Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@vanda12345 presne to isté mám aj ja v správe. Znamená to, že nebol žiaden vážny nález. Len hlúpa náhoda. Presnú príčinu potratu nezistili (a poväčšine ani nezistia v tak skorom štádiu) zrejme bol plod slabý.
@dilaila999 dikes si moc zlata ale nic ine som si ani nepripustala o chvilu ideme na to kolko ti kazal tvoj lekar cakat??
@vanda12345 v nemocnici nepovedal doktor nič a k mojej idem po mrche. Ale ja nebudem čakať, my sme s manželom pripravení pracovať na druhom 🙂
@dilaila999 dikes moja si fakt zlata mila tak to mas fajn ja tiez po prvej planujem ist k svojmu a po 2 cem tiez skusit tsk light bez este sledovanie po 3 uz na plne gule ty hned po prvej?
Babuľky tak nám všetkým prajem aby sa všetko čo sa nestihlo v tomto roku podariť aby sa podarilo v tom nadchádzajúcom 🙂 Aby ako sa hovorí bol lepší ako tento 🙂 🌞
@vanda12345 ja som mala tiez taky nejaky podobny vysledok z histolky. Zaver : Residua post graviditatem
Inak dnes hcg opat nizsie 20 jednotiek 🙂 kontrolu mam opat o 2 tyz.
@violet1609 tak potom to je ten lepsi pripad ze to fakt len blba nahoda a mozme ist dalej uz aby prisla mrcha a hned aj 2 no nie??👍
kaslem ja na to vysetrenie z endokrinologie. ved to nie je normalne aby sa cakalo prinajlepsom tri mesiace na jeden odber krvi (asi skocim za obvodnou nech mi vezme krv a keby boli zle vysledky tak to budem riesit). volala som s jednou doktorkou a ta mi povedala, ze 7 rokov neprijmaju novych pacientov.
Baby ja už si pripadam ako v zlom sne...je to možné aby som mala stále nejake problémy tehotna budem asi iba vo sne
@sevcikovaanna ahoj.......a kolko krat si potratila????
@petra1804 jeden v 20tt
@sevcikovaanna aha ja som myslela že už viacej krát alebo že sa ti nedarí keď si to tak napísala......A prečo by si už nemala byť tehotná? ?Keď si potratila už V takom štádiu tak príčinu by mali vedieť nie? !!
Príčina zlyhanie krcka,...zle ma vycistili sama som sa docistila,potom cysta praskla a prišla ms, teraz zase nemam 2mesiace ms asi kvôli nizkej sliznic..ovulacia prebieha no nemôže sa uchytiť... Nemáte niektorá skúsenosti
@dilaila999 najlepšie by bolo keby ti obvodna,alebo hun.napísala odporúčanie a v správe udiala dôvod.vtedy ak je to vazne objednávajú skôr.ale u obvodnej si tiež mozes dať vyšetriť a tam by hneď vyskočilo ak by bola štitna mimo normy..
Ahojte dievčatá, pridávam sa ku vám aj ja, my sa snažíme síce len krátko,asi tri mesiace, ale pri mojom rozhádzanom cykle /cykluse? 😀neverím, že sa nám to tento mesiac podarí.... 😉😉prvá dcérka sa nám podarila,ani neviem ako,nečakane a hlavne rýchlo, takže ani v podstate neviem, kedy mám ovulaciu a podobne..
@sevcikovaanna takže si vlastne potratila lebo krcok ti neudržal plod? ?je mi to moc ľúto A aj to že to nestihli zachrániť lebo keď sa otvára krcok hneď idú na rizikové A V najhoršom prípade ho aj zasiju aby bábätko vydržalo.....neviem kedy sa ti to stalo ale asi to chce čas kým sa to všetko vo vnútri dá do poriadku vieš bola si už V polovici.....neboj bude to dobré ale ri druhom určite by som sa vyžadovala dať na rizikové A asi aj toho zasitia ak toto bola tá hlavná príčina
@petra1804 krvacala som v nemocnici my odporucali zasitie po ukončení len moja doktorka čakala...v pondelok ma vysetrila krcok mal 3cm ale mne sa niečo nezdalo povedala ze prehanam...v piati som sa otvorila a nebolo pomoci...nakoniec povedalo stalo sa..liecila ma 2mesiace a nedostavala som ms tak som odisla...teraz my lekár povedal že mam nizku vystielku,takže je vo hviezdach ci otehotniem a vydrží my krcok....😢
@sevcikovaanna treba mysliet pozitivne......aj ked je to tazke. Naozaj ty si bola uz v 20tt a k tomu to zle vycistenie. Kolko je tomu? Mozno tvoja sliznica potrebuje dlhsi cas na regeneraciu. Drzim palceky , aby to vyslo co najskor. Alchemilku uz asi urcite pijes........
@kikusa008 a skusala si ovulacne testy? Ja nemam ziadne skusenosti, ale vela dievcat tu na MK ich pouzivaju. 😉
@sevcikovaanna teraz mi len nabehol tvoj posledny prispevok.
To ma naozaj mrzi cim si si presla...... dobre ,ze si zmenila lekara, urobila by som to iste. A vystielka je slaba kvoli vycisteniu?
@smejko18 tak nakoniec sa mi podarilo objednať na termín koncom decembra.
@dilaila999 super.... 🙂a môžem sa opýtať,nejak som nepostrehla koľko sa snažíte o ba o a ako si sa dostala k tomu že máš ísť na endo...
@smejko18 tak snažili sme sa asi rok aj niečo (ale žiadne sledovanie, žiadne doplnky ani vitamíny, len nechraneny styk) v septembri bola posledná mrcha, a 11.11. kyret (MA). Na endo ma poslala pre potrat a aj preto lebo mám nepravidelny cyklus(najkrajšie 19 dní a najdlhšie 40dní- tak mi to skáče počas posledného roka).
@sevcikovaanna strasne ma to mrzi cim si si musela prejst...muselo o byt hrozneee......jednoznacne ale poda mna moze za to ta doktorka prepacte za vyraz ale uplna krava😈toto zboznujem ked ti zacnu roxpravat a potom ked je zle tak miknu plecami a ze nuz stalo sa........neboj vsetko sa da do poriadku zacni pit alchemilkovy caj aj repikovy pekne ti to zahoja......chce to cas.......a super ze si ju vimenila hentaka doktorka nestoji zanic......ked si v 20tt a otvaras sa kks akoze naco cakala????hlupana
@petra1804 dakujem za podporu....ja som 3krat krvacala (7tt,12,16) nikdy nehladala pricinu len v nemocnici my radili podsitie kvoli krvacaniu a ze to bol chlapec ...neotvarala som sa len som mala obcas tvrdnutie tlaky a krce....
@violet1609 pijem caj,uzivam kyselinu listovu a uz mam kupeny infocil combi ....
@kikusa008 alebo chod predsa ku dokimu nech ti upravi cyklus a potom to uz bude lahsie
@sevcikovaanna velka skoda ze to vobec neriesila......asi tam bol nejaky problem ked si mala taketo tazkosti......a po cisteni ti povedali vysledky z histologie???ci bol plod zdravy???
@petra1804 bol zdravi na 100% chvíľku este žil ...prave nehladali tu pricinu ...najhoršie je že som to citila ze sa niečo deje a vysmiala za ze nemozem stále vsetko prežívať...po 5sonach si lekárka vsimla ze som zle vycistena a nechala to tak ze nech prídem o 4mesiace a stále som spinila....teraz my lekár zobral krv a zajtra sa dozviem výsledky...len ta pedstava cakat este 3-6 mesiacov ma nici a to boz ci sa to vôbec zlepsi a dotiahnem to do dobrého konca
@sevcikovaanna to je strasne.......je mi to moc luto.......nemam slov na tu doktorku tak by som jej isla vynadat by som jej povedala ci sa jej dobre spava ked vie ze kvoli nej mi zomrelo dieta!!!!nema pravo dalej robit doktorku....ony si to predstavuju hrozne lahko......moja tiez potratila som prvy krat ze sak to je normalne to sa stava potom aj druhy krat tak mi spravila nejake testy vsetko bolo negativne tak mi povedala ze si mam dat cas ze nemam na to mysliet ze dieta pride aj samo...ze moc to chcem tak preto sa to deje.....chapes?????uz to dalej neriesila tak ja ako krava som zacala studovat tak som si zistila ze mozem mat zvysenu zrazanlivost lenn to musim ist na hematologiu tak som jej to povedala a ona ze no dobre ved dam ti listok teda mozes aj tam ist.....kks tak jha aby som si urcovala diagnozu vrchol........

@dilaila999 a to je vsetko,?? Si si ista ved to aloze zaver
1-2
V kompletne vysetrenom materiali ide o
-residua post abortum
-bez atypii a proliferacie trofoblastu
-bez ineho podsttnejsieho nalezu