Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@lenka_vi1 super, velmi gratulujem💖💖💖
@lenka_vi1 vaaaaaaau tak co som to prespala, kedy bol testík a to ostatné ???? ale nevadí gratulujem veeeeelmi. užívaj 🙂
@modrykoniar dakujem... dala som si trosku pauzu od konika takze vsetko preslo v tichosti a navyse po 2 potratoch som viac ustrachana tak som nic nepisala 🙂 ale hlavne je ze je vsetko ok...verim ze vsetko dotiahneme na 1*.
@lenka_vi1 jeeej to su super spravy, tesim sa s Tebou. Clovek uplne chape ten strach, ale teraz uz bude vsetko dobre. Prajem prijemne tehulkovanie 🤰😉
@modrykoniar ja tam na oboch vidim nieco. na ovu urcite slaba ciarka a na tehu naznak zacinajucej ciarky. Velmi drzim palceky , aby ciarky silneli 👍😉
@violet1609 dakujem velmi pekne.... nic ine si neprajem len aby vsetko islo hladko bez problemov.
@lenka_vi1 takze moja este raz gratulujem a uz nech je vsetko tak ako ma byt a prijemne🤰a potom ten najkrajsi a najvacsi dar 👶
takže dnes 1DC a zároveň je to už rok čo sa snažíme o druhé bábo :(
@modrykoniar to ma mrzi ze to znova nevyslo, ked som citala tvoje predchadzajuce prispevky verila som ze teraz to uz bude tam. Novy cyklus nove moznosti, uzivaj si leto a uvidis, mozno o mesiac 😎 drz sa!
@modrykoniar oja tak som sa uz potichu zacala tesit ,ze to vyslo takze trea verit,ze nabuduce 😉vsetko bude ako ma byt
@vanda12345 to som si aj ja povedala, že všetko je tak ako má byť. to druhé babatenko príde ked bude jeho čas, len kedže neviem kedy to bude som netrpezlivá 🙂 ale my to dáme a potom si poviem že to stálo za to. 🙂 ako sa máš Mirka, čítam že 30tt to tak rýchlo zbehlo, teraz sme sa bavili, že ako ideme znovu na to a pozri o pár týždnov máš bambulku v náručí. 🙂
@modrykoniar ak tak ako pises na dobre sa dlo caka presne tak ten cas ,ale leti aj ked tie posledne tyzdne asi bude najdlhsie a najtazsie no co pre tie nase pokladiky nevyrzime no nie??🙂 vo stvrtok velke sono tak sa tesim ,ze ju uvidim a verim 🙏,ze je vsetko aj u nas tak ako ma byt lebo nic nie je samozrejmojst aj ked vela ludi si to mysli😲
@modrykoniar ja dnes 2dc a o mesiac dva roky. Nezufaj, pride to 😉
@senselinka ☺pride to. Dakujem
@vanda12345 Ahoj Vandi, prosim ta, ked si bola na screeningu v 1.trimestri, vedeli ti uz povedat aj pohlavie? 🙂
@lenka_vi1 ja som Mirka ,ale neva dcera je Vanda😉 no mne lekarka povedala,ze na 90%dievca podla postavenia pohlavnych organov a v 20tt to potvrdila😉
@vanda12345 jaj moja prepáč za omyl, nevedela som 🙂 jeeej tak to si ma potesila, tak snad uz aj my 10.8. budeme vediet viac...ale mam pocit ze to bude baba jak lusk... a uz mas vsetko nakupene? Aky kociarik si kupila?
@lenka_vi1 nic sa nestalo moja ved v pohode 😉 tak ja od zaciatku ,ze bambulka a vyslo to tak 🙂am kocik lehatko komodu na postielke sa pracuje ta je zdedena a veci tiez nejake mam stale ked idem do poradne bieco dokupim zajtra ja idemm na posledne velke sono tesim sa po takom case😅inak ziva je ajjaaj ta sa cela tam roztahuje mne skace miestami cele brucho😅
@modrykoniar skus vitamin E 400, ja mam pocit ze prave to mi pomohlo. Kazde rano este doteraz beriem E+kyselinu listovu 400-ku a tak som brala aj pred otehotnenim.
a jja som brala E a kys listovu
@lenka_vi1 a naco je dobre to ecko a ako sa to berie?
@modrykoniar neviem,ale vraj dobry ja som brala😅
@vanda12345 tak si zajtra kupim a ako si ho brala kolko denne a listovku tiez kolko denne? Ja som taka nie velmi za lieky ale tak cas uz tlaci
@modrykoniar ni ja veru ,ale povedala som si ,ze to len vitminy jednu denne aj tu aj tu tym isto nic nepokazis
@vanda12345 tak skusim. Tento mesiac nic nesledujem ziadne testy a musim sa trosku pozbierat a od septenbra ideme znovu na to.🙂
@modrykoniar ja som brala / beriem E-cko 1x ráno, kúpila som si to preto lebo som sa docitala ze chrani pred potratmi a posilnuje maternicu. A listovku tiez 1x rano sem-tam supnem aj vecer.
Ahojte kocky... trochu som sa odmlcala, bolo vela prace, nejake zalezitosti, neprijemny zazitok, z ktoreho som sa spamatavala par dni a este aj svagrina si potrebovala vybit zlost a na kom inom, ako na svojom bratovi a na mne? ale zajtra uz ideme posledny den do prace obaja a caka nas tyzden dovolenky 🙂 budeme sa venovat len jeden druhemu, vyletovat, odpocivat.. vy co nove? pochvalte sa, postazujte 🙂
@michaella86 tak to je super že si idete užiť dovolenku 😉 a máte aj niečo konkrétne naplanovane?síce uz len pocit ze sa ráno zobudite a obaja môžete nerušene ležať musí byť super;)/poriadne si oddýchni,nech svagrinu rozpuci od zlosti,lebo ona pri malom dieťati môže o tom len snivat(aspoň niekedy musíme našu nevýhodu obrátiť vo svoj prospech) dúfam že nepríjemnosť je vyriešená a svagrina.... no zo uz s ňou.hlavne ze partner je na tvojej strane,takže máš vyhraté.

@senselinka Ahoj moja, tak dopadli sme vyborne, vsetko ok, dockali sme sa aj my konecne, koncime 10tt a o dva tyzdne nas caka screening.