Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@michaella86 ak to ano kto by toto nechapal po takom dlhom dni jaj aha aha babske rady tie su niekdy lepsie daj nejake praktiky co a ako 🙂 ved zivot nie je len o tom ale obcas to dobre padne 😀
@vanda12345 nie praktiky, normalne vitaminy a doplnky mi pozhanala, co odporucaju pri neplodnosti a tak 🙂 ja mam modernu babku 🙂
@michaella86 tak to hej ale nie ja som praktiky ani necakala asi to len tak blbo vyznelo 🙂 a tak ake vitaminy
@vanda12345 v pohode 🙂 ja som to este ani nestudovala, dal som to do skrine s tym, ze pride raz na to vhodny cas si precitat 😀
@michaella86 aha takto ved jasan ked si vravela ze ntlacite na pilu neskor mozno kuk 🙂
@vanda12345 neskor mozno, zatial to ma svoje miesto v skrini a ked pride vhodna doba, to vyuzijem, zatial sme len optimisticky naladeni a uzivame si spolocny zivot vo dvojici, teda v trojici, aj s nasim stvrnohym milacikom 🙂
Ahojte baby tak ja som dnes bola na vyšetrení na tej hematologii zobrali mi 9 ampuliek krvy. Vysledky by mali byt okolo 9.12.
@slniecko26 Aj dost, ja mam problem naplnit jednu, klobuk dolu 🙂 a drzim palce, bude dlhe cakanie veru
@michaella86 a na ktory den ti teraz chodi?? Mne ked nepride na 35 den idem k doktorke ta mi da vyvolavacku a o 10 dni idem na dalsiu 😕😕😕 chudadko to vazne necitala som...a to sa da ako riesit? Ja idem teraz po mrche robit prvy krat ovu testy ze kedy vlastne ju mam ja
@milos32nika21 vies co, raz to pride na 26ty den, 28, alebo aj mesiac nepride a potom si zmysli, ze aha, mesiac som vynechala 😀 dnes sa da uz riesit vela problemov, tak sa na to pozeram optimisticky, zatial 😀 ale na testovanie, meranie teplty a sledovanie krcka nemam zial cas, nakolko chodim do prace skoro rano a prichadzam az navecer a to som rada, ze som rada a popravde, tomu krcku ani nejako extra dobre nerozumiem 😕 a uz tolko som ja nechala na testoch, tehotenskych, ze uz ziadne ine nechcem ani vidiet 😀 no neboj, nech ti dr. upravi cyklus a odsleduje ti ako mne kedy ti dozrieva folikul, povie ti, kedy by ste sa mali snazit a potom na to skocite 😉
@michaella86 ja tiez tomu krcku koc nerozumiem teplotu tiez nemeriam....jedine co som sa dala na tie ovu testy a beriem ten inofollic tak uvidime a ja ze budem do vianoc z bruchom to som si povedala este cez leto a budem rada ked budem na buduci rok pod stromcekom tehu asi 😑😑😑 ved toto aj ja od rana v robote pridem domov rychlo varit upratovat x malou z manzelom a este mysliet na taketo veci a cosi skusat kazdy den testovat hruza ☺ podla by mali baby byt doma v klude ked chcu babo 😆😆😆 zo zakona 😆
@milos32nika21 😀 😀 😀 to by asi kazda tretia zrazu chcela dieta 😀 ale inak ako uvaha to nie je zla, len zas, potom by ti doma z toho hrablo, by si len nad tym uvazovala, skor nejake preplatene dovolenky a oddychove pobyty, relaxacne, wellness, alebo co ja uz viem co :-P
hlavne na to nemysliet a nesustredit sa na to, pozeram, ze mas krasnu dceru a podla fotiek usudzujem, ze si kus mladej baby, ty este budes aspon dve mat, nie len jedno 😉
@michaella86 ano ano uz mam doma taku slednu bude mat teraz v decembri 6 rokov a mam naplanr byt na materskej ked pojde do skoly aby som sa jej mohla venovat ☺ a vidis ta sa ani neplanovala a prisla na prvu šupu toto nechapem.....vy este nemate deturence?
@milos32nika21 no vidis, taak druhy drobec si dava nacas, lebo sa na neho asi oplati cakat 🙂 nie, my nemame, len stvornohe 🐶😀, ale mame dve uzasne krsniatka, jedna ma skoro 5 rokov a druha ma zajtra dva mesiace 🙂 tak sa zatial snazime im venovat 🙂 ale ty to mas sikovno vymyslene 🙂
@michaella86 no mam taku robotu ze asi by som aj skolu popritom nestihala a prvačka nam da urcite zabrat....no vidis tak vy mate radosti a radosti naberiete praxe a potom bude lažo plážo ☺☺☺ a dlho sa snazite?
@milos32nika21 Co robis, kde? Tak to ano, radosti mame dostatok, strasne ich zboznujeme a starsia akonahle pride za nou moj muz, tak nikoho ineho nepotrebuje 🙂 a snazime sa nieco malicko vyse roka, ja mam problemy s ovulaciou, teda, zatial to vyzera tak, ze je ten problem v tomto, uvidime, co terajsi cyklus prinesie. Mozem sa spytat, kolko mas rokov, lebo vyzeras dost mladucko 🙂
@michaella86 vies co mam svoje kadernictvo takze v praci od rana do vecera....ja mam tiez cyklus hrozny aj 50 dnovy a tiez si myslim ze to je problem fuuha vyse roka to je dost to by som uz asi bola k.o. ale tak zase to netreba silit...25 budem mat ☺ a ty?
@milos32nika21 jeej, teba by som potrebovala 🙂
tak ozaj neklames telom 😀 mne tipuju tak 23-25, ale musim sa preukazovat obcianskym, ze mam 30 🙂
ale vies co, nejako sa tym nezapodievame, ze sa nedari, berieme to stale pozitivne, kamaratka sa snazili 6 rokov, ma krasneho 3 mesacneho syna, takze verim, ze vzdy je tam ta nadej, ved ta umiera posledna ako sa hovori 🙂 a mam stastie, ze mam chlapa akeho mam vedla seba, je mladsi, ale obcas mam pocit, ze vyspelejsi ako chlapi po 30-tke 😉
@michaella86 no tak to je super urcite teda kočka si ked ti tak typuju...no ja mam manzela zase o 11 rokov starsieho ale uplne super uz si neviem predstavit ze by som mala niakeho v mojom veku vyhovuje mi to ako to je....a kolko ste zobraty? Ale ved teraz je moderne rodit okolo 40 tak mas este cas.
@milos32nika21 slovo kočka by som trosku brala s nadhladom 😀 necitim sa byt nejako extra pekna, skor mam dobru genetiku 🙂
koncom roka budu tri roky, co sme spolu.... ja som mala cest aj so starsimi, aj s mladsimi, nakoniec som spoznala mojho a som vdacna, ze som ho nasla, mozno aj tym, ze si viac zazil, ako si niektori dokazu predstavit z neho robia uzasneho chlapa... ma svoje muchy, ale kto nema, ze ano? 🙂
prosim ta, neblazni zas, rodit v 40tke? mozno tak tretie 😀 vzdy som v 28 chcela cakat druhe babo, povedala som, ze po 30tke ziadne deti nechcem, ak nebude dovtedy, tak dosiahnutim tretieho krizika koncim, ale clovek mieni, respektive zena mieni, spravny chlap meni 😀
odkial si vlastne?
predpokolam,z eked mate uz velku slecnu, ze ste spolu dost dlho, je fajn vidiet par, ktoremu to stale klape a tesim sa z toho, lebo z vlastnych skusenosti viem, ze vztahy si kadejake a fakt ma potesi, ked sa stretnem s niekym, kto je vo vztahu spokojny, stastny a nie je to takpovediac laska na dobu urcitu 🙂 drzim vam palce 🙂
@michaella86 jejjjj dakujem si zlata uz sme si tak na seba zvykli ☺☺ a je nam dobre a jasne kazdy ma svoje muchy a ja mam pocit ze mas vacsie ako on ja som taka vybusna a vsetko chcem ako si poviem a najlepsie hned on je taky ze rozmysla a co a ako.....ano mala ma 5 rokov ale brali sme sa az teraz v januari ☺☺ hovorim ze druhe nech uz je v manzelstve ☺ a presne tiez som bola vykvet aj starsi aj mladsi a mojho som ani nechcela a vidis to uz mame taky ten svoj zivot svoj klud veget. A my sme z Trencina a vy?? Mozno to budu dvojicky ked sa podari a aj to stihnes v 30 mat 2 ☺☺☺ aj ja si hovorim ze ked budem mat ale 33 si spravime potom takeho 3 maznaka ☺ a to uz budem mat doma pubertacku ☺ aby som skor nebola babka 😆😆😆😆
@milos32nika21 nie si baran nahodou? 😀
podla mna nie je dolezite, coi je narodene v manzelstve, alebo mimo, ale ze je z lasky a oboma rodicmi milovane 🙂
nestras ma aj ty s dvojickami 😀 ja mam na to vazne nabeh a cely zivot sa toho obavam, lebo z tej strany rodiny vsetci porodili len po jednom kuse dieta, silno sa obavam, ze to vazne padne na mna a asi osedieviem 😀 samozrejme, ze by som to neurobila, ale odkedy som si toho vedoma tak srandujem, ze domov beriem to krajsie (samozrejme, ze pre mna budu krasne obe rovnako, alebo aj styri - co dufam je ozaj len vtip 😀 )
a co, budes mlada krasna babka, co by si bola prva, ktora ma dieta mladsie, ako vnuca? :-P rozmyslam, ze niekoho som tak v okoli mala, len ma teraz ako na potvoru nenapadne kto to bol 🙂
a my sme z trnavy, T ako T, skoda, ze nie rovnake, myslim, ze by sme sa vedeli rozpravat aj pri kavickach a pripadnom kocikovani 🙂
Ahoooojte. Aj my plánujeme 2017... 😀 😀 😀 Ja by som najradšej už teraz ale.....
@michaella86 nie neni som baran kozorec ( tvrdohlave) a bol panna ( dobracisko) ale tak protiklady sa pritahuju ☺☺☺ inak aj moj dedko bol z dvojiciek a zatial teda nikto ja neviem ako by som to musela predychavat keby sa dozviem ze dvojicky☺ jedno by som ti podarovala 😆😆😆 vcera som bola na vyvolavacke a dnes uz umieram od bolesti nech sa uz aspon sputia 😠😠😠😠 a ty kde pracujes? Trnava neni tak daleko kavicka moze byt ☺
@milos32nika21 skoro to iste, ja som inak baran, preto som sa pytala 😀 bol by to sok, zistit, ze najskor nechodilo ani jedno a teraz zrazu rovno dve naraz, ale furt lepsie jak mat patorcata 😀
to ti tak rychlo zabera? mne vzdy tak do 5 dni.. ale musim si zaklopat, odkedy neni cysta nie su ani bolesti u mna, netvrdim, ze obcas to podbrusko nepichne alebo co, ael ja som kopala do steny od bolesti, ake som mala silne a od hormonov dokonca aj slabucke, ze skoro ani ako keby neboli.. ma to svoje vyhody 😀
no a pracujem v kancelarii, cely den na zadku, robim ako personalistka a mzdarka, fakturantka ale nic konkretne s priamym uctovnictvom nastastie 🙂
baby moj muzicek mi volal kup zinok a ja ze oki a naco a ze na to aby nenapisem radsej ako to formuloval 😀 ale ze je fajn a teraz citam o nom ale aj pre nas zeny je fajn vsetky uzivame kys listovu berie alebo pocula niekto o zinku??
@vanda12345 ja kupim muzickovi selezin ace. aj doktorka mi ho odporucila. obsahuje zinok a okrem neho selen, vit. E a dalsie vitaminy (pre spermie len to najlepsie 😀 ). ja teraz do prvej mrchy neberiem nic len kyselinu listovu, pijem alchemilku a rakytnikovy olej (ale je to humus) a po mrche by som chcela vymenit alchemilku za kvapky femi od valovica, nech to trosku prestriedam a samozrejme kyselinu listovu 🙂
@dilaila999 jaj tak ked tak aj ja mu teda zajtra miesto cisteho kupim ten ved co len ja sa mam snazit 🙂 a ma doma aj maca prasok tak to si sem tam dava a ja tiez len alchemilku kys listovu a E ale nic menit ani pridavat nebudem nechcem sa nejak dopovat a dik za info 😉
@vanda12345 ja uz mam taku chut na sex.....uz nech pride ta mrcha !

@vanda12345 ono nie ze by nechcel, alee ked odide rano o pol siedmej do prace a pride o deviatej vecer az, tak aj chapem, ze nevladze obcas 🙂 beriem to, ze je unaveny a je rad, ze je vobec doma a moze si nohy vylozit a pozret futbal, alebo si zahrat PS 🙂
Mne moja babina dla nejake letaciky co by som si mala kupit, tak mozno nieco z nich vyskusam 🙂