Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@kikusa008 moja a kolko si po??v ktorom tyzdni super ze uz mas zelenu uz len drzim prsty😉
Ahojte dievcata ako sa mate? Ja som bola u mojej imunologicky a moja imunita je KO, takze liecba minimalne na polroka 😔 snazim sa mysliet pozitivne a potom pride konecne to krasne tehu a vonavy uzlicek na konci 😍
@martinaj ahoj.......fuuhaaaa to preto sa ti nedarilo alebo si potratila?????je mi to luto ale urcite to rychlo ubehne teraz idu sviatky budes mysliet na nieco ine😉drzim ti moc palce aby si bola v pohode a vsetko ti vyslo ako chces.......ja cakam stale na vytuzeny datum 14.12. ked pojdem konecne na tu hematologiu odpocitavam uz kazdy jeden den😅 potom budem musiet este cakat na vysledky ale to uz bude dobre dufam........inak sa mam fajn🙂
@sevcikovaanna Ahoj. viem o com rozpravas. mam za sebou 2 kyrety. Teraz posledny 17.6.navstivila som CAR, a tam mi povedali, že mam zlu sliznicu a je podozrenie, ze ma v nemocnici zle vycistili. V piatok bude krv, ake je HCG. Bojim sa, ci mi v nemocnici nedokaslali sliznicu. Najhorsie je, že mi v CAR robili biopsiu sliznice a nevedia z labaku, ze co je s nou.
@martinaj ahoj Mati, to ma velmi mrzi 😥
Ale treba sa ti dat doporiadku, urcite mas telo velmi vycerpane a ked budes fit, babatko u teba zostane a na konci ta caka tvoj maly zazrak 😍
Mne ked som bola po styroch potratoch povedali, ze moje telo je tak vycerpane a vystresovane, ze keby som aj otehotnela a dostala sa v tehu dalej, mohla by som ohrozit svoj zivot, telo by uplne skolabovalo a mohla som zomriet... takze som asi styri mesiace tvrdo dietovala, oddychovala, bolo leto... zmenila som pracu a na konci toho celeho snazens bola nasa Eli 😍
@tinka881 ja som dnes bola po výsledky a tiež my dokazili sliznicu dal my do 15.12 inofocil combi ak nepride ms tak hormonálnu liecbu,potom Martin a ak to nepomoze som neplodna..skoro som sa rozplakala
Ahojte, tak sa k vám pridávam, som tu nová, snažíme sa o druhé 3 mesiace, len priateľ je kamionista a často nie je doma, a samej sa mi nič nepodarí 😒
@sevcikovaanna to ti aj tak povedali,ze mozes byt neplodna?mne po kyrete ani hormony ani vyvolavacka nepomohla.zajtra ma caka kontrola a vysledky z HCG.aj ja som si poplakala a tralim sa,ked si predstavim,ze by som nemohla mat dieta.Zajtra sa to chcem opytat na rovinu mojho gyn,ze ake su sance
Mne tiez spravili pred 3.5 rokom zle.kyret.mrcha neprisla 9 mesiacov a potom slaba.sliznica nedorastala tak ako mala iba po hormonoch ked som.navstevovala car.aj to bolo biedne... povedali ze mam pco. Spravili jedno IUI potom.manzel zly spg. Dve umele z toho 2 ET a jeden KET. Bola som zufala a povedala som.koncim.posledny ET bol v july.v auguste som.bola u liecitelky v septembri na sminary pre zeny v Bratislave aj s kamaratkou ktora mala zrasty endometriozu a vselico ine. A neuverite sme obe tehu.ona bola len na cviceni a pomohlo...
Tinka881 mne to dnes povedal na rovinu ze načo klamať...uvidim ci nezaberie ten inofocil ak nie idem 15 za nim nech nasadi hormonálnu liecbu...cim skor chcem vediet nacom som ....
@sevcikovaanna mne inofolic nezabral.brala som ho dva roky.je to dobre,ked gyn povie na rovinu a nemota hlavu.ja som zvedava na zajtrajsok.bojim sa zlych sprav
Mna by len zaujimalo,akym spôsobom by mohol pomoct inofolic rastu sliznice.🙄
Bola som u liecitelky vo vrbovom ta mi dala obklady. Ano verim tomu pretoze kamaratke povedali ze jej pomoze.len umele a spolu tehulkujeme..
Ja si myslim ze cvicenie spolu s bylinkymi a tymi obkladmi od Hanky Kopacovej pomahaju.
Osobnu skusenost nemam,ale uz som citala vselijake pozitivne referencie.
@tinka881 ja si tiez myslim ze ziadno, Chapem ze mozu dopomoct ovulke a tak...ale sliznici Inofolic tedada asi velmi nepomoze. Psychologicky faktor.
Ahojte diecata,tiez sa k vám pripájam ☺ my sa ideme snažiť az od januára,jedno dieťatko uz mame. Cesta k nemu tiez bola ťažká,dvakrát som potratila,zmenila lekarku,porobili sa testy,našla sa chyba a mame doma certicu. Otehotnieť vtedy nebol problem,vždy sa nam na prvýkrát zadarilo. Teraz je situácia ina,môj porod skončil akutnou sekciou po ktorej sa mi vytvorili zrasty a vytiahli maternicu velmi vysoko,cize spermie budu mat dost problem dostať sa tam kam majú a lekar tomu nedáva veľké sance. Ze ked to nepôjde,budu musieť zoperovat zrasty a potom zase skúšat. Ale ja verím,ze to pôjde aj bez operacie a tiez si v roku 2017 uz pomojkam bábo 😉
@tamarka9 vitaj, zlaticko 😘
Ahojte pridávam sa aj ja, vyzeralo to už nádejne, ale mrcha po 7 dňoch meškania prišla .... Verím že budúci rok sa to zadarí, aj keď sme sa začali snažiť len pred 2 mesiacmi.

@kotatko1232 tak bola som u neho, prezrel má,všetko je ok,tak užívam nejaké vitamíny a skúšame, ak by sa tak pol roka nedarilo, začnem už aj riešiť aj nejakými ovul. Testami a tak...😀😀