Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@vanda12345 tak dnes som 11 dni po kyrete. v piatok mam kontrolne sono, na ktorom verim, ze bude vsetko v poriadku a snazit hned po prvej mrche. ale tak vsetko zavisi od kontroly.
@dilaila999 tak mne moj vravel ze o 6m a v nemocke po 3cykloch ja pockam 2 asi snad zistim aky cyklus bude 🙂 a ja pojdem po mrche tiez k dokimu
@vanda12345 no teraz idem na kontrolu do nemocnice, kde mi robili kyret. potom pockam na mrchu, medzitým stihnem este vysetrenie na endokrinologii. po mrche pojdem k svojej doktorke aj s výsledkami od endokrinologicky aj s výsledkami z histologie. ale verim, ze to bola len blba nahoda a dalsie tehu bude bezproblemove a coskoro 🙂
@dilaila999 ed aj ja ja trubka vcera zabuda volat ze ci uz su vysledky s histologie a dnes zas ma neskoro napadlo takze snad zajtra zavolam a zistim a tiez verim ze t len nahoda a vravim si tak to malo byt preziju len silny tak toto moje babo bolo slabe tak ale o chvilu budeme opat tehulkovat a samozrejme do uspesneho konca my vsetky tu 🙂
@vanda12345 ja som volala minulý týždeň o výsledky a ešte neboli, povedali mi, že budú dnes. Už ale nevolam, v piatok idem osobne tak ich rovno vezmem pre moju doktorku. Aj tak z nich asi nič podstatné nezistia.
@dilaila999 tak ja som okolie Presova ale stalo sa to ked som bola na heoboch v SNV tak zavolam a niekedy sa tam po ne stavim
@vanda12345 alebo zavolaj a popros ich nech výsledky rovno pošlú tvojmu doktorovi. 🙂
@dilaila999 vidis aj to je mozne to mi netuklo😀tak snad v piatok dobre dopadnes ja som na usg hned v pondelok a piatok ma robili preto po prvej mrche chcem ist k mojmu nech kuk a povie ze je vsetko ok
Ahojte, aj ja sa pridam k vam. Som 2 tyz.po kyrete. Mala som MA v 12tt ☹ a snazit sa zacneme opat vo feb.a pevne dufam, ze do stastneho konca 🙂
Zapojte 😉 som rada ze sa založila skupina 2017 😉 už som sa bála,že sa nebudem mať kde zaradiť 😉 dúfam ze budúci rok budeme riešiť kočíky,mená a ďalšie príjemné veci 😉
pidavam sa predcasne aj ja :D uz nejak stracam nadej ze sa to vobec podari a to som chlapovi hovrila pred mesiacmi ze kebyze otehotniem teraz budem mat termin na vianoce a vianoce su skoro tu a ja ani naznak po tehotenstve.
Ahojte žienky,pridavam sa k Vam,aj ked pevne verim ze sa nam to tento mes.podari...snazilkujeme sa s manzelom rok,teraz cca mesiac a pol berieme vyzivove doplnky, o ktorych som sa tu docitala (Inofolic,Folandrol), tak vam kazdej prajem aby sa podarilo a narodilo zdravucke babatko ;)
@slniecko26 ahojte babule......chcela by som sa kvam pridat 🙂......ja mam za sebou dva potraty v aprili a v auguste druhy.....dufam ze rok 2017 bude pre nas vsetky uspesny drzim nam vsetkym palceky 🙂 🙂
@slniecko26-chcela som sa ta opytat ze ako ti dopadli tie testy lebo ja mam ist tiez na tu genetiku...termin mam az 14.12.......neviem ci sem este chodis ale bola by som rada keby si sa ozvala 🙂ja som tiez mala uplne vsetko v poriadku ze zdrava ako ryba a znovu som potratila v auguste abidva zamlcane potraty mne sa vobec nevyvinuli ani srdiecko nebolo zachytene vzdy na zaciatku sa mi to stalo 7-8 tt
@petra1804 ahoj ja mam genetiku 5.11. Ale poprosila som obvodnu aby ma poslala na hematologiu. Tam som bola v pondelok zobrali mi 9 ampuliek krvy a vysledky by mali byt okolo 8.-9.12. Na hematologii by mi mali robit to iste co sa tyka krvy ako na genetike preto som sa vypytala tam lebo vysledky su skor ako z genetiky. Zatila co mi robila obvodna krve testy tak mam vsetko ok. Neviem co mohlo sposobit tie 2 potraty :( uz mam jednu dcerku a to som mala uplne krasne pohodove tehotenstvo. Ja cakam teraz na mrchu kedy dorazi 27.10. som potrarila tak myslim ze okolo 27.11. by mohla prist. BT mam stale 37,1-37,2.
@petra1804 oprava 5.12. mam genetiku
@slniecko26 ja dieta este nemam.......vies co ale vela som citala o tych mutaciach krvi a strasne vela zien to ma......bolo aj dost pripadov ako ty ze uz mali deti uplne v pohode a potom zacali im potraty a zistili tie mutacie tak si museli pichat fraxiparine alebo nieco ine.....clovek sa meni cely zivot.......ja dufam ze mi tam nieco zistia a uz bude dobre potom lebo neni nic horsie pre mna ako ked mi povedia vsade ze vsetko je ok super......tak potom preco sa to deje?????? preto verim ze mam nejake vady krvi.....este chcem poslat aj priatela na spermiogram ale to dufam ze bude mat dobre lebo ak nie tak to by bol horsi pripad potom ☹ budem rada ked ma budes potom informovat ze ako si dopadla a tak co ti poradili aku liecbu...drzim ti palceky aby ti to uz vyslo teda nam vsetkym 😀
@petra1804 dakujem Ti určite ti napíšem čo nové. BT sa stále drží na 37,2
@slniecko26 moja vy ste uz teraz snazilkovali??ja sa neciem dockat prvej mrchy uz aby bola a hned aj 2 a potom sa ise snazilkovat moj muzicek trocha bojuje ze ci nie skoro ale isto ee a ked sa podari tak znamena ze telo pripravene😀
@maria24102015
Ahojte baby tak dufam ze sa nam to skoro podari aj ja beriem inofolic tak som zvedava ci pomoze
@milos32nika21
Ja tomu verim,to vsetko co som citala...musi pomoct aj nam ;)
@maria24102015 a kolko ho uz beries? Aj moj o tom cital a hovori ze to musim uz otehotniet aj bez neho ze take pozitivne recenzie cital ☺☺
Oojha,to je teda dobre aktivny :D ja ho beriem od 13.10.,ide to do penazi,ale ak sa zadari tak to stoji zato ;)
po 6 tyzdnoch od kyretaze som dostala ms! konecneeeee. dufam ze bude taka pravidelna ako bola. dnes pracujem do 19...este sa to len rozbieha. som zvedava aka bude...pocula som ze prva je masaker.
sofia288 fu ty jo az po 6 mna dnes tak bolia vajecniky ze uz by sa to mohlo pustit no jedze tebe tak neskoro tak neviem no super o chvilu budes moct snazilkovat kolko chces cakat?
vanda12345 ahoj nesnazime sa nejako mali sme sex asi 3x po potrate. Cakam mrchu okolo 27.11. kedze som potratila 27.10. tak snad dorazi. BT mam stale 37,1- 37,2.
@slniecko26-dakujem ze mi das vediet si zlata........vies co ja si bazalnu teplotu nemeriam......menzes mavam presny a aj ovulaciu citim teraz som si akurat prvy krat zobrala ovulacne testy tak si robim po tomto druhom cisteni a krasne mi vychadza na 10-ty den......presne aj tak som otehotnela obidva razy🙂😉
este som sa ta chcela spytat ze ty si stihla sono kde ste mali aj srdiecko????teda dostala si sa do takeho stadia???lebo ja nie☹
slniecko26 no pekne moja tak ja som 4,11 este ziaden sex a ani mrcha no mohla by uz dojst dnes ma tak boleli vajecniky no uz keby bola

@dilaila999 hahaha tak to verim ale co narobime treba si pockat ty si niekedy po mne co??tak to si pockame asi este ani ja som nedostala joj este nikdy som tak necakala ako teraz a kedy sa chces snazit?? 🙂