5. jún 2017

@violet1609 aj som si po vcerajsku povedala.. oba dni cez vikend som so svagrinou bola, ani raz sa nezmienila o krstinach... ok.. vcera hovorim mojmu, ci si 23.6. (kedy ideme do BA znovu do centra) nevezmeme malu - krsniatko z Bratislavy, on ze ale 24.6. ide na tie krstiny, hovorim, ved dobre, tam budes maximalne dve hodiny, my ta zatial pockame doma a potom mozeme ist von.. zamyslel sa a hovori, no mas pravdu, dobre, tak si ju vezmeme... hlavne ze budu vykrikovat, ze ma maju radi.. aj by som zahresila, keby mozem 😂 nevadi, moje heslo znie - ake pozicias, take vrat... a karma to isti 🙂
a co ty? ako sa mas po vikende, co mas nove?

violet1609
5. jún 2017

@michaella86 takze to je asi jasne......... iba synacik........... Akoze ja nepochopim takych ludi. Vsak aj moji znami nie su zobrati ,ale vsetky rodinne akcie normalne spolu riesia. A moja svagrina tiez neboli zobrati,ale samozrejme s priatelom boli obaja na krstinach ! A nie su nejak velmi veriaci a skor by prijali,aby ste sa zobrali? V tom to nebude?
Ale kaslat na nich a velmi si ich nepripustat........
Ja po tej nemocnici mam este kludovy rezim,tak vikend oddychovy. Ale snad pomalicky sa dame do normalu 😉

michaella86
5. jún 2017

@violet1609 myslim, ze keby nebol krstny, tak zabudnu zavolat aj jeho... ale ved oni si snad rozumeju 🙂
oddychovat treba, ja som oba dni tak padla do postele unavena, ze ani neviem ako kedy som zaspala 😀

violet1609
5. jún 2017

@michaella86 pozri..... kaslat na nich.........niekto je raz taky....... niekedy sa clovek radsej pousmeje nad tym vsetkym, lebo zlostit by sme sa dokazali velmi lahko. Myslim,ze sa stavias k tomu velmi dobre........ uzivaj si svojich blizkych, na nich sa vykasli 😉
A co taka unavena? Z tepla? Ci si makala v zahradke 😀

michaella86
5. jún 2017

@violet1609 snazim sa, inak by som pri nich o zdravy rozum prisla 😀
daj pokoj zo zahradkou, byvame v byte a v tom najvacsom horku som upratovala, poobede ze si na chvilu lahneme, sup, dve a pol hodiny sme pospali 😀

violet1609
5. jún 2017
violet1609
5. jún 2017

@michaella86 😀😀😀 uz posielam prazdne spravy.........
Aj som to tak tusila s tou zahradkou 😀
My tiez v byte, chodime sice na chatku ku nasim ,ale ja som taky lajdak zahradkar........snad ma to raz chyti .
Tak mate pekne vypratane..... a aj naspinkane 🙂

michaella86
5. jún 2017

@violet1609 som povedala, ze az raz budeme mat dom, na zahrade chcem len travu, maximalne skalku nejaku a levandulu a v predzahradke tulipany, lebo tie milujem, ale nebavilo by ma okolo zahrady robit, okopavat a podobne, kedze som od narodenia v byte, tak k tomu nemam vztah a nejako sa mi ho vytvarat ani nechce 😀
pozerala som ze co to aka prazdna sprava, co si tym chcela povedat 😀

violet1609
5. jún 2017

@michaella86 my tiez s muzom obaja z bytovky,tak na zahrade jedine opekat. Presne to sme si aj my povedali,keby sme mali dom ,tak jedine trava........ Ved uz na balkon dobre 4 roky sa snazim vypestovat aspon bylinky a zatial nic. Tak neviem neviem..... 😉

michaella86
6. jún 2017

@violet1609 aspon v tom nie som sama, ved mne uhynie aj kaktus 😀
som ti mala taky zvlastny sen.. teda zvlastny... uz mi asi hrabe uz nacisto... porodila som chlapceka a netusila som o tom, ze som tehotna, nebolo to na mne ani len vidno 😀 narodil sa v aprili a pocitala som, kedy sa to asi tak mohlo stat... volaky jul to vychadzal, ale nejdem si teraz namyslat, ze buduci mesiac to vyjde... pocitam tak najmenej polrok, kym sa dockame 🙂

modrykoniar
6. jún 2017

@michaella86 ahoj moja, tak cez víkend

michaella86
6. jún 2017

@modrykoniar ahoj 🙂 co cez vikend Mati? 🙂