Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@modrykoniar ahoj moja no ako co nove hmmm??snad si ako ta uzivaswti aj ked nie je ideal a o chvilu sa tu pochvalis //😀
@sofia288 o moje je mi to luto tak snad ten buduci mesiac bude uspesnejsi drzim prsty😀
@michaella86 Miska zlata snad cim skor poriesis tu laparku a potom to bude ani sa nenazdas myslim na teba uvidis bude dobre hlavne ,ze mas doma taky poklad v podobe parstnera a ste v tom spolu vela stastia😀
@vanda12345 ahoj tak aj ja velmi dufam ze uz snad dam aj ja pozitivny test. Ale este musim tyzden cakat ci sme to dali😊 verim ze ano😊
@modrykoniar drzim palce 🙂
@vanda12345 moja uz sa ti to krati co? Zaciatkom oktobra mas termin?
@lenka_vi1 ano ano pomaly ,ale isto dnes mi ukazezuje este ci uz len 81dni😉tak snad to v poho zbehne a budem sa moct etsit z malej princezny❤a ty ako co nove?
@vanda12345 zajtra idem ku gyn, mysli na mna silno.
@lenka_vi1 udem moja budem aby si dopadla tak ako si prajes😉
@lenka_vi1 co moja ako si dopadla u dr a co nove snad len same dobre spravy🙂
@vanda12345 Ahoj moja, dopadli sme na 1* 🙂
@lenka_vi1 super tesim sa a co to znamena??🙂
@vanda12345 napisem ti do spravy 🙂
@lenka_vi1 aj ja som zvedava 🙂
@matik7 @modrykoniar baby, pockajte este do nedele, budem mudrejsia a istejsia 🙂
@lenka_vi1 no tu sa chysta nejake velke tajomstvo 😍 Zeby 🤰 ?
@modrykoniar moja posli len tan lebo sa mi odraza ta spodna🙂
@vanda12345 ja som ich vyhodila omylom😀 ale ja som ju videla
@modrykoniar k ked si videla tak tuj tuj tuj aby to tak bolo pekne tmavla a az do uspesneho konca joj ked to tak je moc sa tesim s tebou😉
@vanda12345 ja tomu nejak verim od zaciatku ze to tam je. Bolia ma prsia a tie ma boleli naposledy ked som kojila. Aj ich mam take tvrde. Proste to bude ako ma byt. Zajtra este testnem z ranneho. A dufam ze v pondelok nepride mrsa.
@modrykoniar tak uz teraz sa tesim ako uvidim zajtra // joj super aj ja som tak verila a vyslo to takze super 👍🙏
@modrykoniar drzim moc prsty ✊✊✊
@senselinka dakujem velmi pekne. Bude ako ma byt. Ja s tym nic nenarobim. Ja mozem len cakat a verit 😊
@modrykoniar @senselinka @vanda12345 baby zajtra doobedu na mna silno myslite, idem k lekarovi. @modrykoniar a ty testuj rano opat, zajtra je nas Velky Den.
@lenka_vi1 držím prsty nech je to tak ako si želáš 🙂 ja nemôžem testovať, lebo nemám tehu test, len ovu. aaaaaaaa. nevadí. zajtra by mala dojst mrsa tak ak nepríde tak si kupim. to bude dlhá nedela. 🙂
@lenka_vi1
@modrykoniar no baby ako, nejake nove info???

@sofia288 tak to mi je luto. Drzim palceky ,aby sa co najskor zadarilo 🙏