icon

Rok 2017 - náš úspešný rok

martinaj
3. nov 2016

Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍

modrykoniar
23. jún 2017

@michaella86 co sa stalo Miska? Sme tu s tebou

matik7
23. jún 2017

@michaella86 dúfam, že to nie je také zlé a že stále je tam šanca🙏🏼❤️

violet1609
23. jún 2017

@michaella86 moja myslim na Vas ❤

smejko18
24. jún 2017

@michaella86 a co ti povedal???:( och moja,vyrozpravaj sa,poplac si ono to nachvilu pomôže.nedal ti ani malú nadej?.... nám.... krv v poriadku.len ta endometrioza .manžel je v poriadku,aj keď sú mierne dedormovame,ale je to v norme.dal tabletky a potom laparoskopia .ale ak sú nepruechodne v ajvody,tak sa nebude dať nič robiť...

smejko18
25. jún 2017

@smejko18 dúfam,že aspoň na tých krstinach sa to dalo nejak vydržať....

michaella86
26. jún 2017

@smejko18 co povedali? ze nikdy nebudem mat dieta normalnou cestou... najnizsia mozna hladina hormonov je 1.0, ja mam 0.6... este aj nejake baktersie v tele, ktore sposobuju mikozy, pohlavne choroby, potraty, mimomaternicove tehotenstvo, takze som ostala uplne ako obarena... rovno mi povedala doktorka, ze si mam do dalsieho termina (10.7.) rohodnut, ci mi spravia monitoring kvoli vajcovodom (150Eur), ze nejakou penou zistia, ci su priechodne, alebp rovno spravia lapar(250Eur)... samozrejme, ak si vyberiem prvu moznost, moze sa tat, ze aj tak bude treba aj ta druha, no druha so sebou prinasa urcite rizika a mozne komplikacie.. tak si zhodnot... no, zhodnotili sme, poradila som sa s muzom, s mojpu babinou a sestranicou a rozhodli sme sa pre lapar... takze sme v tom obe.. ale ved ak zistia, ze su nepriechodne u teba, tak s tym vedia nieco robit, prave preto to budu robit aj mne, aby s nimi nieco spravili... no my potom rovno pojdeme na IVF.. co som citala na nete, tak abolutne nechapem do coho sa pustam, co vsetko si budem muset sama hradit atd. mam strasne zmiesane pocity, vikend som preplakala, snazim sa upratat si hlavu...
a krstiny? tie boli este horsie, ako som cakala... ☹

vanda12345
26. jún 2017

@michaella86 ahoj Miska moc som na teba myslela je mi smutno s toho co si sa dozvedela,ale verim,ze kedze medicina tak napreduje ta lapka ti pomoze a ty sa dostanes k tomu najkrajsiemu daru moja zlata vela sil ❤
svagrinu a celu tu vydarenu rodinu neries sustred sa na seba

michaella86
26. jún 2017

@vanda12345 dakujem moja... ani nevies, ako si vasu podporu cenim... ja dufam, ze to vyjde a co sa hentej strany tyka? nadobro sa mienim od nich odtrhnut, moj nech k nim chodi, je to jeho rodina, ale ja som skoncila... 23 rocna alibisticka svagrina hodila vsetku spinu na mna, tak to ma este viac nastvalo, ale kedze musim byt v kludovom rezime, aj pred operaciou, duplom po a hlavne potom pocas IVF, tak s nimi nechcem amt okrem muza nic spolocne.. nic...
zhrniem to - ako krstnemu mu kazali prist do kostola o 10:15 - 10:30 mal zacinat krst.. aj chudinku babku tak volali, nech pride skor.. samozrejme, my v kostole prvi, neznasame, ked meskame... krstilo 6 rodin, oni prisli posledny, okej, sak maju to myslim ze najblizsie, nevadi... henta len na mna kukla ani nepozdravila,, ok, zdravi mladsi, nebudem sa ja nikomu prosit... svokra ani na mna nekukla, ok, utekat tiez za nou nebudem... po krste to na mna dolahlo vsetko, rozplakala som sa pred kostolom, nastastie tam este nikto nebol, tak som sa pomaly presunula k autu, mojmu sa ospravedlnila za to, ze robim ''sceny'', pochopil to... dosli sme na obed, sedeli sme tam dve hodiny, za cely cas sa ani jedna z nich so mnou nebavila.. ked to vcera vecer moj napisal setricke, tak mu povedala, ze mam dost rokov na to, aby som sa s nimi zacala bavit aj sama.. ako pardon, 3x ma ignoruju a ja sa s nimi mam bavit??? ze som ani na maleho nepozrela.. ano, nepozrela, mam k tomu svoje dovody, ktore ona nikdy nepochopi a fakt mi pohlad na male mimina nerobi dobre, ale spovedat sa jej nebudem.... takze nakoniec to hodila na mna, ze ona sa snazila, ja som mala zacat.. ze sa ma svokra opytala ci mi chutil obed.. ako to vazne? ved dala spravit to, co nelubim a ona to velmi dobre vie.. to mala byt provokacia? a mimochodom, neopytala sa ma na obed, alebo ak ano, tak tak velmi potichu, ze nebola sanca pocut... odisli mse z obeda (viezli sme aj babku domov) a potom vypisovali, vyvolavali, ze ma prist.. on! ja nemusim!

vanda12345
26. jún 2017

@michaella86 no vies ,ze sme tu ako jedna velka rodina ci kamosky aj ked len takto cez pismenka a tu nam mozes vsetko budem na teba mysliet
a co dosat k tym uzasnym hmmm mas pravdu odstrihnut neriesit nebavit bude naj aj ony ti nic nie su priatel nech ano ved je to jeho rodina fakt silaako ludska hlupost nepozna hranice a uz ked si clovek mysli ,ze viac sa neda stale sa da no kalsi na to sustred sa na seba a na dosiahnutie svojho ciela 🙏

smejko18
26. jún 2017

@michaella86 mne ani nedal možnosť s penou,povedal,skusime 2krát s liekmi a máme si vy art inseminaciu ale normálne milovanie .a ak neotehotniempretpze šanca je len 15% ide laparo.povedal ak sú zlepene a nepriechodne nedá sa s tým nič robiť.ze sa ro nedá napraviť.tak dufam ze aspoň sa nejakym spôsobom bude dať ísť na umelé.a nedala by sa ta hodnota zvýšiť vitamínmi? Vieš,ale aspoň ti dali nádej na bábätko takým spôsobom.my berieme aj toto ako nádej.je to náročná a ťažká cesta.Veď už len tie tabletky kr.mám sú hrozne.hormóny,ktoré neviem co a mojím telom a hlavne časťami narobia:(.... neviem prečo sme v tom,ale stále máme nadej.. a co tie krstiny?....

modrykoniar
26. jún 2017

@michaella86 ahoj, tak k tej jeho rodine ... ser na nich... a ja viem že je to ťažké ale najviac ich rozhodíš úsmevom, a tým že sa budeš tváriť že ťa to netrápi. tváriť. doma kludne hod niečím o zem, alebo vyklep rezne tak poriadne mne to velmi pomáha. no a čo sa týka toho podstatného. Je dobré že existuje cesta, že je možnosť, že je šanca. ako hovorí ten tvoj, on tomu verí a ty musíš veriť jemu. a ja verím, že to dáte. keby si bola bližšie tak by som ti jeden uliala a aj sebe, alebo aj dva 🙂 hlavu hore, pôjde to uvidíš 🙂

smejko18
26. jún 2017

@smejko18 už som čítala aj ako dopadli krstiny.nepozrel sinávštevou sa na male?všetci vieme preco.tiež sa neuveriteľne premaham a hrám ako ma manzelove,teda naše krsna.baví,ale stále sa pozerať ako zakyva,ako sa usmeje,smiat sa z tohto?neviem už som asi pripravení je toto tým ze na môjho stále tlacia nech ho ma na rukách,nech si ho foti,hra sa s nim.a mňa ide roztrhat aký je z neho mimo.ale miška...máš toho veľa,ale myslim ze je na čase si to aj s tvojím partnerom riadne vyjasniť.áno on pôjde ty nie,dohoda jasná,ale keď príde malinke...budú problémy.viem ako to bolo u nás pred svadbou vpohode a po svadbe.... aj keď ma ma rad,na jeho sestre a rodine mu záleží viac.a keď budete mať bábätko bude to boj rodin.a v prípade ze ta nemusia a hrajú to na jeho city,s tym ze ta zlá si ty,to bude ťažké... a potom by som im sto nehovorila o umelom .aspoň kým to nevyjde alebo. Nebude lepší čas.ktovie čo zas budu riešiť....

kakatulik
26. jún 2017

@michaella86 ahoj. Ktora hodnota je 0.6? AMH? To nie je az take beznadejne. Vsetci lekari v centre ta budu tlacit do IVF. Treba preliecit tie infekcie najskor a zitit priechodnost tych vajcovodov. Nehadz flintu do zita. Aj horsie na tom baby boli a podarilo sa im.

nikusiak9
26. jún 2017

@michaella86, ak mas nejake bakterie treba preliecit a ptm sanca bude v pohode

michaella86
26. jún 2017

@vanda12345
@smejko18
@modrykoniar ja som po sobote s nimi skoncila.. dnes este pipina hodila vinu na mna, ze ja som ta, ktora sa ma s nimi bavit, serem ich, k zivotu ich nepotrebujem 🙂
ja viem, ze nadej mam, no aj tak, stale sa pytam preco.. preco nam, tu babam sa nedari, musime trpiet a kadejaka vselijaka taka otehotnie, taji to a potom babatko zabije, zahrabe... kde je ta spravodlivost???
@kakatulik
@nikusiak9 vsak my sa ideme preliecovat, to je jasne 🙂

kakatulik
26. jún 2017

@michaella86 cierne myslienky zahod,daj tu laparku,preliec sa a potom sa uvrdi. Na IVF je vzdy este trochu casu. Neber to ako porazku,ale ako vyzvu do boja,z ktoreho musis vyjst vytazne. Drzlm'palceky.🙂

bevab
26. jún 2017

@michaella86 drzim vsetky palce. A aj ja pokracujem v boji :(

vanda12345
26. jún 2017

@michaella86 tak tak moja kasli na nich nech sa maju rady a dobre a ty si zi svoj zivot mas super oporu pri sebe ste obaja perfektny zamerajte sa na svoj ciel a na ostatne sa mozne z vysoka ... a ked budes mat nieco na srdci vies kde ma najdes😉

violet1609
26. jún 2017

@michaella86 moja zlata, velmi ma to mrzi, ale ako pisali dievcata netreba stracat nadej. Este tam je sanca, hlavne je ,ze sa prislo na to preco sa Vam nedarilo a su moznosti. Preliecis sa a uvidi sa. ..... verim,ze sa dockate.
A k tej rodine.......... nemam slov........... to co sa im mas klaniat? Stebotat a rozpravat co chcu oni pocut a oni nemaju najmensi zaujem o to ako sa dari Vam??????
Kaslat na nich. Ty ich nepotrebujes.......mas svoju rodinku a sdrahym aj toto urcite zvladnete. ❤

senselinka
26. jún 2017

@michaella86 Miska, hodnota amh 0,6 je uplne v pohode, poznam kocky, co otehotneli prirodzene s 0,2! Skor povazujem za neplechu tie bakterie a plesne. Ak chces, mam kontakt na velmi dobreho reflexologa, prirodnou cestou dokaze vyliecit prave taketo protivenstva. A myslim, ze mnoho bab potom v pohode otehotnelo. Mne zistil, ze mam liekmi velmi znecistenu a zanesenu pecen, vobec som si neuvedomila, ze roky uzivania anopyrinu na riedenie krvi, mi narobili takuto sarapatu. Sam povedal, ze tehotenstvo v mojom pripade, ak by aj pokracovalo, dopadlo by neskor zle, mohlo byť postihnute babo a podobne. A este mi na reprodukcnej imunologii zistili, ze vytvaram protilatky proti sebe aj muzovym spermiam, takze ma cakaju pomerne vysoke davky kortikoidov... Ak teda este chceme mat dieta a pustime sa do boja. Ja uz som vo faze, ze mi nevadia ani deti, ani tehotne, ani nic, som uplne imunna. Chcem sa len dat absolutne doporiadku a az potom sa zacat snazit. Inak do toho nejdem, sest potratov mi stacilo... Drzim palce, urcite vsetko dobre dopadne. A pytaj sa na cokovek, co ti napadne 😉

kakatulik
26. jún 2017

@senselinka ahoj Zuzik a c ako detoxikoval tu pecen? ze protilatky...moje nervy.

senselinka
26. jún 2017

@kakatulik este som len "zacala", mam za sebou 6 tyzdnov a trva to tak 14-16 tyzdnov. Ale nevadi, tym, ze budem brat na liecbu tie kortikoidy, je super, ze budem zaroven cistit pecen, inak by mi uz aj odisla hadam...
V tyzdnovych intervaloch sa uzivaju rozne gemmo preparaty, vyluhy z pucikov rastlin a zaroven sa pije caj. Prvy tyzden breza, silno detoxikujuca, a oblickovy caj, druhy rozmarin a cistiaci caj a treti morusa a slinivkovy caj. Ten prvy tyzden to bol brutal, co sa so mnou dialo... Teraz uz lepsie. Tak uvidime

kakatulik
26. jún 2017

@senselinka fuhaaj. Toto ma zaujima. daj nejaky link,alebo co.

smejko18
26. jún 2017

@michaella86 ja neviem prečo to tak je.pýtam sa stale dookola.niekto ani nevie ako a čaká bábätko.... a my keď po ňom veľmi túžime ako by to bolo naschvál.aj keď je to ťažké a žiadna nevie ako to zvládne existujú modrokonikove kamosky ktoré neodsudia.tak dúfam,že čoskoro budeme stresovat nad pôrodom.hoci nikdy by som si nemyslela ze pôjdem na operáciu z vlastnej vole (laparo) ale vyberáme si.berieme co príde .a ty si za laparo platis?ja som myslela ze v nemocnici to ide cez poistovnu....a ta rodina.kašli na nich .budete mať svoje malinke šťastie a bude ich stvat ako to je celé porozbijane... švagrom už nevie čo od radosti tak traposi.ona baby ma a užíva si ak ste jej už hovorili o problemoch ze tebe sa nedarí.ber ako výhru,že máš svojho priateľa ktorý stojí na tvojej strane.;)

smejko18
26. jún 2017

@smejko18 a ešte k hodnote 0,6 skús jesť vitamín E .vraj to pomáha.ja som jedla E,kyselinu listovu ,vceliu materskú kasicku a hodnotu mám výbornú.aspoň niečo,aj keď babo nejak nikde.ale keď skusis vitaminy a niečo prírodné nič tým nepokazis...

senselinka
26. jún 2017

@kakatulik robi to tento pan http://matera6.webnode.sk a preparaty sa objednavaju trebars tu http://www.ohm.sk/produkty/rabstejnska-apatyka/...

Mna cela terapia vysla na 37€. Prva sa dava ta breza, http://www.ohm.sk/produkty/rabstejnska-apatyka/... a ja mam druhu rozmarin http://www.ohm.sk/produkty/rabstejnska-apatyka/... a posledna je morusa http://www.ohm.sk/produkty/rabstejnska-apatyka/...
A toto cele sa opakuje po tyzdnoch, az kym sa neminu preparáty

kakatulik
27. jún 2017

@senselinka dakujem😉 zaujimave. Prestudujem,ze v com to spociya.
V tomto obdobi ale asi'snazezenie o babo,neprichadza do uvahy. Vsak.
Ako si sa k tomu dostala? Ten pan ti usije tu terapiu na mieru?

senselinka
27. jún 2017

@kakatulik dohodila mi ho Adka, neviem, ci bola vtedy na vianocnom stretku, mam pocit, ze ano, ale nie som si ista.... Ona mala problem s MS, nemala aj tri mesiace a po vybrati terapie ako hodinky. A viacere veci jej vyriesil. Tak som to skusila... Diagnostiku robi z chodidla a mne take veci hned triafal, ze som "odpadla". Dal mi rady aj ohladom stravovania, co vylucit, co zaradit... Nic nevnucuje, aj terapiu odporuci, povie, kde si to mozes zakupit, ale ziadne nasilnosti. A za diagnostiku som zaplatila tiez len 25€.
Teraz sa nesnazime cielene, akoze velmi sa nechranime 😂 ale v case ovulky sa sexu vyhybame 😇 Aj tak chodim do prace, ak bude druhe babo, chcem aj normalnu matersku, nie zas zivorit, takze chcem pracovat do marca a potom mozem ist na matersku 😊 Takze snazenie presne vychadza, ze zacneme tak v auguste, mozno na jesen... To budem mat ukonenu kuru od pana Kertisa a aj prvu liecbu kortikoidmi. A mozno aj rychlejsie otehotniem, kedze budem mat znizenu imunitu... Hovorim, ze teraz sa uz neponahlam, velmi som chcela mat maly vekovy rozdiel, mat retazovy porod, mat druhe do Eliskinych troch rokov... Tie mala pred 10 dnami a ja nie som ani tehotna. Uz je to jedno. Chodim do prace a ako to uz vyjde, tak to vyjde. Hlavne, aby vyslo 😍🤰

kakatulik
27. jún 2017

@senselinka tusim sa tam objednam. Inak ked si tam prisla,tak chcel aj nieco vediet,alebo nie.

senselinka
27. jún 2017

@kakatulik nie, praveze vobec nic, on si vsetko zistil sam. Ale na termin som cakala dva mesiace 😱