Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
vanda12345- ahoj....vies co ja som po obidvoch mala presne po mesiaci.....prvykrat som bola na citeni 7.aprila a menzes mi prisiel 6.maja a druhy krat som bola 9.augusta a 9.septembra mi prisla.....bola som moc stastna ze konecne dorazila a ze na cas.....lebo hovoria ze 4-6 tyzdnov po citeni by mala prist rataju to ako normalne sestonedelie.....neboj zachvilku uz je to tu a potom sup sup nato😉
aj sex sa doporucuje az po prvom menzese
petra1804 tak tak preto aj ja este nem sex nechcem nic podcenit a zvladam to takze august takze si cakala 2ms ak dobre ratam a uz snazilkujete?a co ti zistili preco sa ti to deje ja asi tiez pockam 2ms ako myslela som ze mozno az 3 ale bolo to 6tt tehu co realne ani tolko nie je tak naco cakat ci ??
vanda12345-no veru tak ja uz 2krat......posledny som mala v auguste tak uz je to celkom v pohode.....po prvom sme sa zacali snazit po troch cykloch a hned na prvu supu sa zadarilo......po troch kludne mozes niektore necakaju ani na treti a hned po prvom idu nato......vies co teraz neberiem nic ale ked som bola tehotna a j predtym som uzivaa kyselinu listovu a ladeevitu.......este sa nesnazime lebo 14.12. som objednana na hematologiu na genetiku krvi a potom ked pridu vysledky tak zacneme ratam tak januar az februar dufam ze dovtedy uz budu🙂asi mam nejake mutacie krvi coz dufam nech uz konecne viem nacom som llebo inak mam vsetko v poriadku aj hned sa nam podarilo zakazdym otehotniet tak asi bude problem tu ked ano tak si budem cele tehotenstvo pichat ibjekcie nna riedenie krvi
petra1804 jaj tak ano ano snad pridi na to co a ako a bude vsetko ok a co myslis staci pockat aj na tie 2??ci cakat az tie 3?a inak ako sa ti vratili normal ako si mala alebo sa ti to nejak pomenilo??mne by teraz ale celkovo mi vyhovovali moje kratke 24d cykli to by som mozno v decem mozno aj 2ms stihli
vanda12345- my sme az po tretom sa zacali snazit......a vyssie som pisala mne presne na cas prisli po 4 tyzdnoch a aj cyklus mavam presny tiez mam 24dnovy🙂
jaaaj dufam ze uz bude dobre a ze sa dockame nasich malinkych
@rogiii nie,neberiem. Pila som v septembri 3tyzdne dake caje od bylinkarky namiesane...ak by sa nam nepodarilo do februara tak pojdem na vysetrenie ci som Ok. Teraz mi to doktorka nechcela spravit,vraj je to IBA rok co sa snazime :( ale aspon sa nestresujem,do teraz sme ani neriesili plodne dni atd... :D nechavali sme to na nase chute a kedy bol cas 🙂
petra1804 tak si ma potesila snad to budem mat tak ako ty ja mam dnes presne 3tt tak 4 bude mesiac tak verim ze to tak dojde a vrati sa vsetko do normalu a este v ktorom tt si bola??a idto sa dockame
vanda12345-neboj nabehne ti to dobre......vsetko bude ok......vies co prvy mi zistila v 12tt ale to sa muselo stat uz skor lebo vobec nebolo vyvinute to bola iba taka gulicka tam a druhe som mala 7+2tt
petra1804 no moja v 12tt a cakala si 3mes ja v 6tt tak snad postacia aj 2 no ved este uvidim hlavne nech uz nabehne 2chcem urcite aby som vedela ako nabehla skor sa v tom potom vyznam a moc moc drzim prsty
baby co ste po kyrete vsetky cakate 3cykli??alebo ako to vidite a co beriete ja pijem alchemilku kys listova a E
Vanda12345 -Ďakujem ti moc pekne aj tebe A všetkým držím palčeky moc moc....😉
To čo užívaš je fajn úplne V pohode ale keď už sa začnete snažiť O bábo tak tú alchemilku už nepi lebo to sa počas tehotenstva nemôže piť
petra1804 aaj ja ti moc dakujem ano ano ja len teraz aby mi cim skor dala dokopy uz by som snazilkovala moc moc si prajem tehulkovat a do uspesneho konca a vsetkym tu to tiez prajem aby sme nerozoberali veci okolo snazilkovanie ale ohladom co nam chuti co nie a kolko sme pribrali a ine my to tu vsetky dame to isto😉🙂
Vanda12345-🙂Áno už aj ja sa teším keď začneme dávať pozitívne testiky A všetko ostatné 😉👏👍
Som rada že som sa sem zapojila medzi vás ešte som V takejto skupine nebola teší ma že budeme mať rovnaký termín snaženia sa😍👍
@vanda12345 ja som teraz 2 tyz. po kyrete. pijem alchemilku a stale beriem kys.listovu. Snazit sa zacneme asi po 3 cykli (ked to vydrzim ) 😍
Dievcata ake ste mali hcg po kyrete? Ja som mala v stredu cez 70 , troska ma lekar vystrasil, lebo ked ma pozeral vravel,ze tam este nieco 10mm vidi, tak ak by mi hcg nekleslo tak by som musela znovu na kyret. Dnes som bola na odber opat a uz som mala hcg 40. Tak som troska kludnejsia.
petra1804 presne ako pises je super byt v kontakte s sbybami co maju rovnaky ciel ako my a sme si oporou butlavou vrbou a ine aj ja sa tesim ze som natrafila na mk🙂 tak uvidim ale ten januar by som uz cela snazilovat
violet1609 no ja som min pondelok mala este 90 tak dufam ze uz nemam nic a ze o chvilu dojde mrcha aj ja som na zaciatku ze 3 cykli ale nejak sa mi to zda vecnost tak mozno po 2 uvidime😉 v ktorom tt si bola??
@vanda12345 ja som bola v 12tt........ bol to sok. citila som sa ok, ziadne krvacanie iba ked som isla do poradne tak mi lekar povedal,ze srdiecko nebije. Bola som hotova 😢
A ty si kolko po kyrete?
Tiez sa uz tesim na ms ako nikdy predtym 😀
violet1609 ja som presne dnes 3tt a ja som bola v 6tt tak preto si asi trufnem po 2ms kedze ty si vo vyssom stadiu a cakas3 si ma navnadila🙂 inak je mi luto co sa stalo aj ja total v poho a tak som zacala krvacat a uzbolo aj ja nikdy som tak necakala ako teraz😉
@vanda12345 je mi luto, ze si si tym tiez presla. Ja by som tiez najradsej skusala aj po 2.cykloch ,ale kedze to bol 12tt tak pockam. najskor som si povedala, ze pockam 4, ale to uz je vecnost. A na dalsiu kontrolu mas ist kedy? Ja len dufam, ze tou prvou ms sa aj vyplavi ten kusok co mi tam ostal.
violet1609 tebe tam nieco ostalo anonemalo by sa to stavat ale bohuzial no tak ale teraz uz bude vsetko ok uvidis🙂 ano je to strasne ale uz sme si svoje odplakali no nie? ja pockam tie 2 a nic mi nevravel ale po prvejms pojdem a bud tyzden si pojdem po vysledky s histologie
@vanda12345 no to sme si odplakali to ano. Uz bude len dobre 🙂 Ja uz som vysledky z histolky mala a nic tam nezistili. A bol to moj prvy tak to ani neriesia. Lekar mi len povedal , ze v dalsom tehotenstve mi nasadi hned duphaston.
Tebe drzim placeky o tie 2mesiace . 😉
violet1609 dakujem napodobne aj tebe ked sa budes snazilkovat aj mooj a verim ze aj posledny ja uz 2deti mam uz su dost velk takze cem benjaminka😉 ja som zvedava co mi povie po kontrole kedze on vravel o pol roka ale to isto ee
@vanda12345 teraz to uz vyjde ;) pekny vikend prajem
violet1609 dikes aj tebe prijemny a jasne ze to vyjde kolko mas r
@vanda12345 ja mam 34 vo feb. 35 mam uz jedneho synceka,ma 7 .pri nom som ziadne problemy nemala. A ty?
Violet1609 ja v marci budem mat 33 a mam 12r dceru a 11r syna tiez ziaden problem tak preto som si vydupala benjaminka ze cem kedze ty su uz taky velky a urcite to vyjde
violet1609 ako pozeram ze pp tam som sa narodila
Vanda1234-vieš čo ja sa začnem snažiť až keď budem vedieť výsledky Z tej hematológie.....dúfam že budú čím skôr lebo čo som čítala tak baby čakali aj dva mesiace 😢neviem prečo to tak dlho trvá.....idem toho 14.decembra tak možno koncom januára by už mohli byť ale to uvidím šak keď tam budem tak ja sa opýtam že za ako dlho budú výsledky
petra1804 bo ty jo tak to neviem co tak slho zistuju ale anad to tak az nepotrva tak to nejak cca spolu zacneme snazilkovat aj ja tak najskor koncom jan ved ak sa mi vratia moje kratke cykli snad dovtedy prejdu tie 3 ak nie tak 2 ved som bola relativne kratko tehu joj uz aby sme mohli🙂

petra1804 no moja ty uz mas 2x takto??to je mi luto a uz snazilkujete??co beries a kolko si po??tak drzim prsty nech to dopadne ako ce ce ja sa neviem dockat prvej mrchy nikdy by mi nenapadlo ze budem ju tak niekedy cakat😉