icon

Rok 2017 - náš úspešný rok

martinaj
3. nov 2016

Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍

vanda12345
21. nov 2016

@michaella86 fu tak skore uzdravenie ozaj divne to mas fakt sa asi tazko v nom sama vyznas ale ved aaspon budes moct snazilkovat a mozno aj do vianoc to das ci?

michaella86
21. nov 2016

@vanda12345 dakujem 🙂 neviem ci dobre tak robim, ale pocitam az dva dni po sebe krvacam ako zaciatok cyklu.. no, neviem ci do vianoc stihame, ale tak nechame to na osud 🙂 a co ty, ako?

vanda12345
21. nov 2016

@michaella86 a potom ti ake cykli vychadzaju ked takto pocitas 😉 ja stale cakam na prvu mrchu vcera sme boli na navsteve a tak som sa dozvedela ze teta sa takestalo ale bola vo4mes a o 3mes otehotnela a ja6tt tak mozno pocakam len 2cykli no neviem muzicek ce pockat tie 3 kedze som mu tak na zaciatku tak vravela no uvidime 🙂

vanda12345
21. nov 2016

@modrykoniar moja to mas super este aj do vianoc stihas ak sa na to citis ale mozes aj na nas pockat 🙂

michaella86
21. nov 2016

@vanda12345 ja mam rozhadzane, raz mam 26, ino kedy 28, inokedy mi aj tri tyzdne meska, alebo cely mesiac vynecha a dalsia pride ako by mala keby som mala aj cyklus pred 🙂 uz sa kalendara moc nedrzim, len orientance 🙂 cakaj tolko, kolko sama uzanas za vhode, alebo ako ti vlastne ❤ bude radit 🙂

modrykoniar
21. nov 2016

@vanda12345 nie určite nie do Vianoc, najskôr vo februári. dr mi zistil že mám slabý ľavý vaječník, vo vnútri mám malú cystičku. a ovulovala som z neho ked sa zadarilo, takže preto sa to neudržalo. takže si mám rátať tak na striedačku aby to bol ten pravý. takže mi to vychádza na február ak sa teda hned zadarí. ale to by bolo podľa mna tak akurát. treba tomu dať trošku času. ved telo malo teraz šok z toho potratu, tak nech som fit. 😀

vanda12345
21. nov 2016

@michaella86 ved ja som si tak vravela min 2 aspon medzi tym zistim ako mi nabehne cyklus a lahsie sa mi bude orientovat ale po 3 uz ozaj na plne gule 😀 inak teraz citam o tom doplnku co baby na predoslej stranke pisali znie to fajn 😀 😀 euvazovala si o tom??a dik si mila shatawari?

modrykoniar
21. nov 2016

@vanda12345 a ešte ja na vás počkám 😀 ked už spolu teraz bojujeme tak to dáme spolu na jar 😀

vanda12345
21. nov 2016

@modrykoniar ved jasan ja tiez max do feb ale ak by sa mi vratili moje kratky cykli tak aj koniec jan ale to vo hviezdach kedze este nenabehol cyklus ale verim ze coskoro 🙂 co si myslis o tom shatawari?

vanda12345
21. nov 2016

@modrykoniar obre moja tak potom daj avizo ze zienky ideme na to a otvarame novu skupinu 🙂

modrykoniar
21. nov 2016

@vanda12345 no popravde ja nechcem nič užívať. radšej zvýšim príjem ovocia a zeleniny. nehovorím môže pomôcť, ale ja nie som zástanca doplnkov.

michaella86
21. nov 2016

@vanda12345 vies co, nieco som zbezne zazrela, ale citala som to prvy raz, neviem vobec co to je, neni cas teraz studovat :-/

milos32nika21
21. nov 2016

@michaella86 no ja chodim asi pol roka kazdy mesiac a mam to odkedy som si raz dala tabletky na posunutie a teraz neviem ani kedy mi pridu teda vlastne mne nepridu neviem kedy mam ovu dni na prasky....ty si bola posledny cyklus na vyvolavacke?

michaella86
21. nov 2016

@milos32nika21 na posunutie som aj ja bravala a nikdy mi problemy nespravili, aspon nieco 🙂 ee, ja som bola niekedy v lete este na nej, teraz vzdy len cakam kedy sa spusti samo,a le s ovulaciou som na tom tiez biedne, resp. nijako, lebo ako som par stranok dozadu spominala, mne sa neuvolnuje vajicko, takze nie je co oplodnit 😒

vanda12345
21. nov 2016

@modrykoniar ed ani ja aj teraz az ked som otehu som zacala kys listovu ako teraz ju beriem ked mam a Eto len doplnok a alchemilku ved to caj tiez nechcem pchat ale toto znie zaujimavo

vanda12345
21. nov 2016

@michaella86 o na vela veci to je teraz som trochen citala na mlieko maternicu upravu cyklu dokonca pomaha aj pri menopauze teraz som na zdravi citala a tam pili baby caje cysty sa im zmensili takze pozitivne ale vraj caj hnusny ale ucinny

michaella86
21. nov 2016

@vanda12345 povedz viac o tom, ak vies nieco 🙂

vanda12345
21. nov 2016

@michaella86 napisala som ti tiez este len googlim ale napisem 😉

michaella86
21. nov 2016

@vanda12345 prepac, nefunguje mi hlava dnes na 100% 😀 okej, tak potom informuj 🙂

modrykoniar
21. nov 2016

@vanda12345 no ja pijem alchemilku od potratu každý deň liter, ale tak to je overený čajík na ženské veci. chcem ho piť tak do konca decembra. a potom vysadím a ideme na to. 😀

vanda12345
21. nov 2016

@michaella86 tak nieco som uz napisala na dysti tvorbu mlieka na maternicu teda pomoc pri otehotneni menopauze dokonca imunitu same pozitiva tu pisu ale to asi zistis ked len vyskusas 🙂

vanda12345
21. nov 2016

@modrykoniar a tiez pijem a tak po prvej mrche asi vysadim ci??ty v kuse planujes pit

modrykoniar
21. nov 2016

@vanda12345 no chcela by som každý deň až do konca decembra. potom vysadím. možno už nebudem piť liter, znížim to trošku. no potom január vysadím a vo februári hurá. ten môj sa ma včera pýtal, že kedy znovu skušame. on by hoc aj hned 😀

michaella86
21. nov 2016

@vanda12345 neviem prave, ci do toho chcem ist 🙂 my sme sa obaja zhodli doma, ze nechceme prilis moc nieco silit, ze ak to bude mat prist, pride to, ak nie, ma to tak byt, tak ja ani doplnkove vitaminy ani nic neberiem momentalne, uvidim co prinesie novy rok 🙂 potom mozno zvazime aj tieto moznosti 😉

vanda12345
21. nov 2016

@modrykoniar no moj poviem to tak ze uz by si zaskakal kedze uz je dlhsie na sucho to by si dal povedat az po mrvej mrche uz vydrzi ale zas nechce nejak tlacit aby bolo vsetko ok ale bude ako ja poviem 🙂

michaella86
21. nov 2016

@vanda12345 😀 ze bude ako ja poviem, si ma pobavila 🙂

vanda12345
21. nov 2016

@michaella86 ved ani ja nechcem nejak akurat alchemilku aby som sa co naj zotavila kys listovu uz ked ju mam a E to tiez ze mam ale viac nemienim nic 😉

vanda12345
21. nov 2016

@michaella86 ed jasan a ako inak 🙂 u vas to tak nefunguje??ved ak ja sa na to citim tak sup sup ved jeho to tiez boliet nebude a ani z neho neubudne 😝

michaella86
21. nov 2016

@vanda12345 ale ano, pravdu mas 😀 len teda ked moj nechce, ze pride dost unaveny bud zo svojho treningu, alebo ako trener, tak sa aj na hlavu mozem postavit a neni nic 😀
Kyselinu listovu som brala daavno, mne nejako moc nepomahala, ale kamaratka, co ma malickeho az po umelom mi odporucila, ze treba vela, velmi vela pit vody, aby si mala moc az priesvitny, ze to tiez pomaha

vanda12345
21. nov 2016

@michaella86 ak ja preto ze sa ma aj pred tehu aj pocas a kedze ked som zist ze som teho zacala aj ked tehu skoncilo mam tak beriem aj ja sa snazim popijat 🙂 fuu ty akeho borca mas doma no ten moj malokedy zeby nechcel to neviem co mu muselo byt to skor u nas opak 😉