icon

Rok 2017 - náš úspešný rok

martinaj
3. nov 2016

Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍

kikusa008
30. nov 2016

@kotatko1232 tak bola som u neho, prezrel má,všetko je ok,tak užívam nejaké vitamíny a skúšame, ak by sa tak pol roka nedarilo, začnem už aj riešiť aj nejakými ovul. Testami a tak...😀😀

nikky81
30. nov 2016

@kikusa008 ahoj Kikus 😍

kikusa008
30. nov 2016

@nikky81 jeeeeeej, budeme v rovnakej terminovke možno podruhe? 😘

vanda12345
30. nov 2016

@kikusa008 moja a kolko si po??v ktorom tyzdni super ze uz mas zelenu uz len drzim prsty😉

nikky81
30. nov 2016

@kikusa008 to by bolo super 😍 ale ja budem rada ak v nejakej ešte vôbec budem. Rokov už kopa, chlap chodí preč takže neviem kedy sa trafime a ešte tak, aby to bolo úspešné 😊

kikusa008
30. nov 2016

@nikky81 ale čo si, aká kopa,akurát na druhé baby ku Maximke 😉čo ty vieš,novembrovky už sme,možno skocime aj tých letnejsich mesiacov 😀

nikky81
30. nov 2016

@kikusa008 bodaj by 😗

martinaj
autor
1. dec 2016

Ahojte dievcata ako sa mate? Ja som bola u mojej imunologicky a moja imunita je KO, takze liecba minimalne na polroka 😔 snazim sa mysliet pozitivne a potom pride konecne to krasne tehu a vonavy uzlicek na konci 😍

petra1804
1. dec 2016

@martinaj ahoj.......fuuhaaaa to preto sa ti nedarilo alebo si potratila?????je mi to luto ale urcite to rychlo ubehne teraz idu sviatky budes mysliet na nieco ine😉drzim ti moc palce aby si bola v pohode a vsetko ti vyslo ako chces.......ja cakam stale na vytuzeny datum 14.12. ked pojdem konecne na tu hematologiu odpocitavam uz kazdy jeden den😅 potom budem musiet este cakat na vysledky ale to uz bude dobre dufam........inak sa mam fajn🙂

petra1804
1. dec 2016

@martinaj a aku liecbu ti nasadili?????budes uzivat nejake lieky na predpis???ci iba vytaminy

tinka881
1. dec 2016

@sevcikovaanna Ahoj. viem o com rozpravas. mam za sebou 2 kyrety. Teraz posledny 17.6.navstivila som CAR, a tam mi povedali, že mam zlu sliznicu a je podozrenie, ze ma v nemocnici zle vycistili. V piatok bude krv, ake je HCG. Bojim sa, ci mi v nemocnici nedokaslali sliznicu. Najhorsie je, že mi v CAR robili biopsiu sliznice a nevedia z labaku, ze co je s nou.

senselinka
1. dec 2016

@martinaj ahoj Mati, to ma velmi mrzi 😥
Ale treba sa ti dat doporiadku, urcite mas telo velmi vycerpane a ked budes fit, babatko u teba zostane a na konci ta caka tvoj maly zazrak 😍
Mne ked som bola po styroch potratoch povedali, ze moje telo je tak vycerpane a vystresovane, ze keby som aj otehotnela a dostala sa v tehu dalej, mohla by som ohrozit svoj zivot, telo by uplne skolabovalo a mohla som zomriet... takze som asi styri mesiace tvrdo dietovala, oddychovala, bolo leto... zmenila som pracu a na konci toho celeho snazens bola nasa Eli 😍

sevcikovaanna
1. dec 2016

@tinka881 ja som dnes bola po výsledky a tiež my dokazili sliznicu dal my do 15.12 inofocil combi ak nepride ms tak hormonálnu liecbu,potom Martin a ak to nepomoze som neplodna..skoro som sa rozplakala

zuzka481
1. dec 2016

Ahojte, tak sa k vám pridávam, som tu nová, snažíme sa o druhé 3 mesiace, len priateľ je kamionista a často nie je doma, a samej sa mi nič nepodarí 😒

tinka881
1. dec 2016

@sevcikovaanna to ti aj tak povedali,ze mozes byt neplodna?mne po kyrete ani hormony ani vyvolavacka nepomohla.zajtra ma caka kontrola a vysledky z HCG.aj ja som si poplakala a tralim sa,ked si predstavim,ze by som nemohla mat dieta.Zajtra sa to chcem opytat na rovinu mojho gyn,ze ake su sance

illinka
1. dec 2016

Mne tiez spravili pred 3.5 rokom zle.kyret.mrcha neprisla 9 mesiacov a potom slaba.sliznica nedorastala tak ako mala iba po hormonoch ked som.navstevovala car.aj to bolo biedne... povedali ze mam pco. Spravili jedno IUI potom.manzel zly spg. Dve umele z toho 2 ET a jeden KET. Bola som zufala a povedala som.koncim.posledny ET bol v july.v auguste som.bola u liecitelky v septembri na sminary pre zeny v Bratislave aj s kamaratkou ktora mala zrasty endometriozu a vselico ine. A neuverite sme obe tehu.ona bola len na cviceni a pomohlo...

sevcikovaanna
1. dec 2016

Tinka881 mne to dnes povedal na rovinu ze načo klamať...uvidim ci nezaberie ten inofocil ak nie idem 15 za nim nech nasadi hormonálnu liecbu...cim skor chcem vediet nacom som ....

tinka881
1. dec 2016

@illinka potom ti zopakovali kyret?mne robili v CAR biopsiu sliznice a v labaku nevedia co to a nou mam.Nemam ziadny zaver.zajtra opat kontrola

tinka881
1. dec 2016

@sevcikovaanna mne inofolic nezabral.brala som ho dva roky.je to dobre,ked gyn povie na rovinu a nemota hlavu.ja som zvedava na zajtrajsok.bojim sa zlych sprav

kakatulik
1. dec 2016

Mna by len zaujimalo,akym spôsobom by mohol pomoct inofolic rastu sliznice.🙄

illinka
1. dec 2016

@tinka881 nee nropakovali.ono pri kyrete mi moc vyskrabali.nic.mi tam.nenechali a preto.nechcela rast...
Clovek potrebuje spevnit maternicu a celu panvu...a to sa.mi podarilo asi len vdaka cviceniu

tinka881
1. dec 2016

@kakatulik podla mna ziadny.to su len vitaminy.brala som to miesti obycajnej kys.listovej

tinka881
1. dec 2016

@illinka fakt tomu veris?nebrala si ziadne lieky?lebo ja moc na to cvicenie neverim.

illinka
1. dec 2016

Bola som u liecitelky vo vrbovom ta mi dala obklady. Ano verim tomu pretoze kamaratke povedali ze jej pomoze.len umele a spolu tehulkujeme..

tinka881
1. dec 2016

@illinka gratulujem k tehu.skusim si o tom precitat na nete

illinka
1. dec 2016

@tinka881 dakujem. je to studio miracle.kukni si...ale drzim palce

kakatulik
1. dec 2016

Ja si myslim ze cvicenie spolu s bylinkymi a tymi obkladmi od Hanky Kopacovej pomahaju.
Osobnu skusenost nemam,ale uz som citala vselijake pozitivne referencie.
@tinka881 ja si tiez myslim ze ziadno, Chapem ze mozu dopomoct ovulke a tak...ale sliznici Inofolic tedada asi velmi nepomoze. Psychologicky faktor.

tamarka9
4. dec 2016

Ahojte diecata,tiez sa k vám pripájam ☺ my sa ideme snažiť az od januára,jedno dieťatko uz mame. Cesta k nemu tiez bola ťažká,dvakrát som potratila,zmenila lekarku,porobili sa testy,našla sa chyba a mame doma certicu. Otehotnieť vtedy nebol problem,vždy sa nam na prvýkrát zadarilo. Teraz je situácia ina,môj porod skončil akutnou sekciou po ktorej sa mi vytvorili zrasty a vytiahli maternicu velmi vysoko,cize spermie budu mat dost problem dostať sa tam kam majú a lekar tomu nedáva veľké sance. Ze ked to nepôjde,budu musieť zoperovat zrasty a potom zase skúšat. Ale ja verím,ze to pôjde aj bez operacie a tiez si v roku 2017 uz pomojkam bábo 😉

senselinka
4. dec 2016

@tamarka9 vitaj, zlaticko 😘

pat_dub
4. dec 2016

Ahojte pridávam sa aj ja, vyzeralo to už nádejne, ale mrcha po 7 dňoch meškania prišla .... Verím že budúci rok sa to zadarí, aj keď sme sa začali snažiť len pred 2 mesiacmi.